Ma zawsze na lige polska szwedzka i angielska do tego grand prix i swc ale oferta zwykle bardzo uboga w ligach 1X2 i handi a w grand prix zwyciezce 1-3 i h2h zwykle tylko pare par.Expekt ma w ofercie mecze żużlowe?
Podwójna szansa nie oznacza od razu niski kurs, myślałem o X2 przy kursie >3, dlatego pytałem.Tak mają być spotkania 1 x 2. Także na taśmie. 1x x2 i 12 też CHYBA się liczy. Ale mając zakład bez ryzyka lepiej postawić normalnie mecz 1 x 2. Nie ma co grać małych kursów. Jakbym mógł jeszcze z tego skorzystać to minimalny kurs jaki bym grał to 2.0. Nie opłaca się marnować tego freebeta na niski kurs. Szkoda marnować taką świetną jednorazową promocję.
Każdy kupon wielokrotny podlega zwrotowi, nieważne czy masz 2 spotkania z piłki, czy 2 z piłki i 1 z tenisa.Czy każdy kupon wielokrotny podlega zwrotowi? Bo ktoś wcześniej napisał że zaszły zmiany w regulaminie. Dajmy na to że złoże kupon wielokrotny z samego tenisa, bez zakładu 3 drogowego i czy on bedzie podlegał zwrotowi?
Czy musze postawic kupon dajmy na to wielokrotny z możliwością 1 x 2 i do niego moge dodać tenis, i dopiero zwrot bedzie uwzględniony, czy każdy kupon wielokrotny podlega zwrotowi?
Wyślij dokumenty, poczekaj na zakończenie drugiego meczu i możesz ubiegać się o zwrot przez LIVECHAT (przyspieszy to znacznie całą procedurę).Niestety i mi się nie powiodło, obstawiłem 2 mecze na kuponie jeden na wczoraj i jeden na dziś, ten z wczoraj już nie wszedł i napisałem maila zgodnie z instrukcją. Kiedy się rozpocznie operacja zwrotu, czy po zakończeniu drugiego meczu?
Pzdr.
Teoretycznie jest to złamanie regulaminu Expekt, więc nie polecam takich rozwiązań.Czy jak założę konto na któregoś z rodziców to załapię się na cashback?