>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 200zł (oferta bez obrotu)

A 861

amigo007

Użytkownik
I oczywiście te 5 meczy musi być na jednym kuponie. Zwrot jest tylko za 1-szy zakład, taśmę do 200zł. Nie może to być 5 osobnych singli, wtedy ewentualny zwrot byłby za 1-szy obstawiony zakład.

pere 0

pere

Użytkownik
Czy zakład typu połowa/koniec kwalifikuje się pod cashback? Jest 9 możliwości wyniku więc chyba teoretycznie powinien, ale na chacie konsultant udzielił wymijającej odpowiedzi, bardziej przeczącej aniżeli potwierdzającej. Wie ktoś jak to jest?

piaskowa5 0

piaskowa5

Użytkownik
Witam,
Przebywam teraz w Holandii i mam pytanie. Chce się zarejestrowac w expekcie i skorzystać z tej promocji. Mogę grac z Holandii, na Polskich danych ?? pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nikt nie wie. Expekt w przeszłości kończył promocje &quot;z dnia na dzień&quot;, więc warto nie zwlekać, tylko korzystać z tej promocji bez obrotu.

C 0

crazy191

Użytkownik
Expect nie zwrócił mi pieniędzy za pierwszy zakład. Powód...
&quot;Zarejestrowałeś się pod adresem IP, z którego ktoś inny już wcześniej logował swój profil.&quot;
Da coś się z tym zrobić? Oczywiście nigdy tam nie miałem konta.

A 861

amigo007

Użytkownik
Próbować możesz, ale jesteś raczej na straconej pozycji. Bukmacherzy mają swoje sposoby na sprawdzanie takich rzeczy, i według nich jest to pewnie ostateczna decyzja. Jeśli na 100% jesteś pewien, że nic nie kombinowałeś to możesz spróbować wnieść na nich skargę do organu nadzorującego expekt (nie pamiętam dokładnie jaki). Ale jeśli z kolei wiesz, że kombinowałeś to odpuść sobie bo nic nie zdziałasz.

P 8

pavioniusz127

Użytkownik
Panowie i jak tam sytuacja z tym bonusem?
Napisałem do nich wiadomość czy należy mi się ten bonus odpisali że należy. Kurde ale jak czytam wasze opinie to strach zagrać za 200zł bo później może być problem. Gram tam od 5miesięcy ale teraz do nich napisałem i przyznali mi ale nie ma go w bonusach. Na tym samym IP miał mój brat konto u nich to dziwne ze mogę mieć ten bonus. Ale jakby co to mam od nich wiadomość ze należy mi się bonus sami tak mi napisali.

Otrzymane punkty reputacji: +2
U 0

ukaszef

Użytkownik
Expekt przyznaje tylko jeden cashback na dane konto, adres IP, komputer, rodzinę, adres, numer telefonu lub kartę kredytową/debetową.
kupilem uzywanego laptopa od osoby ktora mogla grac na expekcie (gra u bukmacherow wiec jest na to szansa) ale jest z innego miasta wiec ip bylo inne. czy mozliwe jest wykrycie sprzetu i nieprzyznanie bonusu jesli z tego komputera grano juz na expekcie (ale na innym ip, w ogole inna osoba)?

C 0

crazy191

Użytkownik
Bardzo wam odradzam tam grę. Mi najpierw przyznali bonus 200 zł a potem zabrali, nie przeszedł pozytywnie oceny, bo niby ktoś już zalogował się na to samo ip. Miałem czyste konto i straciłem kasę. Napisali mi, że ip już było a zaakceptowałem regulamin. Jutro kolega prawnik ma mi powiedzieć czy coś się z tym da zrobić.
Nie grajcie, nie warto.

A 861

amigo007

Użytkownik
Ale czemu złe opinie przeważnie są od osób z krótkim stażem na forum? Bądź co bądź jednak większość osób skorzystała bez problemu z tej promocji.

cysiukox 2

cysiukox

Użytkownik
Witam, planuje skorzystac z tej promocji i mam pytanie o weryfikacje wyplaty. Czy wystarczy skan dowodu i elektroniczny wyciąg z konta bankowego ( alior sync ) ?

Do góry Bottom