>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Masters 2009 (11.01-18.01.2009)

Status
Zamknięty.
mlodyfan 0

mlodyfan

Użytkownik
to był mój pierwszy turniej snookera jaki oglądałem i jedno jest pewne że nie ostatni ????
bardzo spodobała mi się ta odmiana bilardu i napewno kolejne turnieje będę oglądać z równym zainteresowaniem jak Masters ????
co do zawodników to najbardziej mi się spodobała gra Cartera i Selbiego nie wiem czym jest to spowodowane ale naprawdę podoba mi się ich podejście ich zagrania O&#39;Sullivan mi zaimponował ale strasznie mnie denerwuje jego aktorstwo ???? co chwila jakieś miny itd
no cóż pozostaje czekać na Welsh Cup ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Ja pierwszy raz oglądałem cały finał i powiem że naprawdę warto ciekawe zwroty akcji w pewnym momencie niełzy kabaret kiedy biała była wśród czerwonych a każdy tylko lekko pukał czekając na zdecydowane wybicie rywala. Selby miał dużo szczęścia podczas całego turnieju jednak w finale trochę go opuściło kilka razy przegrał &quot;wygranego&quot; freyma to samo mozna powiedziec o Rakiecie jednak jak pokazuje wynik popełnił mniej błędów. Cisza aksamitny głos komentatorów na Eurosporcie stonowane kolory ekranu sprawiają że finał który zakończył się przed 02:00 oglądało się bardzo przyjemnie i w spokoju. Pozdrawiam ????

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Widze, że niektórym snooker przypadł do gustu ???? Ciesze się, może wiecej nas będzie dyskutować na następnych turniejach. Ja ten sport bardzo podziwiam, zwłaszcza zawodników. Wybic się w tym sporcie jest wielce trudne, to nie to samo co w drużynach zespołowych. Zagrasz świetnie kilka meczy i już jesteś ustawiony w dobrej drużynie. Tu się gra całe życie na sukces, na poważanie. Niektórzy już to mają za sobą i grają ( Hendry, Davis ). Zawodnik snookera oddaje całe życie tej grze, oni wszyscy zaczynali grać mają po kilka lat. Wiele lat ciężkiej pracy teraz procentuje.

A co do tego finału, to jak już pisałem był poprostu świetny, &quot;niecodzienny&quot;.
Aby Welsh Open podobnie nas cieszyło:spokodfhgfh:

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom