Z dzisiejszych meczów towarzyskich zastanawiam się nad trzema.
1.
Francja- Paragwaj
Takie składy znalazłem na stronie francuskich mediów:
France : Lloris - Sagna, Koscielny, Sakho, Evra - Cabaye, Pogba, Matuidi - Valbuena, Giroud, Griezmann
Paraguay : Silva - Cardozo, Ortiz, Alonso - Coronel, Cáceres, Mendieta, Oviedo, Samudio - Santa Cruz, Romero
Dla mnie zwycięstwo Francji dość pewne, jako że to mecz towarzyski nie bawiłbym się w handicapy bo nawet ostatnie dni (Chorwacja,
Holandia) uczy że o strzelaninę może być ciężko. Za 1,44 na bet365
Francja moim zdaniem jest ok.
2.
Niemcy- Kamerun
Wyglądać to ma tak :
Germany (4-2-3-1): Weidenfeller – Howedes, Mertesacker, Boateng, Durm – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Reus – Klose
Cameroon (4-3-3): Itandje – Nounkeu, N’Koulou, Chedjou, Bedimo – Song, Makoun, Enoh – Moukandjo, Aboubakar, Choupo-Moting.
(jak pisałem posta to nie zauważyłem że kolega wyżej już to wrzucił)
Jak widać trochę braków jest ale dla Kamerunu one znaczą o wiele więcej, Kamerunu który parę dni temu przegrał już 2-1 ze wspomnianym wyżej Paragwajem. Siła ataku Niemców wystarczająca na strzelenie kilku bramek a Kamerun nie specjalnie ma kim straszyć tą dość eksperymentalnie zestawioną defensywę. W handicapy czy overy się nie bawię ale zwycięstwo za 1,22 na bet 365 to moim zdaniem pewna lokata 22% w 90 minut.
Na koniec mecz co do którego mam najwięcej wątpliwości, może ktoś z Was będzie miał jakieś zdanie na ten temat czy jakieś info, mianowicie
USA-TURCJA.
Kusi mnie pójście w stronę 1X dla
USA, tylko że bardziej opieram to na typie przeciw Turcji, która kończy swoje
towarzyskie tournée po wizycie w Dublinie i wygranej tam 2-1 i pokonaniu w Teksasie 2-0 Hondurasu, ciekaw jestem ich nastawienia do tego meczu, czy nie będą już myślami w drodze do domu. Amerykanie w środku przygotowań do Mistrzostw, nie przmęczając się ograli ostatnio 2-0 Azerbejdżan.
Nie udało mi się znaleźć składów, tylko wypowiedzi Klinsmanna że Dempsey zacznie w 1 składzie (chyba ich najlepszy teraz grajek) i że generalnie spinają się bo Turcy to ich najlepszy sparing partner. Kurs na to 1,36 ale tak jak mówię z graniem wstrzymałbym się póki nie znajdzie się więcej info.
Z takiego tripla można by mieć kurs 2,4 czyli już całkiem sympatyczny.
Z samych Niemiec i Francji 1,76.