>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
jako47 130

jako47

Użytkownik
aj tam koles git ???? a co ja mam powiedziec jak sobie nauczyciele chodza ?? i to jeszcze babka perfidnie stukala obcasami w komisji ??

novo 203

novo

Użytkownik
VIII
Jak zadanie jest za 3 punkty a twoje rozwiązanie ciągnie się już szóstą linijkę to znaczy że i tak zjebałeś.

IX
Jak twoim wynikiem jest okazały piętrowiec przesiąknięty pierwiastkami to też.

???? hahaha

radek03 90

radek03

Forum VIP
A czujcie jaką sytuacje mieli w jednej szkole w moim mieście, zdawali pisemny niemiecki i komisja włącza płytę do słuchania i okazało się, że nie chodzi, a oczywiście zapasowej nie było, więc szanowna komisja powiedziała - trudno musicie rozwiązać test bez słuchania płyty, hehe i tak zrobili. Teraz nie wiadomo jak się cała sytuacja potoczy.

matex 0

matex

Użytkownik
a ja mam we wtorek prezentacje z polaka a nie zacząłem sie jej jeszcze uczyć ... jak mi się nie chcę ... :|

radek03 90

radek03

Forum VIP
a ja mam we wtorek prezentacje z polaka a nie zacząłem sie jej jeszcze uczyć ... jak mi się nie chcę ... :|
TO się lepiej zmuś i się ucz. Moja prezentacja czeka gotowa, mam zamiar zacząć się jej uczyć po egzaminie z matmy, czyli będę miał 5 dni na naukę, powinno starczyć.

akarin 0

akarin

Forum VIP
Ja swoją w środę, po matmie, będe pisał dopiero ???? w sumie mam taki temat, że mógłbym i bez pisania stanąć przed komisją i wyrecytować wszystko bardzo ładnie :wink:

akarin 0

akarin

Forum VIP
Motyw sportu w literaturze i innych dziedzinach sztuki wspólczesnej. Mam to przestawic na przykładzie wybranych3-4 utworów.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja o zaprezentowanie swojego tematu jestem spokojny, publiczne wystąpienia przychodzą mi dość łatwo i nie zżera mnie stres, jednak trzeba też się przygotować od strony pytań, bo lektur które mam omawiać nie przeczytałem i nie mam zamiaru czytać, więc muszę polegać na jakiś szczegółowych streszczeniach i opracowaniach.

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Ja swoją w środę, po matmie, będe pisał dopiero ???? w sumie mam taki temat, że mógłbym i bez pisania stanąć przed komisją i wyrecytować wszystko bardzo ładnie :wink:
mam to samo, tzn. nie zacząłem jej pisać, a polski na początku przyszłego tygodnia... a temat jeszcze wymaga przeczytania 7 książek, typu Chłopi tom I, Proces, Makbet, Antygona... ????

matex 0

matex

Użytkownik
sam nie wiem co myslec - jeden kolega mówił, ze u niego w szkole pytali z jakiś lektur ni dot. prezentacji, drugi że u niego w ogóle z lektur nie pytali, tylko o coś zwiazanego z prezentacja np. jak rozumie to czy tamto...

radek03 90

radek03

Forum VIP
mam to samo, tzn. nie zacząłem jej pisać, a polski na początku przyszłego tygodnia... a temat jeszcze wymaga przeczytania 7 książek, typu Chłopi tom I, Proces, Makbet, Antygona... ????
A masz zamiar czytać te książki?:-D Od tego są takie strony jak ostatnidzwonek czy klp, ja polski szczerze mówiąc traktuje lightowo, czyli aby zdać, choć oczywiście bez przesady nie na 6-7pkt ale 15-17 będę usatysfakcjonowany.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom