to byl protest przeciw procedurom. ogolnie nic mu nie zrobili pisal w innej sali. w prawie nie ma czegos takiego ze trzeba przyjsc w gajerze.No niestety naród kretynieje....
też mam w poniedziałek ;] nie umie jeszcze jakoś super ;]ile sie uczyliscie tej prezentacji na polak? ja mam w poniedziałek i dziś zaczynam kucie;/
TO się lepiej zmuś i się ucz. Moja prezentacja czeka gotowa, mam zamiar zacząć się jej uczyć po egzaminie z matmy, czyli będę miał 5 dni na naukę, powinno starczyć.a ja mam we wtorek prezentacje z polaka a nie zacząłem sie jej jeszcze uczyć ... jak mi się nie chcę ... :|
mam to samo, tzn. nie zacząłem jej pisać, a polski na początku przyszłego tygodnia... a temat jeszcze wymaga przeczytania 7 książek, typu Chłopi tom I, Proces, Makbet, Antygona... ????Ja swoją w środę, po matmie, będe pisał dopiero ???? w sumie mam taki temat, że mógłbym i bez pisania stanąć przed komisją i wyrecytować wszystko bardzo ładnie :wink:
A masz zamiar czytać te książki?:-D Od tego są takie strony jak ostatnidzwonek czy klp, ja polski szczerze mówiąc traktuje lightowo, czyli aby zdać, choć oczywiście bez przesady nie na 6-7pkt ale 15-17 będę usatysfakcjonowany.mam to samo, tzn. nie zacząłem jej pisać, a polski na początku przyszłego tygodnia... a temat jeszcze wymaga przeczytania 7 książek, typu Chłopi tom I, Proces, Makbet, Antygona... ????