Do wszystkich co sie uzalaja ze nie placa:Ostatni raz odpisał mi w sobotę a odp. brzmiała tak:
Witam serdecnzie,
niestety wypłata nie została zaksięgowana wcześniej, prawdopodobnie zostanie wysłana w poniedziałek pod wieczór.
Pozdrawiam serdecnzie
Andrzej Białecki - Mayplay.com
------------------------------------------------------------------------------
Jak widać wpłaty nie było ani w poniedziałek, ani wtorek, ani środa i do chwili obecnej również jej brak ...
hehe 2 dni i juz niecierpliwy?Widzę, że nie jestem sam Andrzej po 2 dniach od zlecenia wypłaty poprosił i skany dowodu (5.05 je zaakceptował) póki co daje im czas do 10.05
zaloze sie ze nie dostales kasy na milion procent ????Andrzej mi dzisiaj odpisał, że wypłata ma zostać wysłana do mnie w poniedziałek. Zobaczymy wypłacałem na skrilla ????
No kurs przed poniedziałkiem na to że przyjdzie mi wypłata był 500.00 xD na to że nie przyjdzie 1.089 ????zaloze sie ze nie dostales kasy na milion procent ????
mi tez andrzej kiedys obiecal ze wyplate bedzie jutro noi byla ... tyle ze 3 tygodnie pozniej :grin: a i wiecej juz nie odpisywal ????
to sa bankruci,od kilku miesiecy wyplacaja tylko wtedy jak sie uda uzbierac z depozytow,
jak ktos zlecil mala kwote to ma wieksze szanse szybciej dostac
To trzeba bylo robic surebeta ????No kurs przed poniedziałkiem na to że przyjdzie mi wypłata był 500.00 xD na to że nie przyjdzie 1.089 ????