>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2007

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Ja myślę że będzie Nad Niemnem albo Przedwiośnie. Nie czytałem książek tych tylko streszczenie a ze streszczenia szybko sie zapomina. Przeczytam jeszcze kilka razy i będzie dobrze.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Mnie czeka to dopiero za 2 lata, ale moja propozycja to &quot;Dziady&quot;. Jeśli teraz będą to większa szansa, że ja nie będę tego miał :p To jest chora książka ....

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
wlasnie przerabiamy Jądro Ciemnosci ▶ Jak to się mówi lektura dla koneserow :p Ale wątpie zeby to bylo na maturze, moze jakies małe nawiązanie ;-)

peja 1

peja

Użytkownik
Ja zdaje maturę... a ja bym obstawiał na 75 % że będzie WESELE ponieważ w tym roku mija 100 lat od napisania tej książki ;-) ja naszczęście czytałem i wiem o co chodzi w tej książce... :jezora:

jk 0

jk

Użytkownik
wesele moze byc wlasciwie :p a Herbert rowniez, bo mam 2 jego wiersze na prezentacji i o nim tez kilka slow ;-)

majestic 0

majestic

Forum VIP
rowniez w tym roku zdaje mature a z polaka bedzie pewnie cos czego nie czytalem (czyli wszystko inne niz przedwiosnie :p ) wszystkim zycze aby dosali przynajmniej te 30% i zdali

poZdro

iron77 2

iron77

Użytkownik
ja to już na szczescie (o może niestety :p) mam za sobą ???? a z czego zdajecie oprocz PL ? (ciekawy jestem w jakich kierunkach jest forum uzdolnione ???? )

Do góry Bottom