Oszustwo???
Witam. Skorzystałem z promocji Expekt. Wpłaciłem 200zł, zawarłem 5 zakładów na kuponie wielokrotnym. Jeden nie wszedł i przegrałem. Dostałem natychmiastowy zwrot kasy. Przystąpiłem do procesu wypłacania po czym spotkała mnie taka oto wiadomość od bukmachera:
"Witaj Łukasz,
Z przykrością informujemy, że nie przysługuje Ci możliwość skorzystania z Oferty Powitalnej, z uwagi na to, że Twoje konto powiązane jest z innym, na którym wykorzystano tę promocję. W związku z tym, że złamano postanowienia naszego regulaminu bonus został usunięty z Twojego konta. Pragniemy przypomnieć, że przyznanie tego bonusu lub jakiejkolwiek innej promocji pozostaje w wyłącznej gestii Expekt.com. Ważne jest również, aby pamiętać, że jeden bonus przypada na jedną osobę jedno gospodarstwo domowe, jeden komputer i adres IP. Zachęcamy do zapoznania się z regulaminem dotyczącym ‘Promocji Sportowych’. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o ponowny kontakt pod adresem ... W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt.
Pozdrawiamy, Dział Obsługi Klienta"
Ja się pytam, co tutaj jest grane?! Mieszkam w akademiku, gdzie korzystam ze wspólnego internetu poprzez router. Czy to może być przyczyna i potraktowali to jako jedno gospodarstwo domowe? Nigdy wcześniej nikt z mojego komputera nie zakładał u nich konta. Proszę o pomoc.