>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
tomek5 0

tomek5

Użytkownik
ogólnie to nie jest zle choc liczylem ze bardziej bedzie na wiedze;)
glupie bylo to z wchlanianiem tluszczy i glukozy;)

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja dzisiaj angielski ustny 20/20 czyli dobrze poszło, a w środę matma, powtarzam sobie tematy z zeszytów ze wszystkich klas i tyle moje przygotowania, ja zdaje podstawe to też liczę na łatwe.

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Polski za mna ???? 60% i po ptokach ???? a niektorzy kupowali prace... ja sie w trakcie zaciąłem i nie zdążyłem zakonczenia.. ale ogólnie zdane i do niczego sie nie przyda więc wbite ! ;)

bonczek 0

bonczek

Użytkownik
20 polski - uczony sie 2 dni przed. 18 angielski bez przygotowan. OWNED! po maturach ???? wakacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

radek03 90

radek03

Forum VIP
A właśnie w podstawie matmy jest funkcja wykładnicza i logarytmiczna, i zadania z medianą i dominantą?
I jeszcze jaki dokładnie ekwipunek bierzecie, linijka, długopis, cyrkiel, kalkulator, kątomierz, i ...?

lukario 0

lukario

Użytkownik
Polski za mna ???? 60% i po ptokach ???? a niektorzy kupowali prace... ja sie w trakcie zaciąłem i nie zdążyłem zakonczenia.. ale ogólnie zdane i do niczego sie nie przyda więc wbite ! ;)
60 % no to witaj w klubie :spokodfhgfh: , ogólnie to u mnie w klasie sporo osób ledwo przeszło na 30 %

jack4show 30

jack4show

Użytkownik
60 % no to witaj w klubie :spokodfhgfh: , ogólnie to u mnie w klasie sporo osób ledwo przeszło na 30 %
U nas jedna osoba miala 30 ;D reszta 40 i wyzej ;p no i setek duzo ... ???? komisja byla laskaawa ale to bez znaczenia ta matura:p byleby zdac;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom