>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
a po co CI to....wchodzisz losujesz odpowiadasz i wychodzisz.
Ja też niewiedziałem czego mam sie spodziewać ale wszystko okazało się izzzi;]
egzaminator mowił nam że niema sie czego bać bo wszystkie zestawy są banalne:p

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
A więc, po maturze, poszło tak jak się spodziewałem , średnio bez rewelacji, cudów nie ma jak ktoś się nie uczył ;)
Przewidywania:
angielski rozszerzony: 19pkt pewne bez rozprawki , liczę na jakieś 50%
mat.roz: 50-60%
fiz. roz 40-50%

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Ja też już od dzisiaj wakacje ???? Wczoraj zrobiłem prezentację z polaka, dzisiaj rano powtórzyłem i 17 ????

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowie ma ktos jakies scenki maturalne na angielski ustny? bo dziweczyna zdaje za niecaly tydzien anglika , najlepiej jak odrazu scenki beda odrazu opracowane
z gory dzieki

beau 1

beau

Forum VIP
anapolon to staje sie już śmieszne pewnie siedzicie sobie zamiast sie uczyć i czekasz na to,że ktoś opracuje specjlanie wszystkie scenki dla Twojej laski.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
nie o to chodzi ona poprostu szuka jakis przykladowych scenek (chodzi o gora 4 , 5 scenek) przeciez nie chodzimi o wszytkie 50 zestawow

V 256

vernix

Użytkownik
ode mnie z klasy prawie każdy trafił na te scenki co są podane (w woj. mazowieckim oczywiście), ja też miałem scenkę z tego spisu, tylko nr się nie zgadzał :-D

B 0

betka142

Użytkownik
ustny z polaka
kurde nie wiem od czego zacząć wchodząc do sali na ustny z polaka.
Siadacie czy stoicie? czytacie wszystko ze swojego planu a potem omawiacie czy jak?? Plisss napiszcie po kolei co i jak???
dzięki z góry

wer890 300

wer890

Użytkownik
Ty anapalon a ta twoja laska co robila przez 3 lata ? bo ja przez ostatni rok w szkle cwiczylem scenki i mam je w zeszycie z tego co wiem prawie kazdy tak ma wiec wez sobie jej zeszyt i sobie pocwicz a nie ciagle wypisujesz o pomoce wystawiasz sobie i jej zle swiadectwo.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
wolala zajmowac sie mna niz angileskim :jezora:
ja prosilem o jakies scenki , a nie o twoje zbedne wypowiedzi

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
kurde nie wiem od czego zacząć wchodząc do sali na ustny z polaka.
Siadacie czy stoicie? czytacie wszystko ze swojego planu a potem omawiacie czy jak?? Plisss napiszcie po kolei co i jak???
dzięki z góry
Wchodzisz, mówisz: &quot;Dzień dobry&quot;, uśmiechasz się, kładziesz dowód na stole. Dostajesz od nich swój plan prezentacji. Przed ich stolikiem stoi drugi stolik i krzesło. Wybierasz, czy wolisz stac czy siedziec. Jesli siedziec to siadasz na krześle. Kładziesz plan prezentacji na stole. Spoglądasz na komisje czy są gotowi. Mówisz: &quot;Tematem mojej prezentacji jest...&quot; i nawijasz swoją prezentację. Jak skończysz mowisz: &quot;Dziękuje&quot;. Kobieta: &quot;To teraz przejdziemy do drugiej częsci egzaminu czyli zadawania pytań.&quot; Zdadaje Ci pytania a Ty odpowiadasz. Na zakończenia: &quot;Do widzenia&quot; i ładny uśmiech. Tyle.

erka 1

erka

Użytkownik
Betka wchodzisz dajesz dowodzik, daja Ci Twoj konspekt. Wtedy cofasz sie do miejsca gdzie jest stolik i krzeslo jak chcesz to siadasz a jak nie to na stojaco...Wtedy sie pytaja czy gotowa i startujesz...Po zakonczeniu jak stalas to siadasz i zadaja pytania. Jak skonczysz odpowiadac na wszystkie to Ci dziekuja oddaja dowod i nara:-D Wyniki sa po wszystkich zdajacych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom