hajduk
Forum VIP
5 sek szukania... http://www.cke.edu.pl/images/stories/Komunikaty_2010/terminy_2010.pdf
ang 6.05.2010 godz.9.00kto mi powie, kiedy w tym roku jest matura z gegry i anglika? chodzi o konkretne daty
Ja na matmę podstawową idę na godzinkę jak na rozgrzewkę przed meczem :jezora: A języka (ang) nie piszę na dwóch poziomach, tylko na samym rozszerzonym, polski rozsz. mnie nie dotyczy, czyli jak dla mnie może zostać jak jest ????U mnie tej petycji nie było, a szkoda, bo na pewno wszyscy są przeciw pisaniu w jeden dzien obydwu poziomów. Żeby takie coś narzucić to trzeba mieć coś z głową.
szkoda, że nie masz tego tematu w 2013 bo byś mógł do klęsk Polaków zaliczyć euro 2012 ????
odniosłem się do pierwszej części tematu, ale niewątpliwie powstaną jakieś utwory i obrazy na ten temat ????Magiki czy również mamy Mistrzostwa w malarstwie i literaturze w 2012 ;> ?
pisał ktoś może z Was kiedyś pracę maturalną z polaka na temat wizji końca świata ? jak tak to prosiłbym jakieś wskazówki ????
no właśnie wiem, że tego jest duzo, przeciez wszystkiego omówic nie musze, wystarczy że wybiore cos ? ????kolezanka z klasy ma ten temat i szczerze powiem ci ze wam nie zazdroszczę, jest to temat rzeka wizji konica swaita w literaturze jest od "pizdy" takze proponuje ogolić się ładny perfum ???? i isc do swojej polonistki z jakims pomyslem np ze w pracy przedstawisz koniec swiata jako śmierć czlowieka i lecisz epokami potem wizja konca swiata ze jakies katastrofy itp.... napewno Ci pomoże
Z matmy to jedynym repetytorium jest klepanie zadanek ???? Przynajmniej ja mam zamiar tak się przygotować ???? No chyba, że o podstawowej mówisz - w tym wypadku nie musisz robić nicpolecacie jakieś książki do nauki(vademecum,repetytoria) do nauki przed maturą z polaka,angola albo matmy ?
Dla mnie to strasznie niewygodne, przychodze rano, piszę tą podstawe z matmy, wychodze, denerwuje sie ze nie bedzie 100%, mam ze 2-3 h do roz., ide do domu, ledwo dojde zaraz musze znowu wracac i tym razem stoczyc już ciezki pojedynek ???? no nic jakos to bedzie, tylko z matma tak mam.Ja na matmę podstawową idę na godzinkę jak na rozgrzewkę przed meczem :jezora: A języka (ang) nie piszę na dwóch poziomach, tylko na samym rozszerzonym, polski rozsz. mnie nie dotyczy, czyli jak dla mnie może zostać jak jest ????