>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
w waszych szkołach też podpisywaliście petycję żeby matura z matematyki i polskiego nie była taka że w jeden dzień są obydwa poziomy? bo u mnie w szkole takie coś było ale nic w związku z tym chyba sie nie zmieniło a szkoda

bujal 0

bujal

Użytkownik
U mnie tej petycji nie było, a szkoda, bo na pewno wszyscy są przeciw pisaniu w jeden dzien obydwu poziomów. Żeby takie coś narzucić to trzeba mieć coś z głową.

midel 189

midel

Użytkownik
U mnie tej petycji nie było, a szkoda, bo na pewno wszyscy są przeciw pisaniu w jeden dzien obydwu poziomów. Żeby takie coś narzucić to trzeba mieć coś z głową.
Ja na matmę podstawową idę na godzinkę jak na rozgrzewkę przed meczem :jezora: A języka (ang) nie piszę na dwóch poziomach, tylko na samym rozszerzonym, polski rozsz. mnie nie dotyczy, czyli jak dla mnie może zostać jak jest ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Macie jakieś pomysły odnośnie tematu z Polskiego:
&quot;Zwycięstwa i klęski Polaków w literaturze i malarstwie&quot;

Szukam jakiś książek w których są odbierane nasze powstania pozytywnie, tak jak np w Gloria Victis?
Mogą być również propozycje sportowe, jeżeli znacie jakieś książki związane ze sportowymi zwycięstwami, czy klęskami będę wdzięczny - mogą być stare, jak i współczesne. ;)

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Jesli ktos by jeszcze potrzebowal prezentacji maturalnej to moge oddac w dobre rece. Nie jest jakas szalowa ale na zaliczenie napewno starczy.

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
pisał ktoś może z Was kiedyś pracę maturalną z polaka na temat wizji końca świata ? jak tak to prosiłbym jakieś wskazówki ????

B 2

batik

Użytkownik
pisał ktoś może z Was kiedyś pracę maturalną z polaka na temat wizji końca świata ? jak tak to prosiłbym jakieś wskazówki ????

kolezanka z klasy ma ten temat i szczerze powiem ci ze wam nie zazdroszczę, jest to temat rzeka wizji konica swaita w literaturze jest od &quot;pizdy&quot; takze proponuje ogolić się ładny perfum ???? i isc do swojej polonistki z jakims pomyslem np ze w pracy przedstawisz koniec swiata jako śmierć czlowieka i lecisz epokami potem wizja konca swiata ze jakies katastrofy itp.... napewno Ci pomoże ;)

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
kolezanka z klasy ma ten temat i szczerze powiem ci ze wam nie zazdroszczę, jest to temat rzeka wizji konica swaita w literaturze jest od &quot;pizdy&quot; takze proponuje ogolić się ładny perfum ???? i isc do swojej polonistki z jakims pomyslem np ze w pracy przedstawisz koniec swiata jako śmierć czlowieka i lecisz epokami potem wizja konca swiata ze jakies katastrofy itp.... napewno Ci pomoże ;)
no właśnie wiem, że tego jest duzo, przeciez wszystkiego omówic nie musze, wystarczy że wybiore cos ? ????

midel 189

midel

Użytkownik
polecacie jakieś książki do nauki(vademecum,repetytoria) do nauki przed maturą z polaka,angola albo matmy ?
Z matmy to jedynym repetytorium jest klepanie zadanek ???? Przynajmniej ja mam zamiar tak się przygotować ???? No chyba, że o podstawowej mówisz - w tym wypadku nie musisz robić nic

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Może mi ktoś napisać ile %(pkt) trzeba mieć żeby zdać Polak,Matme i Anglik?? Chodzi mi o pisemny jak i ustny

bujal 0

bujal

Użytkownik
z Polaka pisemna matura jest na 70 pkt czyli potrzeba 21 pkt aby zdac ;)
Ja na matmę podstawową idę na godzinkę jak na rozgrzewkę przed meczem :jezora: A języka (ang) nie piszę na dwóch poziomach, tylko na samym rozszerzonym, polski rozsz. mnie nie dotyczy, czyli jak dla mnie może zostać jak jest ????
Dla mnie to strasznie niewygodne, przychodze rano, piszę tą podstawe z matmy, wychodze, denerwuje sie ze nie bedzie 100%, mam ze 2-3 h do roz., ide do domu, ledwo dojde zaraz musze znowu wracac i tym razem stoczyc już ciezki pojedynek ???? no nic jakos to bedzie, tylko z matma tak mam.
Ja juz mam luzik, przez 80 dni tylko z matmy i fizy musze trzaskac zadania i ze 3-4 dni na streszczenia sobie zarezerwowac ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom