>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mam jedną miłość są to pieniądze...

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Stan konta ✅ 1100 zł
Za chwilę kolejny typ
Real win+Barca-2.5
1.86
To zagramy za 500 zł bo to wejdzie.
Jestem w szoku ???? Jednak nie zawsze grasz na dogi, a już w ogóle nie spodziewałem się twojej gry w stronę Realu i Barcelony. Szkoda, że nie zobaczyłem wcześniej tego typu. Jak bym zobaczył, że Konar tak gra to też bym mocno przyłożył. Co do Realu byłem pewien, ale handi na Barcę jakoś mi umknęła. Oby tak dalej - gratuluję i cieszę się z tego typu bo świadczy, że jednak nie grasz na pałę zawsze przeciwko faworytom.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ale ja nigdy na pałe nie grałem na dogi.
Zobacz sobie Adamo ile razy grałem ujemne handi na faworyta.Może nie było tego tyle co an dogi ale było tego naprawdę sporo.
Ja jestem najlepszy a najlepszy nie może być szufladkowany bo najlepszym sie jest za wszechstronność ????

United +0.5
1.98
50zł

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ale ja nigdy na pałe nie grałem na dogi.
Zobacz sobie Adamo ile razy grałem ujemne handi na faworyta.Może nie było tego tyle co an dogi ale było tego naprawdę sporo.
Ja jestem najlepszy a najlepszy nie może być szufladkowany bo najlepszym sie jest za wszechstronność ????
United +0.5
1.98
50zł
Może ja jakoś nie miałem szczęścia, ale zawsze widziałem tylko u ciebie grę przeciw Barcelonie, rzadziej przeciw Realowi.
Najlepszy nie jesteś bo jak byś był to byś nie dzielił się typami i nie grał za 50zł czy 500zł ???? No i jak byś był najlepszy wiedział byś żeby się tym nie chwalić ???? Co do wszechstronności to się zgadzam.
Czy w tym wątku też grasz progresją czy dowolnie ? I w jeszcze poprzednim pytałem o taką sprawę - po tym słynnym 6:1 z PSG był jeszcze jeden mecz Barcelony, który przegrała i pisałem tam, że jak byś dalej poszedł progresją na tamten mecz to byś nie tylko odrobił straty, ale i nieźle się obłowił bo były na to wysokie kursy (na przegraną) i w tym sensie ta metoda by zdała egzamin. I tak mnie nurtuje pytanie czy to grałeś lub jeśli z oczywistych względów chciałeś odpocząć od bukmacherki to czy teoretycznie mógłbyś to grać wtedy ?

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nie rozumiem co znaczy nie jestem najlepszy.
Jestem najlepszy na forum bo mój temat stale na siebie zarabia w przyzwoitej formule.Przez trzy tygodnie zarobiłem prawie 2 tysiące na czysto to chyba nieźle jal na dorywczą robotę?
Nie widzę żeby ktoś w podobnym tempie na forum wychodził na ✅ ...
Cały czas gram tylko i wyłącznie progresją to że tam wtopiłem jakieś 15 tysięcy tego nie zmieni.Tamtą progresje odpuściłem ale ja sobie mogę na to pozwolić ja to odrobię w 3 miesiące także co za różnica...
A potem wyjdę 50 kafli do przodu...
To tylko zabawa w której wygrywają cierpliwi ze stałą stawką...

duckland 884

duckland

Użytkownik
Nie rozumie naszego narodu. Wszyscy tu jesteśmy żeby zarabiać tak? Może ktoś nie, nie wiem. Chłop podaje fajne typy i najważniejsze że skuteczne. Jeden gra za 5zl inny za 500 inny za 50.000 każdy orze jak może ważne żeby ograć buka i wsadzić hajs do portfela. Jak ktoś uważa się za kocura niech zakłada temat i pochowali się osiągnięciami, będę osobiście reputowal do bólu. Obecnie na forum osób które mozna podglądać jest jak na lekarstwo. Zamiast hejtowac podajcie typy które kończą się kwitem.
A komentowanie wyboru auta to dramat. O gustach się nie dyskutuje. Jakby nie było popytu to by nie produkowali. Ja nie kupuje niemieckich aut np bo nie cierpię tego narodu i wszystkiego co z nimi związane. Ch w d niemieckiej ladacznicy za całą historię. Każdy ma swoje powody.

Otrzymane punkty reputacji: +7
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
No ta Mazda panowie odpada siedziałem w takiej ja za duży jestem mam prawie 190 cm więc gdzir ja do takiej.
Kupuje coś dużego jakieś sugestie zapraszam z propozycjami ????
Stan konta✅ 1621.5 zł
Lech-1.5
1.98
50zł

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
No ta Mazda panowie odpada siedziałem w takiej ja za duży jestem mam prawie 190 cm więc gdzir ja do takiej.

Kupuje coś dużego jakieś sugestie zapraszam z propozycjami ????

Stan konta✅ 1621.5 zł

Lech-1.5
1.98
50zł
BUSA SOBIE KUP ALBO TIRA :]:cool:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Nie rozumiem co znaczy nie jestem najlepszy.
Jestem najlepszy na forum bo mój temat stale na siebie zarabia w przyzwoitej formule.Przez trzy tygodnie zarobiłem prawie 2 tysiące na czysto to chyba nieźle jal na dorywczą robotę?
Nie widzę żeby ktoś w podobnym tempie na forum wychodził na ✅ ...
Ja nie miałem na myśli &quot;najlepszy na forum&quot; tylko &quot;najlepszy na świecie&quot;. Jeśli najlepszy na forum to przydały by się statystyki długoterminowe żeby to ocenić. Jak doskonale wiesz typera nie oceniamy w skali 2 tyg. czy nawet roku, ale wielu lat. Jeśli tamten temat zakończył się niepowodzeniem i załóżmy, że na 0 to od tego należało by liczyć.
Jak zresztą już tu pisali dla mnie to czy jesteś najlepszy czy nie nie ma znaczenia. Bardziej doceniam analizy i często inne spojrzenie na typy niż masówki na forum. No i sama gra też jest ok, póki nie dajesz się ponieść emocjom np. na live co wiele razy sam pisałeś, że cię gubi i... zgubiło.
Wiele osób zarzuca cie megalomanię itd. Jakieś kwestie samochodów, ale przynajmniej jest wesoło ???? , a ja to oddzielam od samych typów i analiz. Życzę ci abyś zarobił sobie na tego busa, a nawet tira ????
Nie rozumie naszego narodu. Wszyscy tu jesteśmy żeby zarabiać tak? Może ktoś nie, nie wiem. Chłop podaje fajne typy i najważniejsze że skuteczne. Jeden gra za 5zl inny za 500 inny za 50.000 każdy orze jak może ważne żeby ograć buka i wsadzić hajs do portfela. Jak ktoś uważa się za kocura niech zakłada temat i pochowali się osiągnięciami, będę osobiście reputowal do bólu. Obecnie na forum osób które mozna podglądać jest jak na lekarstwo. Zamiast hejtowac podajcie typy które kończą się kwitem.
A komentowanie wyboru auta to dramat. O gustach się nie dyskutuje. Jakby nie było popytu to by nie produkowali. Ja nie kupuje niemieckich aut np bo nie cierpię tego narodu i wszystkiego co z nimi związane. Ch w d niemieckiej ladacznicy za całą historię. Każdy ma swoje powody.
W pełni się podpisuję. Prawo do krytyki ma wyłącznie ten co sam prowadzi wątek na forum gdzie ma lepsze osiągnięcia niż Konar, a nie ten co:
1. Zarejestrował się parę miesięcy temu, ale tak naprawdę &quot;zarabia miliony&quot;, a w bukmacherce siedzi 50 lat, ale się wcześniej nie ujawniał na forum bo się wstydzi ????
2. Jest na forum od dawna, ale nie potrafi niczego oprócz hejtowania
3. Prowadzi(ł) swój wątek, ale zakończył bo był na minusie lub na 0
Generalnie życzę wszystkim forumowiczom mniej jadu i hejtu, a więcej dawania z siebie pozytywnych emocji, konstruktywnych i merytorycznych polemik. Wiem, że dla wielu zakompleksionych net to jedyne miejsce gdzie mogą się dowartościować i wyrzucić z siebie całą zawiść, nienawiść, zazdrość bo na co dzień mają przechlapane i normalnie nie mogą tego powiedzieć: szefowi/zonie/matce ect ALE taki jad akurat tutaj gdzie wszyscy chcemy zarabiać kasę naprawdę w tym nie pomaga.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ja nie miałem na myśli &quot;najlepszy na forum&quot; tylko &quot;najlepszy na świecie&quot;. Jeśli najlepszy na forum to przydały by się statystyki długoterminowe żeby to ocenić. Jak doskonale wiesz typera nie oceniamy w skali 2 tyg. czy nawet roku, ale wielu lat. Jeśli tamten temat zakończył się niepowodzeniem i załóżmy, że na 0 to od tego należało by liczyć.
Jak zresztą już tu pisali dla mnie to czy jesteś najlepszy czy nie nie ma znaczenia. Bardziej doceniam analizy i często inne spojrzenie na typy niż masówki na forum. No i sama gra też jest ok, póki nie dajesz się ponieść emocjom np. na live co wiele razy sam pisałeś, że cię gubi i... zgubiło.
Wiele osób zarzuca cie megalomanię itd. Jakieś kwestie samochodów, ale przynajmniej jest wesoło ???? , a ja to oddzielam od samych typów i analiz. Życzę ci abyś zarobił sobie na tego busa, a nawet tira ????
Nie rozumiem na jakie 0 w tamtym temacie ja tam byłem 80 tysięcy do przodu to minimum!
To że straciłem na jednej progresji 15 czy 20 tysięcy to raczej nie za wiele przy 100 tysiącach zysku jakie wypracowałem przez te 3 lata.
Ja sobie znikąd tych słów że jestem najlepszy nie wziąłem!
Wasz kochany
PROROK
Zarobimy jeszcze wiecej panowie nie ma innej opcji olejcie robote i stawiajcie ze mną sprawię że będziecie zarobieni a Wasze dziewczyny zadowolone!

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Nie rozumiem na jakie 0 w tamtym temacie ja tam byłem 80 tysięcy do przodu to minimum!
Konar ja się absolutnie nie chcę czepiać, ale jeszcze raz przejrzałem tamten temat i to było tak, że miałeś pod koniec 2015r na plus jakieś 2tyś, a potem raptem jedną stronę dalej dodałeś (i worek w piwnicy), a potem pojawiło się na plus ok 27 tyś. I potem wielokrotnie pisałeś o worku w piwnicy ???? Jeśli więc grałeś coś po za typami podawanymi i taki wyrobiłeś zysk to ok, ale z samych typów to nie wychodzi to 80 tyś - chyba bo nie mam ani zamiaru, ani potrzeby wrzucenia wszystkich twoich typów stamtąd do arkusza liczącego yield i zysk. Jeśli się mylę i z tematu wynika taki zysk 80tyś to z góry przepraszam.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Adamo to wychodzi z tematu ja nigdy nic nir oszukuje worek schowałem do piwnicy ale później go dodałem spowrotem do budżetu w pewnym momencie było podliczone 50 tysięcy a później ja zrobiłem kolejne 50 no i straciłem na końcu jakieś 20 czyli liczmy że tam było 70 to absolutne minium.
A zresztą o czym ja mam pisać za 3 miesiące w tym temacie się wszystko wyjaśni a za rok wakacje na malediwach co drugi.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Dzisiaj wiadoma sprawa.
Real wykupiony abonament easy win z Valencią.
A Barcelona fajne warunki na stratę tych punktów mecz derbowy albo chociaż mecz na emocje po gładziutkim 7:1.
Real-1.5
Espanyol+2.5
2.17
200zł

Do góry Bottom