ja kupilem, ale kompletnie sie nie oplaca, to jest pare godzinek pracy, a prace mysle ze od 80zl gdzies sie zaczynajaPiszecie już powoli prezentacje maturalne z polskiego, jakie tematy wybraliście, z jakich źródeł korzystacie, czy może kupiliście od kogoś? Pytanie również do tych, którzy mają to już za sobą, czy ciężko jest tak samemu napisać prezentację?
Porównanie psychologicznych portretów zabójców zarówno w literaturze polskiej jak i obcej.Maturzyści lepiej napiszcie na jakie tematy piszecie prezentacje maturalne z polskiego
O mój Ty rety ???? skąd Ty to wziąłeś, jak za to w ogóle się zabrać, chyba, że masz już gotowePorównanie psychologicznych portretów zabójców zarówno w literaturze polskiej jak i obcej.
Mógłbyś coś więcej na ten temat napisać, jaki temat, za ile, ile dostałem na egzaminie za nią...?Jakby ktos potrzebował prezentacje maturalną pisać. ???? Konkretna wydukana na 80% ... ;p
Pisz Pw sam zdałem to na 80%. Do tego mam plan ramowy, cytaty, literature podmiotu i przedmiotu no i to co masz nawijać 3strony a4. Fajnie sie to uczy i na temat.Mógłbyś coś więcej na ten temat napisać, jaki temat, za ile, ile dostałem na egzaminie za nią...?
Akurat biologii nie cierpię, nie lubię ????i jak tam próbne lecą? Polski poszedł jakoś,matma masakra...z tym że do niej akurat się nie przygotowywałem, poszedłem na żywioł żeby wiedziec co szlifować przez następne 3 miechy. Jutro angielski, na który najbardziej liczę, bo temat ogarniam. W piątek piszę dodatkową biologię podstawę, też na "sucho", więc już teraz pytam czy pisał ktoś maturę z tego przedmiotu i co poleca do przygotowań (repetytoria, podręczniki itp.)
U mnie do 7 lutego :razz:Orientuje się ktoś do kiedy trzeba składać ostatecznie deklarację co do przedmiotów zdawanych na maturze?