>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecze towarzyskie - międzynarodowe

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Pytanie najważniejsze. Czy do Polski przyleci również Samuel Eto?
Poznaliśmy nazwiska 22 piłkarzy Kamerunu, którzy otrzymali powołania na spotkanie z Polską. Mecz - 11 sierpnia w Szczecinie.
Oto piłkarze, którzy otrzymali powołania od trenera Paula Le Guena na towarzyski mecz z Polską:
Bramkarze: Guy Roland N&#39;Dy Assembé (FC Nantes Atlantique, Francja), Amour Patrick Tignyemb (Bloemfontein Celtic, RPA).
Obrońcy: André Stéphane Bikey-Amougou (Burnley FC, Anglia), Gilles Augustin Binya (Neuchâtel Xamax FC, Szwajcaria), Henri Bedimo Nsame (RC Lens, Francja), Sébastien Aymar Bassong Nguena (Tottenham Hotspur FC, Anglia), Nicolas Alexis Julio N&#39;Koulou N&#39;Doubena (AS Monaco FC, Francja), Benoît Assou-Ekotto (Tottenham Hotspur FC, Anglia), Aurélian Bayard Chedjou Fongang (Lille OSC, Francja), Thomas Gaëtan Bong Songo (US Valenciennes, Francja).
Pomocnicy: Stéphane Mbia Etoundi (Olympique de Marseille, Francja), Marcel Biyouha Ndjeng (FC Augsburg, Niemcy), Jean II Makoun (Olympique Lyonnais, Francja), Georges Constant Mandjeck (Stade Rennais FC, Francja), Joël André Job Matip (FC Schalke 04, Niemcy), Eyong Tarkang Enoh (AFC Ajax, Holandia).
Napastnicy: Henri Bienvenu Ntsama (BSC Young Boys Berno, Szwajcaria), Jean-Éric Maxim Choupo-Moting (Hamburger SV, Niemcy), Vincent Aboubakar (US Valenciennes, Francja), Paul Claudel Alo&#39;o Efoulou (AS Nancy-Lorraine, Francja), Jacques Zoua Daogari (FC Basel 1893, Szwajcaria), Samuel Eto&#39;o Fils (FC Internazionale Milano, Włochy).
http://www.mmszczecin.pl/35295/2010/7/29/polska--kamerun-samuel-etoo-zagra-na-twardowskiego?category=sport
http://www.sport.pl/sport/1,65025,8194073,Pilka_nozna__Samuel_Eto_o_w_kadrze_Kamerunu_na_mecz.html
Śmieszny komentarz wyczytałem ???? , że Samuel Eto jest więcej wart niż cała ekstraklasa ???? .

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Nie no przesadzacie. Wartość Samuela Eto to około 40-50 mln zaś wszystkich zawodników naszej Ekstraklasy to według Transfermarkt około 200 mln. Chociaż sam uważam że nasi gracze są warci mniej. A mianowicie uważam że wartość ich wynosi między 100 a 150 mln $. Taka moja mała opinia co do waszych opinii.
;)

brudny-harry 8

brudny-harry

Użytkownik
Panowie co byście powiedzieli o tych meczach?
Irlandia - Argentyna 2
W Argentynie zastępczy trener. Trzon drużyny taki jak na mundialu. Powrócił m.in. Gago czy Collocini. Myślę że piłkarze powinni się starać bo niedługo pewnie zostanie wybrany nowy trener który będzie patrzył na zespół.
Angola - Urugwaj
Tabarez powołał prawie ten sam skład co na MŚ. Z tym że nie ma Forlana i Suareza. Angola będzie miała motywację żeby wygrać z czwartą drużyną mundialu.
Polska - Kamerun 2
O Polsce wszyscy wiedzą. 11 piłkarzy jest z ekstraklasy. To chyba im nie pomoże że już po pierwszej kolejce zagrają towarzysko. Do Kamerunu został powołany m.in. Etto, Makoun, Mbia, Matip i inni. Wydaję mi się że tu wygra Kamerun. Może być też remis.
Co jeszcze polecacie do zagrania? Może jakieś overy. Mecze towarzyskie w tym okresie są trochę bez sensu bo słabsze drużyny mogą pokonać graczy którzy za chwilę zacznąsezon albo już zaczęli. Proszę o opinie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
USA - Brazylia 1,80 ✅ 2:0
Niby Brazylia po mundialu, ale to jest zawsze faworyt i to nie ważne w jakim meczu. Piłka Nożna w Brazylii to sport narodowy więc oni mają ogromny niedosyt po mistrzostwach świata gdzie odpadli już w ćwierćfinałach. Do tego nie muszą grać w kwalifikacjach do mundialu 2014 bo rozgrywany jest w Brazylii. USA natomiast jest w środku sezonu Major League Soccer. Myślę, że kurs wystawiony na Brazylię jest jak najbardziej do zagrania.
Angola - Urugwaj 1,85 0:2 ✅
Tutaj również kurs zachęca do gry. Urugwaj na pewno wyróżnił się na MŚ swoją walecznością. Nie zagra Forlan, na pewno duża strata, ale myślę że nie aż tak znacząca jak na takiego przeciwnika. Angola to jednak taki średniak-słabiak Afryki.
Finlandia - Belgia 2,70 1:0 ⛔ ;-)
Tu do gry bardziej zachęca mnie kurs niż sama Belgia. Ale wiadomo, że Belgowie są o klasę lepsi od Finów. A kurs wystawiony na Belgów na pewno wysoki. Myślę, że po takim kursie warto spróbować.
Malta - Macedonia 1,60 1:1 ⛔
Gram już dzisiaj z obawy, że spadną kursy. Macedonia wydaje się peffką. Towarzyskie Malty wyglądają tak:
3:0 z Niemcami ⛔ - Wyjazd
1:2 z Finlandią ⛔ - Dom
1:4 z Bułgarią ⛔ - Dom
4:0 z Portugalią ⛔ - Wyjazd
1:2 z Angolą ⛔ - Dom
Czyli wszystkie przegrane. Te trzy ostatnie mecze co prawda były w 2009 roku, ale nie sądzę, aby nagle pozyskali jakiś super zawodników.
Natomiast Macedonia w towarzyskich prezentuje się znacznie lepiej:
0:1 z Rumunią ✅ - Wyjazd
1:3 z Azerbejdżanem ✅ - Wyjazd
2:1 z Czarnogórą ✅ - Dom
1:1 z Iranem - Wyjazd
3:0 z Kanadą ✅ - Dom
Jak sami widzicie tylko jeden remis przy tylu wygranych. Myślę, że Malta spokojnie jest w ich zasięgu ręki.

Polska - remis i Kamerun 1,54 0:3 ✅
Co typu na Kamerun hmm... Polska kadra jest jeszcze ciągle w budowie, myślę, że festiwal żenady będzie w dalszym ciągu. Kamerun to w końcu ekipa która grała na MŚ w RPA. Myślę, że do 2012 jeszcze zmienimy trenera oby ???? .
Co prawda Kamerun ostatnie 5 meczy narodowych przegrał, ale myślę że właśnie mecz z Polską będzie tym który przełamię to zła passę ekipy z Afryki. Polska już grała z Kamerunem dwa razy w historii i dwa razy padł remis 0:0.
Do tego w kadrze na mecz z Polską jest powołany Samuel Eto i inne gwiazdki ;-).
Irlandia - Argentyna 1,85 0:1 ✅
Może i to towarzyski mecz. Ale Argentyna ma taką pakę, wręcz jest naszpikowana gwiazdkami i kreatorami futbolu ,że powinni spokojnie wygrać. Skromnie, ale powinni wygrać.
Walia - Luksemburg (+1) 1,80 5:1 ✅
Niby Luksemburg jest beznadziejny, ale potrafi czasami sprawić jakąś niespodziankę. Dlatego jakbym miał grać na ten typ to ostrożniej. Walijczycy spokojnie są w stanie wygrać przynajmniej dwoma bramkami.
Anglia - Węgry (+1) 1,80 2:1 ⛔
Mecz zapewne na Wembley co już jest atutem dla Anglików. Na pewno będą chcieli zadowolić kibiców po nieudanym występie na mundialu. Węgry przed mundialem w towarzyskich słabo się zaprezentowały. 3:0 z Niemcami, albo 6:1 z Holendrami. Myślę, że Anglicy na pewno będą chcieli dobrze wypaść przed własną publicznością. Typ na czystą jedynką, według mnie zbyt niski kurs.
Meksyk - Hiszpania 3,00 1:1 ⛔
Hiszpania to co miała wygrać to wygrała. Choć Hiszpania biła rekordy w nieprzegranych meczach to myślę, że Meksykanie będą chcieli ograć mistrzów świata. Dla bezpieczniejszych 1x. Chociaż miałbym obawy co do tego typu. Dlatego stawka powinna być mała na ten typ jak ktoś chce zagrać. ;-)
Edit: Jednak bardziej skłaniałbym się na Hiszpanów po przemyśleniu.

friday79 1

friday79

Użytkownik
Co do meczu Irlandia - Argentyna powinno być dobrze ???? Tylko w tym meczu zastanwiam się czy nie zagrać że Irlandia nie strzeli gola bo jest dosyć ładny kurs ???? Co do meczu Angola - Urugwaj to nie wiem ;P Polska - Kamerun też powinno być dobrze skoro piszesz że 11 piłkarzy z ekstraklasy ???? Masz może liste zawodników powołanych na ten mecz ? Bo też jest ciekawy kurs na to że Polska nie strzeli gola ???? A co myslicie o meczu Ukraina - Holandia ?

M 0

mateo92hh

Użytkownik
Oto kadra na Kamerun:
Bramkarze
Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn)
Przemysław Tytoń (Roda JC Kerkrade)
Obrońcy
Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund)
Michał Żewłakow (Ankaragucu MKE)
Kamil Glik (Us Palermo)
Maciej Sadlok (Ruch Chorzów)
Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań)
Marcin Kowalczyk (Dinamo Moskwa)
Dariusz Dudka (AJ Auxerre)
Pomocnicy
Sławomir Peszko (Lech Poznań)
Adam Matuszczyk (1. FC Koeln)
Maciej Rybus (Legia Warszawa)
Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund)
Rafał Murawski (Rubin Kazan)
Maciej Iwański (Legia Warszawa)
Ludovic Obraniak (Lille OSC)
Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa)
Napastnicy
Paweł Brożek (Wisła Kraków)
Rafał Boguski (Wisła Kraków)
Robert Lewandowski (Borussia Dortmund)
Artur Sobiech (Ruch Chorzów)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
A co myslicie o meczu Ukraina - Holandia ?
Ja bym postawił x2. ;-)
Holandia za czasów Marwijka przegrała tylko 2 mecze ! Pierwszy był parę lat temu z Austrią, ale to były początki pracy z Holandią tego trenera. Dopiero porażkę zanotowali z Hiszpanią na MŚ ;-).
Jak dla mnie również ciekawy typ na czystą 2 bo kurs wysoki.
Zresztą jest to finalista MŚ, więc to zobowiązuje do czegoś.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
witam ;) mam pytanie czy zna ktoś skład Brazylii powołany na mecz w USA ? z góry dzięki za odpowiedź
Goleiros: Jefferson (Boafogo); Renan (Avaí); Victor (Grêmio)
Laterais direitos: Daniel Alves (Barcelona) Rafael (Manchester United)
Zagueiros: David Luiz (Benfica) Henrique (Racing Santander) Réver (Grêmio) Thiago Silva (Milan)
Laterais esquerdos: Marcelo (Real Madrid); André Santos (Fenerbahce)
Volantes: Jucilei (Corinthians); Lucas (Liverpool); Ramires (Benfica); Sandro (Internacional)
Meio campistas: Paulo Henrique Ganso (Santos); Ederson (Lyon); Hernanes (São Paulo); Carlos Eduardo (Hoffenheim);
Atacantes: Neymar (Santos); Diego Tardelli (Atlético-MG); Pato (Milan);André (Santos) Robinho (Santos)
Ciekawy opis znajdziesz na ▶http://brasileirao.blox.pl/2010/07/Mano-powolal-kadre.html

R 0

rafcio1990

Użytkownik
Witam jestem cichym użytkownikiem ale 11 sierpnia chcilbym postawić spora sume na pare pewnych meczy. Czytałem poprzednie posty i takimi dośc pewnymi są :

usa-brazylia
malta-macedonia
anglia-węgry

Zastanawia mnie jak oceniacie takie mecze jak:

Dania - Niemcy
Nasi zachodni sąsiedzi grają dośc agresywnie i wysoko stawiają wynik, a nie widze przypuszczalnych prognoz dla nich ? Czy Dania może byc dla nich trudnym przeciwnikiem ?

Czechy - Łotwa
sam fakt ze wiem ze Czechy grają o o Łotwie i piłce razem nigdy nie słyszałem zachęca mnie do postawienia, bo całkiem wysoki kurs jest

Rosja - Bulgaria
ciekawy kurs, i ciekawy mecz, niby oczywisty ale zostawia cień watpliwości

Ukraina - Holandia
Na mistrzostwach Holandia 2 miejsce i zmierzy sie z Ukrainą, gdzie piłka nożna nie stoi na najwyższym poziomie.

Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź i możliwe sugestie na mecze które warto stawiac i które w jakiś większym stopniu sie sprawdzą ( oczywiście biore pod uwage wyjątki ???? )

Pozdrawiam

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
robson dzięki wielkie ;) Brazylia mocnym składem zagra z USA... co myślicie o tym żeby zagrać za grubszą kasę Macedonię, Urugwaj, Argentynę i Brazylię ?
nie graj. Grubszej kasy na mecze towarzyskie nie opłaca się stawiać, za dużo niespodzianek , i nie wiadomo co takim trenerom siedzi w głowach , czy zamierzają coś testować , jakieś nowe ustawienie czy coś. Nie warto.

przemcio123 27

przemcio123

Użytkownik
wiec powiem tak:
Dania - Niemcy
wydaje się pewnym meczem chociaż piłkarze Niemiec są zawiedzeni po występie na mundialu bo mierzyli w finał... Dania to zespół który gra bardzo w kratkę... jeden mecz im wyjdzie fantastyczny a parę dni później przegrają po słabej grze ze średniakiem europy... nigdy nie wiadomo czego można się po nich spodziewać... oczywiście Niemcy są tu znacznym faworytem ale mnie jakoś zastanawia tak wysoki kurs na nich...
Czechy - Łotwa
nie lubię takich meczy ponieważ Czesi to trochę jak Polacy... świat by chcieli zawojować a tak naprawdę nie ma składu i wszystko jest takie chaotyczne... odpuszczam ten mecz na 100%
Rosja - Bułgaria
w tym spotkaniu Ci nie pomogę w żaden sposób ponieważ nie analizowałem tego meczu...
moim skromnym zdaniem są 2 pewniaki na środę tj. Brazylia i Macedonia
Pozdrawiam ;)

przemcio123 27

przemcio123

Użytkownik
nie graj. Grubszej kasy na mecze towarzyskie nie opłaca się stawiać, za dużo niespodzianek , i nie wiadomo co takim trenerom siedzi w głowach , czy zamierzają coś testować , jakieś nowe ustawienie czy coś. Nie warto.
no właśnie wiem już nie raz się przejechałem na towarzyskich ale poza meczem USA - Brazylia w pozostałych 3 spotkaniach nie widzę innych wyników jak zwycięstwa faworytów... Argentyna naszpikowana gwiazdami jak by nie była ustawiona powinna sobie spokojnie poradzić 1-0 może 2-0 ze słabą Irlandią... Malta nie ukrywajmy jest to drużyna z którą nawet nasi marni kopacze daliby sobie radę więc Macedonia nie będzie mieć z nimi żadnych problemów... a Urugwaj z Angolą nie może sobie pozwolić na porażkę tym bardziej że po mundialu morale tego zespołu są bardzo wysokie ;) nie mniej jednak wezmę pod uwagę Twoje słowa i zagram ostrożniej a może na weekend znajdzie się coś co warto zagrać za grubszą kasę...
dzięki i pozdrawiam ;)

brudny-harry 8

brudny-harry

Użytkownik
Ja bym nie grał meczu Ukraina - Holandia i Niemcy - Dania.
Skład reprezentacji Holandii na towarzyski mecz z Ukrainą:
Michel Vorm (Utrecht), Vurnon Anita (Ajax Amsterdam), Otman Bakkal (PSV Eindhoven), Roy Beerens (Heerenveen), Wout Brama (Twente Enschede), Jeffrey Bruma (Chelsea), Urby Emanuelson (Ajax Amsterdam), Orlando Engelaar (PSV Eindhoven), Theo Janssen (Twente Enschede), Siem de Jong (Ajax Amsterdam), Jeremain Lens (PSV Eindhoven), Glenn Loovens (Celtic), David Mendes da Silva (Salzburg), Erik Pieters (PSV Eindhoven), Ronnie Stam (Twente Enschede), Ron Vlaar (Feyenoord), Piet Velthuizen (Vitesse Arnhem), Ricky van Wolfswinkel (Utrecht).

Kadra Niemiec na towarzyski mecz z Danią:
Bramkarze: Manuel Neuer, Tim Wiese.
Obrońcy: Andreas Beck, Jérôme Boateng, Sascha Riether, Marcel Schäfer, Christian Schulz, Serdar Tasci.
Pomocnicy: Christian Gentner, Thomas Hitzelsperger, Aaron Hunt, Toni Kroos, Marko Marin, Marco Reus, Christian Träsch, Piotr Trochowski.
Napastnicy: Mario Gomez, Patrick Helmes.
Jak widać składy nie są pierwszorzędne. W kadrze Holandii gra tylko jeden gracz z mundialu - rezerwowy bramkarz Michael Vorm.... W Loew też powołał młodych graczy. Raczej się nie opłaca ryzykować.

brudny-harry 8

brudny-harry

Użytkownik
no właśnie wiem już nie raz się przejechałem na towarzyskich ale poza meczem USA - Brazylia w pozostałych 3 spotkaniach nie widzę innych wyników jak zwycięstwa faworytów... Argentyna naszpikowana gwiazdami jak by nie była ustawiona powinna sobie spokojnie poradzić 1-0 może 2-0 ze słabą Irlandią... Malta nie ukrywajmy jest to drużyna z którą nawet nasi marni kopacze daliby sobie radę więc Macedonia nie będzie mieć z nimi żadnych problemów... a Urugwaj z Angolą nie może sobie pozwolić na porażkę tym bardziej że po mundialu morale tego zespołu są bardzo wysokie ;) nie mniej jednak wezmę pod uwagę Twoje słowa i zagram ostrożniej a może na weekend znajdzie się coś co warto zagrać za grubszą kasę...
dzięki i pozdrawiam ;)
Chyba nie oglądałeś meczu Ruch z Valettą. Piłkarze mordowali sięz nimi nie miłosiernie. Ale to że Macedonia z nimi wygra to raczej pewne.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

dzięki i pozdrawiam ;)
a nie ma sprawy ???? ja wcale nie mówię że to nie wejdzie , na nawet są duże szanse powodzenia tego kuponu aczkolwiek w meczach towarzyskich jest sporo niespodzianek i nigdy nie wiadomo czy w takim meczu właśnie nie padnie.

dwight18 1

dwight18

Użytkownik
robson dzięki wielkie :wink: Brazylia mocnym składem zagra z USA... co myślicie o tym żeby zagrać za grubszą kasę Macedonię, Urugwaj, Argentynę i Brazylię ?
Na Macedonie i Argentyne jak najbardziej można stawiać za grubą kase , Argentyna przyjedzie najmocniejszym składem , będzie Messi i inne wielkie gwiazdy , do tego będzie nowy trener a wiadomo że jak pojawia się nowy szkoleniowiec to zawsze drużyna gra na 100 % bo zawodnicy chcą się dobrze zaprezentować.
Macedonia to wiadomo , drużyna o klase lepsza od Malty i nie ma dużych szans aby tutaj była jakaś niespodzianka. Brazylie i Urugwaj bym odpuścił.

Tak to sobie możesz wszystko tłumaczyć , wkońcu doszło by do tego że postawisz 2 mecze w sezonie bo reszta to mogą być niespodzianki , bez przesady , na towarzyskie tez można stawiać tylko najpierw trzeba poznać sytuacje kadrową itp.

aczkolwiek w meczach towarzyskich jest sporo niespodzianek i nigdy nie wiadomo czy w takim meczu właśnie nie padnie.
Nigdy nie wiesz jaki padnie wynik bo to jest sport , a w sporcie nigdy nic nie wiadomo , jednak jeśli jest na tyle duża oferta jak teraz na mecze towarzyskie to bez problemu można wybrać kilka najlepszych typów i zagrać je ostrzej.

Witam jestem cichym użytkownikiem ale 11 sierpnia chcilbym postawić spora sume na pare pewnych meczy. Czytałem poprzednie posty i takimi dośc pewnymi są :

usa-brazylia
malta-macedonia
anglia-węgry

Zastanawia mnie jak oceniacie takie mecze jak:

Dania - Niemcy
Nasi zachodni sąsiedzi grają dośc agresywnie i wysoko stawiają wynik, a nie widze przypuszczalnych prognoz dla nich ? Czy Dania może byc dla nich trudnym przeciwnikiem ?

Czechy - Łotwa
sam fakt ze wiem ze Czechy grają o o Łotwie i piłce razem nigdy nie słyszałem zachęca mnie do postawienia, bo całkiem wysoki kurs jest

Rosja - Bulgaria
ciekawy kurs, i ciekawy mecz, niby oczywisty ale zostawia cień watpliwości

Ukraina - Holandia
Na mistrzostwach Holandia 2 miejsce i zmierzy sie z Ukrainą, gdzie piłka nożna nie stoi na najwyższym poziomie.

Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź i możliwe sugestie na mecze które warto stawiac i które w jakiś większym stopniu sie sprawdzą ( oczywiście biore pod uwage wyjątki ???? )

Pozdrawiam
Niemcy sobie odpuść , Dania to nie są jakieś leszcze a Niemcy nie przyjadą w podstawowym składzie , to samo tyczy się Holandii , nie sądze aby byli wstanie wygrać na wyjeździe z Ukrainą w tak okrojonym składzie , jeśli myślisz że zobaczysz w tym meczu największe gwiazdy takie jak Sneider , Van Persie czy Robben to się przeliczysz.
Rosja - Bułgaria? a na kogo ty tutaj chcesz postawić? Rosja raczej formą nie zachwyca , odszedł Hiddink i na pewno nie jest to już tak dobra drużyna jak jeszcze dwa lata temu.
Czechy również ostatnio prezentują żałosną forme .

M 0

mateo92hh

Użytkownik
Co do Towarzyskich zmagań reprezentacji, polecam mecz :
Bośnia i Hercegowina - Qatar. Moim zdaniem Bośnia jest zdecydowanym faworytem tego meczu a kurs kusi 1,4 do tego dodaje Argentyne i Macedonie.

dwight18 1

dwight18

Użytkownik
Do drużyn na które warto postawić dodałbym też Włochów z WKS , nowy trener Prandelli powołał na to spotkanie bardzo silny skład , szkoleniowiec zapowiedział też że zagra trójką z przodu a będzie to prawdo podobnie Balotelli , Cassano i Gilardino a wiec bardzo mocny atak .Co do WKS to wiadomo że nie zagra w tym meczu Drogba a więc drużyna z Afryki bardzo osłabiona .
Więc krótko mówiąc na ten mecz polecał bym Włochy lub Remis (1X) lub ewentualnie dla bardziej ryzykanckich samo 1 .

Aha i jeszcze kadra ekipy Prandelliego :

Goal&amp;shy;keep&amp;shy;ers
Sal&amp;shy;va&amp;shy;tore Sirigu
Emil&amp;shy;iano Viviano
Marco Storari
Anto&amp;shy;nio Mirante

Defend&amp;shy;ers
Leonardo Bonucci
Gior&amp;shy;gio Chiellini
Luca Antonini
Cris&amp;shy;t&amp;shy;ian Zac&amp;shy;cardo
Mat&amp;shy;tia Cas&amp;shy;sani