C
8
carlosmarc
Użytkownik
Czy przeczytanie warunków promocji to zbyt trudne zadanie? Podpowiem: Moneybookers to e-portfel.
Na początku - na forum wyznaje się zasadę, jeden gracz = jedno konto.Skorzystałem już z CASHBECKA na Expektcie i BetClicu i teraz moje pytanie.
Czy mogę skorzystać z CASHBECKA na dowód mojego ojca skoro ma inny adres zameldowania niż ja? Z góry zaznaczam, że użyje innej karty kredytowej, innego komputera i IP.
czy mogę założyć nowe konto i ubiegać się o tą promocje, czy też dawne, nieaktywne konto, z góry przekreśla moją szanse?Twoje konto ze względów bezpieczeństwa pozostanie zamknięte. Jeżeli chcesz je reaktywować, prześlij dokumenty identyfikacyjne do działu obsługi klienta.
Tak widziałem ten zapis, tylko ja nie skorzystałem z tego cashbacka skoro zakład mi wszedł, stad moje pytanie. Chyba , że tak to liczą , że był cashback do mnie przypisany i dalej już nikt nie mogę z niego skorzystać.Nie, nie może.
W warunkach tej promocji widnieje jasny zapis:
Expekt przyznaje tylko jeden cashback na dane konto, adres IP, komputer, rodzinę, adres, numer telefonu lub kartę kredytową/debetową.