>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Wróciłem z ustnego anglika. Fajny egzamin:-D Komisja miła, łatwy zestaw się trafił i 19pkt:spokodfhgfh: Wchodzcie na luzie, bo nie ma sie czego obawiać. U mnie osoby, które ledwo zdawały z ang mają po 10pkt:-D Na koniec, gdy dziękujecie komisji możecie rzucić See you soon:jezora:
Teraz tylko czekać na polaka do 26 i wakacje:spokodfhgfh:

majkello 0

majkello

Użytkownik
Ja mam o 17:30 polaka prezentacje pisałem wczoraj dzis jej sie ucze:jezora: licze na 7 pkt:-D:-D:-D oby:-D Jakieś rady czy cos? ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja mam o 17:30 polaka prezentacje pisałem wczoraj dzis jej sie ucze:jezora: licze na 7 pkt:-D:-D:-D oby:-D Jakieś rady czy cos? ????
Wystarczy, że masz wrodzoną umiejętność płynnego i logicznego wysławiania się i już zdałeś, a z prezentacji trzeba zapamiętać tylko jakieś najważniejsze informacje, fakty i potem ubrać je we własne słowa i przekazać komisji.

majkello 0

majkello

Użytkownik
Wystarczy, że masz wrodzoną umiejętność płynnego i logicznego wysławiania się i już zdałeś, a z prezentacji trzeba zapamiętać tylko jakieś najważniejsze informacje, fakty i potem ubrać je we własne słowa i przekazać komisji.
Dokładnie tak robie:-D mam tkzw podpunkty ( w głowie ) i po kolei ( za kazdym razem inaczej:jezora: ) sobie je odtwarzam. Zobaczymy co bedzie byle by zdać. A najsmieszniejsze jest to ze tych lektór ktore analizuje nie czytałem ???? :jezora:

majkello 0

majkello

Użytkownik
Ja nawet tych lektur nie wypożyczyłem, streszczenia szczegółowe w zupełności wystarczyły.
Spoko jak nie przeczytałem to i nie wypożyczyłem:-D sory za błeda w lektÓrach:-D oczywiscie lektUra ma byc:spokodfhgfh:

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Wszystko zależy od komisji... Mnie pytano o takie rzeczy, że nie mogłem ich skojarzyć czytając lekturę przed 3 miesiącami i streszczenie przed tygodniem... ;)
Ogólnie polskiego nie wspominam miło, bałem się w trakcie, że mogę nie zdać, a szczerze przyznaję, że przez 3 lata czytałem praktycznie wszystkie lektury. Rozumiem gdy zadaje się pytania problemowe, ale pytanie o szczególiki mija się z celem moim zdaniem.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
8/20 hahahahahha ???? Nie ma się czym chwalić, ale dla mnie to sukces. Nie lubię takich egzamów... Najgorszy w moim życiu to na pewno. Lajtowa komisja ????
DObra idę pić, jutro też... na forum będę w piątek ???? ????

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Ale miałem lajt na polskim, laska w komisji patrzyła mi się cały czas prosto w oczy jakby się we mnie zabujała ???? mówienie własnymi słowami to klucz do sukcesu. 20/20 :spokodfhgfh: wakacje :jezora:

matex 0

matex

Użytkownik
ja mam w piatek ???? prezentacje jakos sie powie, obawiam się pytań ...
lej wode, to podstawa ???? ja na kilka pytan nie znałem odp. to gadałem jakies bzudry :p byleby poprawnie językowo i bedzie dobrze ????

majkello 0

majkello

Użytkownik
lej wode, to podstawa ???? ja na kilka pytan nie znałem odp. to gadałem jakies bzudry :p byleby poprawnie językowo i bedzie dobrze ????
Dokładnie tak lej wode ile wlezie a jak masz mlada fajna egzaminatorke to zamaj troche:-D ja tak zrobiłem sie opłacało:jezora:

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
panowie !!.. lanie wody to podstawa !! .. własne słowa równiez ???? ))

Sam miałem MAXA ???? ....dzieki mojemu wygadanemu charakterowi ????

A na pytania nawet nie trza odpowiedziec ???? ...

Kumpel na zadne nie odpowiedział i miał TEZ FUULLL ???? ????

Także to różnie bywa ???? .... najlepiej miec temat, który sie mowi z pasją a nie na pamięc ????

Ja opisywałem FORREST GUMPA ???? i było za*****ee ????

Pozdro !

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Trzymamy trzymamy :!: ;)
Ale jestem zrelaksowany po wczorajszym polskim usntym... eh w końcu wakacje ???? W sumie został angol, ale to akurat pikuś ????
powodzenia tym, którzy mają jeszcze polski :|

luniu 20

luniu

Użytkownik
A ja dzisiaj jeszcze na 14 godzinę ustny niemiec i też mam wakacje. Lekki stresik jest ale powinno być dobrze ... :-D

snajper 322

snajper

Forum VIP
8/20 hahahahahha ???? Nie ma się czym chwalić, ale dla mnie to sukces. Nie lubię takich egzamów... Najgorszy w moim życiu to na pewno. Lajtowa komisja ????

DObra idę pić, jutro też... na forum będę w piątek ???? ????
Wazne ze zdane :p Ustna i tak Ci do niczego potrzebna :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom