Sama w sobie ta progresja nie jest zła, ale trzeba być robotem aby to szło dlatego, że myślę, że zawsze będziesz miał problemy ze stawkowaniem. Bo jeśli kolejne typy przy niskim progu np po 50zł będą wchodziły to bez przerwy będzie kusiło aby je podnieść bo w perspektywie ile czasu żeby ugrać dobry zysk (tym bardziej mając w pamięci grę wysokimi stawkami). No i oczywiście problem jak do któregoś poziomu nie wchodzą. Problem polega też na tym, że w tym systemie każdy typ jest traktowany tak samo. Nie ma znaczenia, że jesteś pewien, że coś wejdzie z większym lub mniejszym prawd. - musisz grać wg poziomu progresji. Ja osobiście tak gram i polecam (choć ty w sumie mimo, że niby progresja też różnie stawkujesz) żeby grać to co jest się pewnym wysokimi stawkami, to co mniej niższymi, a jak coś nie wejdzie np z AKO lub dubla wtedy powtórzyć typy dodając coś nowego. Czyli stosować z umiarem zasady progresji, ale nie trzymać się tego sztywno bo to jest po pierwsze ograniczenie, po drugie może wpędzić w hazard i uzależnienie - jak ci pisałem kiedyś w tamtym temacie - "zalegalizowane" odgrywanie się. Tym nie mniej oczywiście życzę powodzenia i nawet chciałbym żebyś grał jak grasz żeby sprawdzić tą metodę.