magiki
Użytkownik
haha, a jak wywalę tors to też zadziała? ????Użyj dezodorantu AXE, ubierz różowy krawat i panie z komisji juz sa Twoje:jezora: Ja tak zrobiłem 17/20:-D kobieta to kobieta:jezora:
AXE czekoladowe, rozumiem?
haha, a jak wywalę tors to też zadziała? ????Użyj dezodorantu AXE, ubierz różowy krawat i panie z komisji juz sa Twoje:jezora: Ja tak zrobiłem 17/20:-D kobieta to kobieta:jezora:
Jak ktoś ma Panie w komisji i umie bajerowac to nie ma bata żeby nie zdał na te 6 pkt:-D jak z polskim bedzie zobaczymy ja mam w srode. jak mi sie jakas Genowefa stara trafi ojjj to bedzie ciezko:jezora:haha, a jak wywalę tors to też zadziała? ????
AXE czekoladowe, rozumiem?
He, nie przesadzaj, egzaminatorzy to tez ludzie Zachowywuj sie normalnie jakbys odpowiadal na lekcji jezyka polskiego.a powiedzcie mi, jak wejdę do sali po całej prezentacji kiedy podejdę do krzesełka mogę zdjąć marynarkę jeżeli będzie mi gorąco? mogę się spytać o to, czy samemu to zrobić?
Ja uczyłem się następująco, przeczytałem jeden rozdział, powoli i dokładnie i potem w myślach sobie go w pewnym stopniu opowiadałem tak aby moje opowiadanie zawierało najważniejsze elementy. I tak przechodziłem do kolejnego rozdziału, nauka całej prezentacji zajęła mi jakieś 3hl. Polaka mam właśnie jutro ale mam nadzieje, że zdam.panowie w jaki sposób uczyliście się swojej prezentacji? Bo uczę się i uczę i coś cięko mi idzie, heh . Są jakieś metody skutecznego zapamiętywania?
E, trzeba pozytywnie myśleć, ale sama prezentacja to jest na max 5 pkt, a pytania są na 15pkt, więc najważniejsze abyś powiedział tą prezentacje jak będziesz umiał, nawet jak za nią dostaniesz 2pkt, ale dobrze odpowiadał na pytania i zdasz spokojnie.a to jest dobry pomysł ???? tylko że uczę się tego i uczę i prawie nic. Wiem tam trochę z całości, ale to na pewno nie starczy. ...zawalę to na bank. Wiecie kiedy jest możliwość poprawki tego? poważnie pytam...
Nie podłamuj się ???? To pewno zależy od członków komisji, ale dziewczyna mojego kumpla poszła na polski i mówiła tylko przez 8 minut a otrzymała 20/20 punktów tak więc długość tej prezentacji nie jest aż tak ważna... Ważne jest to czy będziesz umiał odpowiedzieć na pytania ????tylko wątpię żebym uzbierał 15 min. Pracę pisałem, poprawiałem i z każdego coś tam wiem. Ja tutaj na żywioł iść, może jakieś pauzy sobie robić?
np. można zrobić przerwę, udasz że ci zaschło w gardle i wtedy pijesz wodę, a czas leci....tylko wątpię żebym uzbierał 15 min. Pracę pisałem, poprawiałem i z każdego coś tam wiem. Ja tutaj na żywioł iść, może jakieś pauzy sobie robić?