bombelkszo
Użytkownik
Też tak macie, po wejściu w zakładke wypłać : Żadne możliwości wypłaty nie są dostępne, proszę się skontaktować z Obsługą Klienta.
No ja myślę, że to raczej ich zasługa bo kontaktują się z MayPlayem w ciągu dwóch dniPisałem, ale kilka dni temu jakoś wątpie żeby cokolwiek zrobili w tej sprawie w tym czasie.
Też tak macie, po wejściu w zakładke wypłać : Żadne możliwości wypłaty nie są dostępne, proszę się skontaktować z Obsługą Klienta.
A czy takim wielkim problemem jest przeczytać kilka postów w tym temacie?Witam ja juz napisałem do MGA, natomiast patrząc w jakim to kierunku idzie przestaje mi być do śmiechu.
czy ktos otrzymał kasę ostatnio od nich?
piszę do osób które otrzymaly, a jeszcze się tą informacją nie podzeliłyA czy takim wielkim problemem jest przeczytać kilka postów w tym temacie?
Tak, jedna z osób otrzymała kasę, wpis z 13 lutego.
Ja dzisiaj otrzymalem, wyplata zlecona 2 lutego. Pisalem do MGA i LGA.
Przed dwoma godzinami otrzymałem drugą część kasy od Mayplay.
Oczywiście musiałem po raz kolejny pisać skargę na tego pseudobuka..
Wniosek z tej historii jest taki, że pieniądze otrzyma każdy kto zgłosi na nich skargę...dobre i to.
Nowym odradzam jakikolwiek kontakt z nimi a tym którzy czekają wciąż na pieniądze radzę jak najszybciej pisać do LGA.
I jeszcze 3 słowa do Pana Andrzejka, który to pewnie czyta. Nie masz chłopie za grosz honoru, pracując w tym gównie i oszukując ludzi na każdym kroku. Połamania nóg!
akurat Betano to najwieksze gowno
w ostatnim czasie wyplacaja tyle samo czasu,a jakie robia cyrki przy weryfikacji to bezsprzecznie zasluzyli na tytul idiotow roku
Wczoraj przyszła wypłata po jakimś tygodniu czekaniaczy ktoś jeszcze czeka na pieniądze ?