Tak, bukmacherzy zabraniają grania na kontach osób trzecich.W tym sensie, że nie będzie obstawiał właściciel konta?
Starałem się dopasować poziomem odpowiedzi do pytania.Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie udzielaj
kilka minut zazwyczajDługo oczekiwaliście na pieniądze aż się pojawią na koncie Expekt po wybraniu opcji Przelewy24?
Jednym z wymaganych dokumentów przy weryfikacji tożsamosci jest zdjecie rachunku potwierdzającego adres zamieszkania. Także odpowiedź brzmi: TAK - możesz mieć problemy z wypłatą zarówno wygranej jak i zwrotu. Zresztą z tego co wiem przed otrzymaniem zwrotu trzeba zweryfikować konto, także możliwe, że tego zwrotu nawet byś nie otrzymał na swoje konto w expekt, nie mówiąc już o wypłacie.Jeśli nigdy nie miałem tak konta a ni nikt z mojego ip,mam swoje konto w banku tylko rachunki nie przychodzą na mnie powinienem mieć jakieś problemy z wypłatą kasy jeśli przegram?
nie prawda, do weryfikacji adresu wystarczy skreen z konta bankowego - takze nie bedziesz mial zadnego problemu z wyplatąJednym z wymaganych dokumentów przy weryfikacji tożsamosci jest zdjecie rachunku potwierdzającego adres zamieszkania. Także odpowiedź brzmi: TAK - możesz mieć problemy z wypłatą zarówno wygranej jak i zwrotu. Zresztą z tego co wiem przed otrzymaniem zwrotu trzeba zweryfikować konto, także możliwe, że tego zwrotu nawet byś nie otrzymał na swoje konto w expekt, nie mówiąc już o wypłacie.
Tak, weryfikacji możesz dokonać przed wpłatą. Ja tak zrobiłem dzięki czemu później nie było problemu z szybką wypłatą pieniędzy.a czy tą weryfikację mogę dokonać zaraz po założeniu konta przed wpłata kasy?
ja jestem tego samego zdania... obsługa czatu jest tragiczna na tym buku...Witam, czy też ktoś ma problem z tym, aby otrzymać zwrot cashback na konto gracza? W betclicu z tym problemu nie było, a tutaj dziadostwo robi pod górkę...
- A więc czy to wygląda tak? wpłacam 200zł, obstawiam 5 meczy z kursami 1.50 i wygrywam kasę, nie wiem nie licze ile ale powiedzmy 1500zł i tą kasą muszę grać czy mogę od razu wypłacić na konto?Aby uniknąć wątpliwości: gracz, który otworzył Konto i otrzymał bonus powitalny Cashback lub bonus od depozytu, nie może otrzymać bonusu Cashback lub bonusu od depozytu ponownie na jakimkolwiek innym Koncie Expekt. Freebety nie mogą zostać postawione na zakłady wielokrotne, jeśli Gracz nie dokonał pierwszego depozytu. Za wyjątkiem bonusu powitalnego Cashback (który moż być oferowany od czasu do czasu), aby odblokować lub wypłacić bonus (lub inne środki promocyjne), Gracz musi dokonać sześciokrotnego obrotu bonusem na zakładach postawionych na zdarzenia z kursem 2,00. Jeżeli kwota bonusu będzie postawiona na więcej niż jednym zakładzie, każdy zakład musi być postawiony na inne wydarzenie (np. różne rodzaje zakładów na jedno wydarzenie lub jeden rodzaj zakładu na różne wydarzenia)