>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
floxal 30

floxal

Użytkownik
Jutro ustna z polaka... Ma ktoś może jakieś pytanie jakie mogą zadać na temat antysemityzmu i holocaustu ???? ?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jutro ustna z polaka... Ma ktoś może jakieś pytanie jakie mogą zadać na temat antysemityzmu i holocaustu ???? ?
1 pytanie:
czym sie rozni zyd od trampoliny?

2pytanie
czym sie rozni zyd od zapiekanki?

????
ps. a na serio moj kumpel mial chyba ten temat wiec moge sie dopytac.

floxal 30

floxal

Użytkownik
1 pytanie:
czym sie rozni zyd od trampoliny?

2pytanie
czym sie rozni zyd od zapiekanki?

????

ps. a na serio moj kumpel mial chyba ten temat wiec moge sie dopytac.
HAha ???? No to jak możesz to będe wdzięczny ???? Tylko tak jeszcze dzisiaj bo jutro mam z rana :p

radek03 90

radek03

Forum VIP
E panowie ja mam temat na pol ustny: &quot;Obrzędy i obyczaje ludowe w literaturze, omów sposoby ich przedstawiania i funkcje jakie pełnią w utworze&quot;
Ma ktoś taki, albo podobny? Jakie pytania mieliście dotyczące obrzędów, bo ja mam egzamin 18 więc pora się wziąć do roboty

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
20/20 ????

Komisja powiedziała:::

Najlepsza prezentacja jaką słyszelismy.
Jakbyśmy mogli to dalibyśmy 25/25...
Sami byśmy chyba tego lepiej nie stworzyli ????

----

Jestem z siebie dumny i aż się tu pochwale ???? hehe.. bo Prezentacje stworzyłem sam i to mnie cieszy ????

pzdr i nie denerwujcie sie !

lukario 0

lukario

Użytkownik
Pisał ktoś z was fizykę rozszerzoną ? Wogóle latwiejszego arkusza jeszcze nie widziałem ... :spokodfhgfh: ,

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Brawo Damian.
Mam pytanie. Mój Ziomek nie zdał Polaka ustnego :| Niby nie na temat :;/: I tu moje pytanie: Czy na poprawce ma ten sam temat co teraz :?: :]

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Brawo Damian.
Mam pytanie. Mój Ziomek nie zdał Polaka ustnego :| Niby nie na temat :;/: I tu moje pytanie: Czy na poprawce ma ten sam temat co teraz :?: :]
mi się wydaje że raczej tak, wszystko jak na deklaracji było. Niech tylko pozostałe zda, bo dwóch chyba nie można poprawiać.
// Dzięki za odp. :!: Benek.

magiki 42

magiki

Użytkownik
pasiak Ty mnie lepiej nakieruj jak to wygląda na tym ustnym? Ja mam w pon. dopiero i hogo wie jak to będzie :|

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
pasiak Ty mnie lepiej nakieruj jak to wygląda na tym ustnym? Ja mam w pon. dopiero i hogo wie jak to będzie :|
Powiem Ci tak, żeby nie zdać sa dwa wyjścia: pierwsze wogole sie nei uczyc pracy (naprawde nic), drugie kompletnie pomylic tematy.
Moje rady:
*uczyć się ze zrozumieniem , nie na pamieć
*na egzaminie nei siadać tylko stać lub chodzić
*po wyjściu z egzaminu i przed ogłoszeniem wyników, jak najszybciej udac się na piwo

malibu 138

malibu

Użytkownik
Muszę przyznać że tegoroczna matura z W.O.S-u była dużo trudniejsza niż ta którą ja pisałem trzy lata temu.Pozdro maturzyści ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom