Tak.Czy jak postawie 4 mecze z podpórką tj. 1x i przegram to również dostane zwrot ?
Jest tak, że 3 drożne muszą być w singlach, a w ako mogą być 2 drożne, było o tym multum razy.Zakładam konto i chcę postawić trzy mecze snookera za ten cashback.Jak wiadomo są to zakłady 2-drogowe wiec moje pytanie jest czy jeśli puszcze to w ako to dostane zwrot?Proszę o odpowiedz kogoś kto wie a nie mu się wydaje.
Promocja trwa do odwołania, ostatnio Expekt często zmienia promo, więc może być nawet dzisiaj koniec. Też było w temacie.pytanko mam, do kiedy trwa ta promocja?
Moim zdaniem ktoś podłączony do sieci korzystał z tej promocji, o ile dobrze się orientuję numer IP jest przypisany do sieci i komputer w tym przypadku nie ma nic do rzeczy.Otóż widzisz jestem 100% pewien, że z mojego komputera NIGDY nikt inny się nie logował. Kolega polecił mi tą promocję, pomógł założyć konto itd ale uważał, by nie logować się na nie ze swojego komputera a jedynie z mojego. Także ten wariant należy odrzucić. Niestety długo muszę czekać na ich odp więc czuję, że sprawę mogą odwlekać w nieskończoność. Jednak świadomość tego, że jestem czysty, nie kombinowałem, a mimo to zabrali zwrot jest dołująca. Zrobili to bezpodstawnie. Jak myślicie, jakakolwiek możliwość odwołania wchodzi w grę? Jeśli ta kasa nie wróci na każdym forum opiszę tą sytuację, facebook itd. Zrobię im taką antyreklamę, że hej.