Przypomnij też jak 5 dziennikarzy w 2011 roku startowało z list Platformy Obywatelskiej do sejmu.Zasłużyła dziewczyna! Będzie jedynką na liście Partii w okręgu kalisko-leszczyńskim.
Warto wspomniec tez, ze Michnik byl w tym samym czasie redaktorem naczelny GW i poslemPrzypomnij też jak 5 dziennikarzy w 2011 roku startowało z list Platformy Obywatelskiej do sejmu.
Goebels jest z Ciebie dumny ????
http://pikio.pl/hanna-lis-tlumaczy-sie-ze-swoich-ostatnich-wpadek/W tym tygodniu Hanna Lis popełniła dwa błędy na wizji, które internauci z lubością jej wytykali. Pierw w środę pomyliła format dotyczący rozmów o konflikcie między Rosją a Ukrainą – zamiast „normandzki” dwa razy określiła go mianem „norymberski”. Zaś w piątkowy wieczór w programie „Po przecinku” nie wiedziała z kim rozmawia.
Obie sytuacje były podstawą do krytykowania warsztatu dziennikarskiego Hanny Lis. W internecie nie pozostawiono na dziennikarce suchej nitki, a słowa zrozumienia i otuchy były wręcz znikome. Co więcej, przypominano także o innej gafie, która zwróciła mniejszą uwagę widzów – Lis błędnie nazwała Radę Bezpieczeństwa Narodowego tytułując ją Biurem Bezpieczeństwa Narodowego.
Do krytykowania wpadek dołączyli się także koledzy po fachu. Wpisy nieprzychylne Lis pojawiały się zwłaszcza na Twitterze. Znana dziennikarka nie pozostawiła jednak sprawy bez komentarza. Wypowiedziała się na temat piątkowej sytuacji, kiedy to zapomniała nazwiska swojego rozmówcy, a także na temat „formatu norymberskiego”.
„Miałam producentkę „na słuchawce” i nie wiedziałam, czy kończyć, czy dalej prowadzić rozmowę. Jeśli chodzi o przejęzyczenie z formatem normandzkim – cóż, mogę tylko przeprosić widzów i liczyć na wyrozumiałość. Zmęczenie zabija niekiedy koncentrację. Dziennikarz też człowiek, mam nadzieję, że państwo zrozumieją” – wypowiedziała się Lis dla portalu wirtualnemedia.pl
Nie znam człowieka ????Goebels jest z Ciebie dumny ????
A co to za nagroda ? Czlowiek stanie sie szeregowym poslem za jakies 5-6 tys. miesiecznie i do konca zycia bedzie to sie za nim ciagnac, juz wczoraj wiekszosc publicystow byla zgodna , ze idzie sie w takiej roli po to do Parlamentu , bo ma sie chce i podaza dana ideologia. Zreszta mozna lepszy hajs zrobic /robic niz jako posel.Nie znam człowieka ????
A najważniejsze i ad meritum - żadna z wymienionych przez Ciebie i blady9mks osób nie prowadziła debaty prezydenckiej (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), w sposób wyraźnie stronniczy na rzecz jednego z kandydatów. W dodatku tego, który odwdzięczył się w taki a nie inny sposób. I to jest clue całej sprawy.
Biedactwo, normalnie aż mi się żal zrobiło. No to może jeszcze jakiś dodatek za pracę w warunkach szkodliwych dostanie. A potem i rentę zdrowotną.A co to za nagroda ? Czlowiek stanie sie szeregowym poslem za jakies 5-6 tys. miesiecznie i do konca zycia bedzie to sie za nim ciagnac,
Tyle tylko, że one nie kandydują.Zreszta najbardziej stonniczymi dzienikarzami, ktorzy prowadzili debate to J.Pochanke i M.Olejnik . Kazdy Ci to stwierdzi i wystarczy obejrzec powtorki jak sie obie panie skompromitowaly ostatnio
No ale nie rozumiem gdzie jest problem, skoro kazdy ma jakies poglady i ma prawo kandydowac?yle tylko, że one nie kandydują.
Jeszcze to mi się przypomniało, pojechałeś klasykiem ????A co to za nagroda ? Czlowiek stanie sie szeregowym poslem za jakies 5-6 tys. miesiecznie i do konca zycia bedzie to sie za nim ciagnac, juz wczoraj wiekszosc publicystow byla zgodna , ze idzie sie w takiej roli po to do Parlamentu , bo ma sie chce i podaza dana ideologia. Zreszta mozna lepszy hajs zrobic /robic niz jako posel.
http://www.sdp.pl/felietony/11682,z-dziennikarki-w-poslanke,1440801210Jeszcze to mi się przypomniało, pojechałeś klasykiem ????
Bieńkowska: Za 6 tys. zł to pracuje złodziej albo idiota
http://www.wprost.pl/ar/507484/Afera-tasmowa-Bienkowska-Za-6-tys-zl-to-pracuje-zlodziej-albo-idiota/
To Kłopotowski jest pro PO???? "Muj borze", toż to jak się Karnosie dowiedzą to go migiem ze swojego portalu, tak hojnie przez Biereckiego sponsorowanego, wywalą ???? I co wtedy?http://www.sdp.pl/felietony/11682,z-dziennikarki-w-poslanke,1440801210
Masz od dzienikarza pro PO , bez jadu ladnie wytlumaczona sytuacja :razz: