Tak, dzisiaj ostatnia szansaPanowie, te promocje się ze sobą łączą? W sensie czapeczka, pizza, zwrot stawki?
CO ZROBIĆ, BY OTRZYMAĆ DARMOWY ZAKŁAD
1Zapisz się do oferty
2Wypuść zakład o wartości przynajmniej 15 PLN na wygranego (1x2) meczu Crystal Palace - West Ham, który odbędzie się dziś wieczorem.
3Wypuść jutro nowy zakład, zawierający przynajmniej jeden mecz Premier League; darmowy zakład 15 PLN pojawi się wtedy na Twoim pasku zakładów.
Promocja z pizzą przedłużona do końca grudnia.Jest szansa na tą pizzę jeszcze do końca grudnia ?
tzw. bez ryzyka, bo jeśli przegrasz 400 zł to dostajesz 400 zł, ale nie możesz je od razu wypłacić. Musisz postawić całość na kurs 1,5. Nie mówię, że to zła promocja, ale nie jest to zakład bez ryzyka. Masz jakby dwie szansę ????- zaklad bez ryzyka do 400pln
betssonowka.comGdzie można zobaczyć jak czapka wygląda ???? ?
Jeśli, poważnie pytasz, mogę na dniach dać Ci znać, czy ktoś z moich znajomych nie chce się zamienić.ale przegapiłem :< bardzo ładna, mnie teraz pozostało tylko czekać na voucher na pizze ;< Nie da się podmienić pizzy na czapkę ?
Jak przegapiłeś? Możesz nadal ubiegać się o czapkę.ale przegapiłem :< bardzo ładna, mnie teraz pozostało tylko czekać na voucher na pizze ;< Nie da się podmienić pizzy na czapkę ?
a w zasadach nie ma nic wspomniane o kasynie.Przejdź do Moje bonusy
Aktywuj Bonus Powitalny w Kasynie
Więc, żeby otrzymać czapkę, trzeba grać w kasynie, czy nie?W celu otrzymania BETSSONÓWKI użytkownik musi złożyć depozyt na portalu betsson w wysokości minimum 50zł.
Jak mogę się ubiegać o tą czapkę ?Jak przegapiłeś? Możesz nadal ubiegać się o czapkę.