>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Matura 2010

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
na gazeta.pl to chyba jakieś menele spod sklepu są &quot;ekspertami&quot; od tych odpowiedzi. Bzdury piszą totalne. Ja jednak sobie poczekam do końca czerwca na oficjalne wyniki bo te imbecyle robią wodę z mózgu. Żenada...

xavy 386

xavy

Użytkownik
na gazeta.pl to chyba jakieś menele spod sklepu są &quot;ekspertami&quot; od tych odpowiedzi. Bzdury piszą totalne. Ja jednak sobie poczekam do końca czerwca na oficjalne wyniki bo te imbecyle robią wodę z mózgu. Żenada...
Dokładnie. Jeśli chodzi o odpowiedzi z WOSu, to było dokładnie to samo
Wk****** tylko ludzi

K 0

konrad401

Użytkownik
Jaka Wam wyszła bezwzględna wysokość na podstawie bo tu podali 290 a mi co innego wyszło 290 to dobra odp?
I jeszcze w zadaniu 4 rzeczywista odległość ja zmierzyłem że na mapie to było 4.2 a wynik to 2.52 a nie jak w odpowiedziach 4.5cm i wynik 2.7?

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
W środę matematyka więc przejdźmy do rzeczy.
Co robicie obecnie?
Kiełbasę i zbiór z wyd. Pazdro mam już prawie za sobą.
Jakiś pewny sposób na dobry wynik? ????

novo 203

novo

Użytkownik
ty to lolek i tak roz...biesz,
ja robie repetytorium z operonu,
caly poziom podstawowy zrobilem, z rozsz. liczby i ich zbiory , funkcje i ich wlasnosci koncze..
najslabiej z geometrią analityczną , z rachunku tez malo pamietam...
mam nadzieje ze dadzą cos w miare przystepnego, z ciagow czulem sie mocny, a na probnej dowalili zadania z ciagow trudne bardzo..

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Ja to jednak nie lubie sie wypowiadac przed kimś;/ boje sie ze sie zatne i nie bede nic dalej pamiętał;/ ale trzeba probować ????

ice29 251

ice29

Użytkownik
Przedstawial ktos moze prezentacje na temat &quot;porownanie dramatu antycznego i szekspirowskiego&quot;? Jesli tak to niech mi napisze na pw jakie pytania zadala mu komisja.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom