To mój mózg jest pracujący wspomagany czajem :grin:Konar czy to prawda, ze to zdjecie robocze?
Mnie się nawet śniły dokładne wyniki i sytuacje bramkowe i bramki i nawet tak parę razy w życiu pograłem. Niestety nigdy nic się nie sprawdziło ???? Tyle apropos snówPanowie właśnie się obudziłem piszę z jednym okiem otwartym wiecie co mi się śniło???Ale poważnie byłem na meczu tylko że ja byłem niby w NY.Boston przegrał serię w ostatnim meczu grał z czerwonymi ale to było Chicago??? To jest znak Wizards to wygrają hehehe ja jestem chory już mi się to śni ????
No ładnie ci idzie tylko tego nie spie....l tego jakimś betem za 5 tyś albo 10 tyś.Stan konta 3370zł
Adamo ja tylko jedną progresję przekroczyłem jak zacząłeś krakać także przestańNo ładnie ci idzie tylko tego nie spie....l tego jakimś betem za 5 tyś albo 10 tyś.
Może powinieneś określić jakiś górny próg progresji którego nie przekroczysz co by się nie działo ?
to oznaki tego że jesteś uzależniony i wpierdzielony po pachy w bukmacherkę i pewnie nie raz coś przez to w życiu straciłeś ????Panowie właśnie się obudziłem piszę z jednym okiem otwartym wiecie co mi się śniło???Ale poważnie byłem na meczu tylko że ja byłem niby w NY.Boston przegrał serię w ostatnim meczu grał z czerwonymi ale to było Chicago??? To jest znak Wizards to wygrają hehehe ja jestem chory już mi się to śni ????
I przy tym robię kasę ojej ja biedny siedzę oglądam mecze zarabiam na tym a mógłbym w tym czasie płacić 7 koła alimentów na nieswoje dziecko.to oznaki tego że jesteś uzależniony i wpierdzielony po pachy w bukmacherkę i pewnie nie raz coś przez to w życiu straciłeś ????
Ja tez nie pije już dłuższy czasDziękuje ale nie gram sportu amatorskiego ????
A pić nie lubię po co to komu.
Rockets mieli to niestety ich gwiazdeczka to kapa okrutna więcej strat od całej drużyny SA nie wie co robić z piłką.