>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Małymi stawkami, też się da... By oskaryh13

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Dzisiaj mam pomysł na grę z serii &quot;pewniak&quot;.
Bayern München (pow.1,5goli) v Marseille [1,35]✅
Barcelona (pow.1,5goli) v AC Milan [1,35]✅
Buk: Expekt
AKO: 1,82
Stawka: 10j
Do wygrania: 8,2j

Bayern wejście do kolejnego etapu ma już chyba pewne, po zwycięstwie 2:0 w Marsylii. Tu nie spodziewam się żadnej niespodzianki. Myślę, że u siebie potwierdzą to jeszcze bardziej pogrążając rywala.
Barcelona w dość dobrej sytuacji. Po remisie 0:0 na stadionie Milanu grają na swojej twierdzy zwanej Camp Nou. Sam Pep zapowiadał, że ciężko będzie zachować czyste konto w tym meczu, co za tym idzie jeżeli Barcelona chce awansować to przy stracie bramki MUSI strzelić min. 2 bramki. A to mnie usatysfakcjonuje. Visca el Barca ????
Edit: Wszystko rozwiązane w 1. połowie. Tu nie mogło być niespodzianek ????
+8,2j
⚽✅✅⛔⛔✅✅ +35,9j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Liga Mistrzów dzisiaj ????
Chelsea (pow. 1,5goli) v Benfica [1,80]✅
Real Madrid (C.Ronaldo strzeli 2 gole lub więcej)v APOEL FC [2,35]✅
AKO: 4,23
Do wygrania: 32,3j

Chelsea vs Benfica. Drużyna The Blues w korzystnej sytuacji. Mają zaliczkę 1 bramki i w 2. meczu grają na swoim stadionie. Moim zdaniem to tylko dopełnienie formalności i spokojnie wbiją 2 bramki ekipie z Lizbony.
W 2. meczu overa na Real z żadnej strony nie idzie zagrać. Kursy są śmieszne, więc postanowiłem zagrać troszkę inaczej. Superstrzelec Realu CR7 w tym meczu niewątpliwie będzie miał sporo sytuacji do strzelania bramek. Ja tylko liczę, że wpakuje 2 bramki i to mnie uszczęśliwi.
Edit: No i poszło tak jak chciałem ????
+32,3j
⚽✅ ✅ ⛔ ⛔ ✅ ✅ ✅ +68,2j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Idąc za ciosem dziś kolejne spotkania z Europy.
Valencia CF (pow. 1,5goli) v AZ [1,45]✅
Athletic Club Bilbao (pow. 1,5goli) v FC Schalke 04 [1,75]✅
AKO: 2,53
Do wygrania: 15,3j

W Walencji nie powinno być niespodzianek. Przeciwnik nie jest wymagający i jeżeli tylko pójdą ostro i nie odpuszczą to powinni już w 1. meczu rozstrzygnąć awans. 2 bramki do strzelenia to nie jest dużo jak na taki zespół ????
Tu sprawa ma się trochę inaczej. Mimo iż Athletic jest faworytem tego spotkania to Schalke jest groźnym przeciwnikiem. Jednak skłaniam się bardziej ku gospodarzą, którzy wyeliminowali w pięknym stylu Diabły z Manchesteru. To samo co przy Valenci. Jeżeli zagrają by na rewanż mieć dobrą zaliczkę to powinni z palcem w d.... w nosie strzelić 2 bramki, a wtedy jestem Happy ????
Edit: Valencia spełniła swój obowiązek :p 3mam kciuki za Bilbao
Edit: No udało się :p
+15,3j
⚽✅ ✅ ⛔ ⛔ ✅ ✅ ✅ ✅ +83,5j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na dziś taki kuponik.
Reading (pow.1,5goli) v Leeds [1,70]✅
Swansea (pow.1,5goli) v Newcastle [2,40]⛔
AKO: 4,08
Do wygrania: 30,8j

Dzisiaj typy z Anglii. Na początek z tego niższego szczebla czyli Championship. Reading czyli wicelider podejmować będzie u siebie Leeds. Nie powinien być to trudny mecz dla gospodarzy, a większą mobilizacją jest to, że gonią lidera. Jeżeli chcą wywalczyć tytuł to taki mecz powinni wygrać ze spokojem. Ja liczę, że strzelą 2 bramki ;)
Jako drugie spotkanie wybrałem już starcie z Premier League. Swansea będzie podejmować przyjezdnych z Newcastle. To spotkanie nie będzie łatwym meczem dla żadnej z tych drużyn. Obie drużyny mają podobny bilans w obu spotkaniach. Moim zdaniem tu zdarzyć się może wszystko. Kurs jednak pokusił mnie o zagranie tak na gospodarzy. Miejmy nadzieję, że i tym razem poszczęści mi się ????
Edit: No szkoda szkoda, liczyłem na coś więcej, ale trudno nie można wiecznie wygrywać. Jednak mam nadzieję, że to tylko jedno potknięcie ????
-10j
⚽✅ ✅ ⛔ ⛔ ✅ ✅ ✅ ✅ ⛔+73,5j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Czas odrobić poprzedni kupon. W moim dziale z systemem 15stka gram La Liga, ale tutaj napiszę coś z PL.

Manchester Utd (pow.1,5goli) v QPR [1,23]✅
Arsenal (pow.1,5goli) v Manchester City [2,15]
AKO: 2,64
Do wygrania: 16,4j

Dziś stawiam na 2 Manchestery. Na Old Trafford niespodzianek nie powinno być. Czerwone diabły będą chciały utrzymać pozycję lidera i taki mecz nie powinien być dla nich problemem. Nie sądzę, żeby tu była jakaś niespodzianka, a już na pewno, że nie strzelą 2 bramek.
Trochę mniej oczywista jest sprawa w 2. meczu gdzie Arsenal podejmować będzie Man City. Mecz na pewno jeden z najciekawszych w tej kolejce. Ciekawy, bo obu drużynom zależy na zwycięstwie. Arsenal przy wygraniu może wskoczyć na 3. miejsce, zaś Man City walczy o lidera i już teraz nie może się pomylić. Typowaniu tutaj win któreś drużyny jest nie lada problemem dlatego ja się skupiłem na moich overach. Gram na Arsenal, ponieważ ostatnio radzą sobie lepiej niż ich przeciwnicy i grają na własnym stadionie. Osobiście typuję wynik 2:1 dla Arsenalu, ale wystarczy mi, że Arsenal strzeli 2 gole ????

Do góry Bottom