B 482 bmoran Użytkownik Marzec 27, 2014 #141 przeczytaj regulamin, ktory akceptujesz grajac tam. Nie ma wiekszych problemow
S 1,1K slukasz123 Użytkownik Marzec 27, 2014 #142 A zakład bez ryzyka do 200zł można postawić np na X2 ? Czy trzeba 1 lub x lub 2 ? Kliknij aby rozwinąć... Mozesz na dowolne spotkanie wazne zeby byl singiel i rozliczony tego samego dnia chociaz wg mnie ten pkt regulaminu jest chory no ale......
A zakład bez ryzyka do 200zł można postawić np na X2 ? Czy trzeba 1 lub x lub 2 ? Kliknij aby rozwinąć... Mozesz na dowolne spotkanie wazne zeby byl singiel i rozliczony tego samego dnia chociaz wg mnie ten pkt regulaminu jest chory no ale......
F 0 fatum666 Użytkownik Marzec 30, 2014 #143 Sorry mam jeszcze pytanie . Czy ten bonus przegrany dzisiaj musi być postawiony na singiel w całości czy może być "rozbity ? I czy to musi być jeszcze dzisiaj ? Pozdraiwam
Sorry mam jeszcze pytanie . Czy ten bonus przegrany dzisiaj musi być postawiony na singiel w całości czy może być "rozbity ? I czy to musi być jeszcze dzisiaj ? Pozdraiwam