>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega Promocja w Betsson-400PLN Zakład bez Ryzyka+100% do 100zł+PIZZA i czapka gratis!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
- Wszelkie bonusy w postaci darmowych zakładów, które pozostaną niewykorzystane po 5 dniach od daty pojawienia się ich na koncie klienta, zostaną z tego konta usunięte.
- Bonus od drugiej wpłaty - 30 dni
------------------------------------

MEGA Promocja w Betsson - Oferta &quot;Druga Szansa&quot;

Forum.bukmacherskie.com i Betsson przedstawiają…

MEGA BONUS PRZY PIERWSZEJ i 2 WPŁACIE!

1. ZAKŁAD BEZ RYZYKA - 400PLN - pierwsza wpłata

2. BONUS 100% do 100PLN - druga wpłata

3. Darmowa Pizza z dostawą

4. Czapka zimowa Betssonówka - gratis!

Przegrałeś swój pierwszy depozyt oraz bonus &quot;Zakład bez Ryzyka&quot;?
Z nami nie przegrasz! :wink:

Tylko na forum.bukmacherskie.com masz szansę drugą szansę i bonus powrotny.

Jak to działa? To proste:

1.
Załóż konto w Betsson ze specjalnego linku:
====&gt; SUPER PROMOCJA na Betsson&lt;====
=====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;=====

(Tylko rejestracja z tego linku upoważnia do otrzymania BONUSU!!!)

2. Wpłacamy depozyt np. 100PLN

3. Gramy zakład za wpłacony depozyt (np. 100zł) i puszczamy kupon np. z AKO. 3.00
a) wygrywamy - mamy 300PLN, które możemy wypłacić i na tym nasza promocja się kończy.
b) przegrywany - mamy dostępny bonus w postaci darmowego zakładu - 100PLN w naszym przypadku i przechodzimy do kroku nr 4

4. Stawiamy nasz darmowy zakład na AKO np. 3.00.
a) wygrywamy - mamy 300pln, które możemy wypłacić
b) przegrywamy - mamy kolejną szansę i powrót do gry!

5. Wpłacamy ponownie 100PLN i gramy dowolnie za 200PLN. Obrót to tylko 6 x 1.60!

W celu otrzymania bonusu 100% do 100PLN wyślij zgłoszenie na adres e-mail: [email protected] wpisując w tytule &quot;BONUS Betsson - 100PLN&quot; podając następujące dane:
- login
- datę rejestracji konta
- kwotę drugiego depozytu

• Promocja jest ważna do 16.12.2013 (godziny 15:00) i można z niej skorzystać tylko raz na jednego Użytkownika/domostwo/adres IP
  • Promocja od pierwszej wpłaty dotyczy tylko Użytkowników zarejestrowanych w Polsce przez serwis forum.bukmacherskie.com po 10 grudnia 2013.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Gol Suareza = Podwójna kasa!
Zapisz się do tej wyjątkowej oferty i dokonaj swoich wyborów – jeśli super-napastnik Luis Suarez (Liverpool) zdobędzie ostatnią bramkę dzisiejszego meczu &gt;&gt;&gt; Podwoimy (!) wszystkie wygrane w zakładach wypuszczonych przed rozpoczęciem meczów – pamiętaj tylko, że zakłady te muszą zawierać pojedynek między Liverpoolem a Tottenhamem!

Zapisz się.

Zasady i Warunki

• Do tej promocji liczą się wyłącznie zakłady wypuszczone przed meczem (w tym przez urządzenia mobilne).
  • Liczyć się będą wyłącznie zakłady zawierające mecz Liverpool – Tottenham (zakłady na ten jeden mecz lub zawierające między innymi ten mecz).
  • Podwójne wygrane zostaną wypłacone, jeśli Luis Suarez strzeli ostatniego gola w meczu, bez względu na wynik spotkania.
  • Podwójne wygrane są oparte o wygraną netto – Formuła: “wygrana minus stawka x2”
  • Maksymalna kwota, którą może otrzymać gracz/adres IP/gospodarstwo domowe to 75 PLN
  • Dodatkowe wygrane zostaną wypłacone jako bonus i muszą zostać obrócone 3 razy w ciągu 10 dni przy minimalnym kursie 1,50 na pasku zakładów.
  • Bonusowe pieniądze pozostawione na koncie po 10 dniach zostana anulowane.
  • Dodatkowe fundusze otrzymają gracze, których wygrane netto osiągną wartość minimum 15 PLN
  • Bonusowe pieniądze zostaną dodane bezpośrednio na konta do poniedziałku, 15.00 CET

K 6

kamilos93

Użytkownik
Na wstępie przepraszam za poniższe pytanie jednak bardzo pilnie liczę na odpowiedź i brak mi czasu na przejrzenie poprzednich wątków. Do rzeczy:
Jeśli wpłacę 200zł (po wcześniejszym zarejestrowaniu się z linka wyżej) i postawię tam jakieś zakłady, które nie wejdą, to przywrócą mi te 200zł i mogę wypłacić czy uwikłany będę w to, aby wypłacić swoje pieniądze, będę musiał postawić coś po kursie 1.5 ? Promocja jak widzę na górze do 16.12.2013r. jednak coś widnieje jeszcze na stronie Betssona.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
aby wypłacić swoje pieniądze, będę musiał postawić coś po kursie 1.5
Tak, otrzymasz zwrot 200zł na konto w formie bonusu 1x 1.50. Reszta się zgadza.
Promocja aktualna. Do 16.12 była jeszcze dodatkowa promocja od drugiej wpłaty.

S 0

szybki1

Użytkownik
Witam mam pytanie, czy muszę postawić zakład tego samego dnia, którego dokonałem rejestracji i pierwszej wpłaty na konto, żeby mi przysługiwał ten freebet jako zwrot? czy mogę zarejestrować się, wpłacić dziś i zagrać jutro? Dzięki z góry za ew. odpowiedź

pemo 1

pemo

Użytkownik
Czy grudniowe bony na pizze są również ważne do końca roku??Jeśli tak to trochę średnio bo zostało niewiele czasu...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Świąteczny Bonus
Nie możemy się dziś doczekać ekscytującego meczu między Arsenalem a Chelsea. W ramach świątecznego prezentu otrzymujesz od nas bonus przy Twojej następnej wpłacie. Po prostu wykonaj 3 poniższe kroki i zgarnij dodatkową kasę na obstawienie wielkiego meczu w Londynie!

1. Kliknij na przycisk poniżej i wpłać minimum 80 PLN
  2. Wprowadź kod bonusowy: SBXMAS13 aby pojawił sie Twój bonus
  3. Aktywuj bonus i zacznij grać z dodatkowymi 40 PLN

Wesołych Świąt życzą Zakłady Sportowe Betssona!

Graj w Betsson

Zasady i Warunki

• Po tę ofertę bonusową można zgłosić się tylko dziś, 23 grudnia
  • Kwota bonusu musi zostać obrócona 6 razy w ciągu 10 dni przy minimalnym kursie 1,50 na pasku zakładów
  • Zakłady systemowe nie liczą się spełnienia warunku obrotu.
  • Bonus to 40 PLN przy wpłacie 80 PLN lub wyższej.
  • Po ten bonus można zgłosić się tylko z kodem bonusowym, po dokonaniu wpłaty.
  • Bonusowe pieniądze pozostawione na koncie po 10 dniach zostaną anulowane.
  • Porządek: pieniądze do wypłaty, zablokowane pieniądze, pieniądze bonusowe
  • Obowiązują ogólne warunki i zasady Betssona

D 26

donekd

Użytkownik
czyli jak dobrze rozumiem mam na koncie 100 zł , wpłacę te 80 zł = 180 zł i są one zablokowane na czas obrócenia bonusem ?

D 26

donekd

Użytkownik
Już wszystko wiem , na czacie mi wytłumaczyli , napiszę dla zainteresowanych.
Wpłacając 80 zł , dostajemy 40 zł i są to bonusowe pieniądze , czyli mamy 120 zł bonusowych pieniędzy . Środki do wypłaty , można wypłacać bez problemu . Jak dla mnie fajny bonus . ;)

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Już wszystko wiem , na czacie mi wytłumaczyli , napiszę dla zainteresowanych.

Wpłacając 80 zł , dostajemy 40 zł i są to bonusowe pieniądze , czyli mamy 120 zł bonusowych pieniędzy . Środki do wypłaty , można wypłacać bez problemu . Jak dla mnie fajny bonus . ;)
ale trzeba do nich napisać aby dopisali ten bonus ?

Do góry Bottom