Rozumiem ????moja przemowa trwa jak mówie tak normalnie około 15-17 minut czyli jest gicior.
a apropo kartek - moge sobie normalnie przynieść plan itp i wg niego mówić. w szkole oddawalismy TYLKO bibliografię, do planu mieliśmy specjalne kartki część oddała a część nie. więc nie wiem już jak to jest, brak te kartki czy nie?
Tez mi sie wydaje, ze bankowo mozna bo tak ktos by sie przyczepil a kilka komisji u mnie w szkole bylo, dla kilku klas i nikt nic nie mowil chociaz jedni oddawali wczesniej ten plan a inny nieJa nie oddałem z bibliografią planu prezentacji, a na maturę ustną przyniosłem, więc można. Tylko trzeba mieć dodatkową kopię dla komisji (to samo tyczy się karty cytatów).
opowiedz ja to wygląda ;D 4 punkty za treść czyli max? 6 za tresc też max? 12 punktów na ile?dobra ustny polak za mna, 12 pkt - 4 za tresc 6 za jezyk i tylko 2/7 za rozmowe ale czepiali sie i srednio umialem ????
pisz na PWmam sprawe nie moge otworzyc pliku .docx z moją prezentacją, mógłby mi ktos pomóc ja bym komuś wyslałem ten plik a ktoś by to skopiował wkelił zapisał w normalym formacie zebym mogl to odworzyć w wordzie
Za ustną część egzaminu zdający może uzyskać 20 punktów w następującym układzie:opowiedz ja to wygląda ;D 4 punkty za treść czyli max? 6 za tresc też max? 12 punktów na ile?
A angieslki jak wygląda? opis obrazka rozmowa i jak to ejst oceniane?
Nie ma się czego bać. Na prawdę trzeba się postarać, żeby nie zdać matury ustnejhehe nic mi nie mówcie. Ja mam egzamin w czwartek a umiem niewiele. mam nadzieję, że na te 6 pkt zdam
ja mam P ekspresja a poprawnosc jezykowa z sprawozdaniach sportowych ????Ktoś miał temat związany z komentarzem sportowym ? Proszę o kontakt
a wyniki pisemnych już miałeś ? ????Jazda! Matura zdana! Dzisiaj ostatni ustny angielski 14/20 ????
Idę pić! ????
Powodzenia ????
a jak rozmowki i obrazek?trudne czy da sie przezyc P co miales?Jazda! Matura zdana! Dzisiaj ostatni ustny angielski 14/20 ????
Idę pić! ????
Powodzenia ????
WITAM MAM DUZY PROBLEM... nie oddalam bibliografi a maturka juz w czwartek;/ co mam zrobic?jestem absolwentka juz i nie pamietalam co bylo rok temu;/ ze szkoly niek nie dzownil do mnie;/ nie wiem co mam zrobic. czy isc z bibliografia na mature?Ja nie oddałem z bibliografią planu prezentacji, a na maturę ustną przyniosłem, więc można. Tylko trzeba mieć dodatkową kopię dla komisji (to samo tyczy się karty cytatów).