Jaki kraj takie "talenty". Ja również uważam, że Paweł i Kamil to murowani faworyci do zwycięstwa. Jeden z nich przedstawiciel klasy gorących słit nastolatek, drugi to człowiek który na prawdę ma talent do tego jest niewidomy co jest dla niego akurat w tym programie plusem. Tak trochę przejrzałem stron na temat kto wygra Mam Głos 2010 to sporo nastolatek w komentarzach podnieca się tym całym Bendarkiem. Z drugiej strony mamy genialnego Pawła który ma jeszcze jeden więcej atut od tego całego przereklamowanego Bendarka, bo potrafi grać na fortepianie, a jak wszystkim wiadomo jest niewidomy. Jak dla mnie reszta jest poza zasięgiem.Jak dla mnie "Mam talent" w finale powinien byc nazwany "Mam głos" 8 na 10 finalistów to wokalistki lub wokaliści no bez przesady buki niedługo wystawia kursy na finał, walka będzie między Pawłem który jest moim faworytem i Kamilem Bednarkiem, ale zapewne hot sixteen itd. dadzą wygrac Kamilowi zresztą tego można się domyslic po wynikach głosowania w połfinałach i liczbie wyswietlen na youtube
Ok, każdy ma swojego faworyta ale bez jaj, szans to oni w ogóle nie mają, Assitalia ma rację, jest jeden główny faworyt Bednarek oraz dwóch takich mniejszych czyli Lisiecki i Ejzenberg.A dla mnie faworytem jest Me Myself And I dobrze spiewaja i maja szanse ;]
Mam Talent oglądają głównie osoby młode, bardzo młode. Faktycznie wokal Bednarka nie każdemu musi się podobać ale i tak powinien zgarnąć wszystko. Żałuję że tylko jedna osoba wygra w tym programie bo Lisiecki też zasługuje na wygraną. Oboje powinni zrobić to co poradził im Wojewódzki - niech wypieprzają z tego kraju, bo albo nic nie osiągną, albo znikną gdzieś bez śladu jak zwycięzcy Idola lub też czego im nie życzę ulegną komercji i staną się taką marionetką-artystą bez charakteru.Za Bednarkiem beda glosowac crazy małolaty ,ludzie internetu co pokazuje sonda czyli ogolnie ludzie mlodzi i nowoczesni natomiast za Ejzenbergiem ludzie troche starsi. Tak mi sie wydaje... Mimo wszystko faworytem jest Bednarek czy to sie komus podoba czy nie:razz: