ryba_gangsta12
Użytkownik
Ryan Day - Mark Allen
Typ: Day
Kurs: 1,62 betgun
Typ: Day
Kurs: 1,62 betgun
Wynik 1:6
Jest to pierwsze spotkanie dla Ryana Day'a w tegorocznym Mastersie. Dla Marka Allen'a będzie to drugie spotkanie. W pierwszym nei zachwycił zbytnio, wygrał z Trump'em 6:4 ale nei było to jakoś przekonywujące. Jest to dla niego debiutancki start w tym turnieju. I wydaje mi się, że się skończy na najlepszej 16. Trudno oczekiwać żeby z taką grą pokonał walijczyka. Choć nie wiadomo co pokaże Ryan. W UK odpadł w pierwszej rundzie, gdzie pokonał go Matthew Stevens. Dlaczego typuję że wygra Day. Jest starszy, bardziej doświadczony, nie robi taki głupstw jak Allen. Nawet jeśli nie będzie w wysokiej dyspozycji to powinnien wygrać. Mam nadzieje, że nie będzie to spotkanie gry błędów. Że bedą padać małe breaki, dużo słabej gry itp. Chociaż wtedy Allen mógłby nie wytrzymać tego spotkania psychicznie. Psychika jest jego słabą stroną. Znany jest z tego jak sędziemu powiedział niezbyt miłe słowa gdy ten stwierdził błąd i faul u irlandczyka. Młody i porywczy jeszcze gracz. Day ze swoim spokojem i dążeniem do celu wygra.
Kompromitacja Day'a. Nie sądziłem że aż tak słabo zagra. Trudno, w następnej rundzie Allen.