>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mam jedną miłość są to pieniądze...

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Atletico+0.5 azjan
2.12
500zł
Powiedziałem że Real odpadnie i tak będzie.
Proszę mi przypomnieć jutro o graniu handi na Toronto Raptors.
Pewka całkowita

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Atletico+0.5 azjan
2.12
500zł
Powiedziałem że Real odpadnie i tak będzie.
Proszę mi przypomnieć jutro o graniu handi na Toronto Raptors.
Pewka całkowita
No właśnie za takie teksty jak to podkreślone część ludzi na tym forum się dosyć irytują. Tak było też w meczu PSG gdzie grałeś +1,5. Tak jak pisałem w swoich analizach Atletico gra straszną padakę i dzisiaj to było potwierdzenie, ale... ja mimo tego 3:0 nie jestem na 100% pewien, że awansują bo mecz Barcelony z PSG chyba wszystkich nas czegoś nauczył, ale z tym co obecnie ma Atletico nie wierzę w 3:0 w rewanżu lub 5:1.
Grasz coś jutro w Monaco ? Ja gram w stronę Juventusu.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Gdyby każdy popełniał tyle błędów co ja....
Nie każde 500 zł będzie wygrane bo ja gram bardzo często.
Zagram X2 do dubla z NBA dzisiejszej nocy.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Gdyby każdy popełniał tyle błędów co ja....
Nie każde 500 zł będzie wygrane bo ja gram bardzo często.
No ok, ale ja nie o tym pisałem ???? to oczywistość, że musimy częściej wygrywać niż przegrywać ???? Raczej chodziło mi o to że pal licho co wypisujesz na forum, ale sam w sobie nie powinieneś pisać w trybie dokonanym, że ktoś odpada albo nie przed pierwszym gwizdkiem bo to samemu tobie może szkodzić w stawkowaniu. Teraz zagrałeś za 500zł i spoko, ale jak będziesz sobie wbijał w głowę takie &quot;pewniki&quot; to prędzej czy później zagrasz za 10 tyś albo 20 tyś. No chyba, że to jest coś co np. analizujesz od pół roku i rzeczywiście jesteś na maxa pewien. W każdym razie Atletico to po dzisiejszym do pięt nie dorastało Realowi.
Ja od jakiegoś czasu w swoim temacie wprowadziłem skrót PW czyli pewność typu w skali od 1 do 20 i jeszcze nigdy nie dałem ani 20, ani nawet 19, ani nawet 18.
Juve lub remis
1.99
600zł
No w końcu się zgadzamy ???? Ja nawet pograłem mocniej na czystą 2 i nawet handi w stronę Juventusu. Myślę, że jutro będzie pokaz tego jak nauczyciele uczą dzieci jak grać w piłkę ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Niestety taka jest progresja a ja znowu zawyżyłem stawkę maksymalna to 200 zł nic więcej.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Sama w sobie ta progresja nie jest zła, ale trzeba być robotem aby to szło dlatego, że myślę, że zawsze będziesz miał problemy ze stawkowaniem. Bo jeśli kolejne typy przy niskim progu np po 50zł będą wchodziły to bez przerwy będzie kusiło aby je podnieść bo w perspektywie ile czasu żeby ugrać dobry zysk (tym bardziej mając w pamięci grę wysokimi stawkami). No i oczywiście problem jak do któregoś poziomu nie wchodzą. Problem polega też na tym, że w tym systemie każdy typ jest traktowany tak samo. Nie ma znaczenia, że jesteś pewien, że coś wejdzie z większym lub mniejszym prawd. - musisz grać wg poziomu progresji. Ja osobiście tak gram i polecam (choć ty w sumie mimo, że niby progresja też różnie stawkujesz) żeby grać to co jest się pewnym wysokimi stawkami, to co mniej niższymi, a jak coś nie wejdzie np z AKO lub dubla wtedy powtórzyć typy dodając coś nowego. Czyli stosować z umiarem zasady progresji, ale nie trzymać się tego sztywno bo to jest po pierwsze ograniczenie, po drugie może wpędzić w hazard i uzależnienie - jak ci pisałem kiedyś w tamtym temacie - &quot;zalegalizowane&quot; odgrywanie się. Tym nie mniej oczywiście życzę powodzenia i nawet chciałbym żebyś grał jak grasz żeby sprawdzić tą metodę.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Tak to przeważnie jest idzie to się żałuje że tylko za tyle i zaraz się oszukujesz że jestem taki super i podnoszę stawki a właśnie wtedy przychodzi gorsza seria bo to jest normalne nie da się grać codziennie typów i liczyć że wszystko będzie super wchodziło.
Dlatego mam nadzieję że każdy rozumie moje typy nie będą cały czas wchodziły to jest po prostu niemożliwe.
Jednak będę grał cały czas za 50 zł pierwszy próg i już tego nie zmienię.Ta ostatnia progresja sprawiła znowu że już panikowałem co jest chore przy jakimś 4 progu.
Dlatego gramy spokojnie powoli i nie dziwmy się jak coś jie wchodzi to normalne!
I tak w końcu każda progresja da zarobić.
Pozdrawiam

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Możesz ewentualnie podnieść 1 próg do np 100zł czy nawet 200zł. Wtedy nie będzie kusiło zmieniać stawek bo pierwszy próg będzie w miarę wysoki. Ale oczywiście musisz mieć dobre rozeznanie co do budżetu i max. stopni.
Sama metoda też może i jest dobra, ale problem może pojawić się w typowaniu kolejnych progów np od 5 w górę bo świadomość stawek może znacząco wpłynąć na analizę i sam typ. W dziale dla początkujących był gostek, który grał za parę zł, a pisał, że jest jakimś maklerem czy jakoś tak i ma kasę i postawił taka tezę, że jak wygrywa za takie grosze to wystarczy podnieść 100 razy stawkę i w ciągu miesiąca zostać milionerem ???? Ach gdyby bukmacherka była taka prosta. Ja i inni mu odpowiedzieliśmy, żeby choć sobie zrobił budżet za 2 lub 3 pensje jakie zarabia, podzielił to na stawki i tak sobie grał to wtedy zobaczy czy też mu będzie tak wchodziło jak za grosze.
Niestety bukmacherka to nie logika i matematyka choć na tym się opiera, ale kasę traci się w 90% przez emocje które wyłączają właściwe stawkowanie, analizy i typy. A szczególnie to się dzieje jak np nie wejdzie 5 typów pod rząd, albo więcej.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Zgadzam się Adamo 100 zł to chyba optymalna stawka.
200 to według mnie na coś już pewniejszego i takie stawki będą tu obowiązywały.Nic więcej na pierwszy próg nie daje.
Wydaje mi się że nigdy nie wolno grać za np.ponad 1000 pierwszy próg wtedy to już jest jazda bez trzymanki.
Jesteśmy dorośli i takie kwoty jak 3 tysiące złotych nie robią na nas aż takiego wrażenia ale gdy na bukmacherze stawka wynosi 20 tysięcy wtedy trzeba zdać sobie sprawę że coś nie halo.Dlatego ja uważam że trzeba brać powoli małą łyżeczką dodatkowe 2-3 tysięcy w miesiącu to chyba dobra zabawa czy nie?
Za to co tak naprawdę jest naszym hobby bo tak trzeba na to patrzeć.
Ostatni akapit bardzo dobrze podsumowałeś gdy zaczyna się seria wtop człowiek nie jest sobą próbuje coś wymyśleć na siłę zamiast grać swoje ale tak się nie da.
A więc trzeba grać za stówkę pierwszy próg a na 5 progu jeszcze nie ma wielkiego stresu bo to 1600zł
Zagram za 500 pierwszy to na 5 jestem przy 8 tysiącach czyli gdzie? Odpowiedz w pupie ????
West Ham się trzyma czy pozbędą mistrzostwa największego rywala obok Milwall?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
takiego wrażenia ale gdy na bukmacherze stawka wynosi 20 tysięcy wtedy trzeba zdać sobie sprawę że coś nie halo.
Przede wszystkim jak ktoś gra za 20 tyś jedną stawką to nie poda tego na żadnym forum bo to już totalny profesjonalista, który siedzi cicho jak pod miotłą. Takich to może jest 100 na całym świecie. A jak ktoś tu podaje takie stawki jak np. tomcio to jest dla mnie po prostu nie wiarygodny i nie wierzę, że za tyle gra.
Ostatni akapit bardzo dobrze podsumowałeś gdy zaczyna się seria wtop człowiek nie jest sobą próbuje coś wymyśleć na siłę zamiast grać swoje ale tak się nie da.
Ja na to mam taki sposób, że na min. tydzień daję sobie spokój z bukmacherką i wracam za miesiąc lub nawet parę miesięcy. Sposób skuteczny. Wtedy człowiek jest już oswojony z przegraną i podchodzi z nowym spojrzeniem wyrzucając z pamięci przegraną i gra po prostu normalnie, a nie na odegranie się.

H 62

hojnuf

Użytkownik
Wg mnie z tą pewnością typów, jesteś pewny to grasz, a nie jakieś pisanie typu, no wiecie to może nie wejść, sam nie wiem, ale gram bo gram.
Robi się wtedy takie granie na siłe i oczywiście klops a nie dobre typy.
Imo trzeba być pewnym tak samo typu na 50zł jak i za 1000zł, chociaż wiadomo adrenalina jest większa.
Trzeba być pewnym siebie i mieć mocne nerwy, a jak nie ma się pewności lepiej odpuścić dzień tydzień jak napisałes ^

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
100 osób za 5 tysiecy euro na świecie?
Oj Adamo zdziwiłbyś się...
W Polsce jest takich dziesiątki jak nie więcej...
Oczywiście nie mówię że tak grają codziennie ale raz w miesiącu.

Do góry Bottom