jack4show
Użytkownik
Zerkaj na plan często i sie skupiaj na tym co mówisz ????A ja dzisiaj mam ustny polski na 17 ... :-| , macie jakieś rady na to żeby się nie zaciąć ?
Ja sie ledwo mieszczę w 15 minutach
Zerkaj na plan często i sie skupiaj na tym co mówisz ????A ja dzisiaj mam ustny polski na 17 ... :-| , macie jakieś rady na to żeby się nie zaciąć ?
Ja pisze, mam vademecum z operonu i czytam i powtarzam sobie ????pisze ktos matme pojutrze?? Jak sie do niej przygotowujecie?
Ja podobnie, poczytałem troszke vademecum. Zdaje rozszerzoną ale jako dodatkową więc raczej luzik bo i tak zdałem ????ja pisze matme rozszerzoną i się w ogóle nie przygotowuje bo nie widzę szans na zdanie:-D
60 % no to witaj w klubie :spokodfhgfh: , ogólnie to u mnie w klasie sporo osób ledwo przeszło na 30 %Polski za mna ???? 60% i po ptokach ???? a niektorzy kupowali prace... ja sie w trakcie zaciąłem i nie zdążyłem zakonczenia.. ale ogólnie zdane i do niczego sie nie przyda więc wbite !
U nas jedna osoba miala 30 ;D reszta 40 i wyzej ;p no i setek duzo ... ???? komisja byla laskaawa ale to bez znaczenia ta matura byleby zdac60 % no to witaj w klubie :spokodfhgfh: , ogólnie to u mnie w klasie sporo osób ledwo przeszło na 30 %