To podobnie jak Ty ???? Ty też nie jesteś wiarygodny bo nikt nigdy nie widział za ile grasz a kilka osób prosiło Cię o screena Twoich "grubych" stawek i jakby mnie ktoś o to męczył to nawet na odczepkę bym taki screen wstawił...
Wymyślasz w swoim temacie jakieś prawdopodobieństwo wejścia typu a skala jest od 1do20.... no śmiech na sali....
to 13 na 20 to jakie to jest prawdopodobieństwo ? ????
Jak piszesz że grasz coś grubo to daj choć raz na to dowód bo inaczej jesteś dla mnie śmieszny i niewiarygodny a podejrzewam że Twoje stawki nie są wcale wysokie i to "grube" to jest może z 200zł....
jak to się mówi "krowa co dużo muczy , mało mleka daje"
Nie muszę się tłumaczyć, ale wytłumaczę. To za ile gra typer to jest tylko jego sprawa. W ogóle jak ktoś podaje typy na forum widać, że się stara COKOLWIEK robić dlatego ci odpisuję bo podajesz typy.
Stawkowanie może pomóc przy doborze określonej stawki dla kogoś kto korzysta i nie gra stałą stawką (u mnie jeszcze dodatkowo jest wskaźnik PW). Tomcio oczywiście wykonuje kawał dobrej roboty, prowadzi swój temat i podaje typy, ale parę osób mu zarzucało, że np. stawki jakie podaje są nie osiągalne np. u danego buka. Do tego on nie pisze np zł lub funt więc może to być i 20 tyś ziarenek piasku albo 20 tyś peso. ????
Jeśli chodzi o mnie to od jakiegoś czasu podaję ilość j za jakie gram więc każdy wie za ile gram. Każdy wg swojego budżetu może tak samo grać jak ja wg swoich możliwości. Dla dzieciaka co dostaje kieszonkowe 1j to może być 10gr, a dla osoby zamożnej 10tyś zł. Prowadzę statystyki itd i oczywiście każdy typ mam zagrany tak jak podaję u buka. Prowadzę to do bólu rzetelnie nawet dla samego siebie, żeby mieć przejrzystość. Nie muszę więc nikomu nic udowadniać jakimiś screenami, a już szczególnie hejterom którym jak się pokazuje screen to mają gotową odpowiedź, że ściągnięte z netu albo "zrobione w photoshopie" Jak piszę, że coś gram grubo to można wejść w temat i zobaczyć jak stawkuję. Jak normalnie gram za 1-5j a coś zagram za 50j lub 100j to w moim odczuciu to jest grubo.
PW to rewolucyjny bardzo ważny wskaźnik głównie dla osób korzystających z moich typów. Oznacza siłę przekonania co do typu. Jak tutaj niektórzy mylnie sądzą bukmacherka nie jest zerojedynkowa. Każdy typ wraz z kursem trzeba odpowiednio oszacować i skorelować. Odpowiadając na pytanie ile to jest 13 na 20 to zrób sobie równanie: 13/20 i wylicz z tego procenty i będziesz miał odp. z jakim prawdopodobieństwem oceniam powodzenie typu.
Jak widzisz odpisałem ci merytorycznie i bez spiny.