>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Małymi stawkami, też się da... By oskaryh13

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Zakończę tą pechową &quot;10&quot; typem z NHL.
40# :hokej:

Winnipeg Jets vs Nashville Predators typ: Jets z dogrywką i karnymi [2,70]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 17j

Jeżeli ktoś chcę się utwierdzić w typie to zapraszam do tematu Lutka. Ja od siebie tylko dodam, że do tej drużyny mam takie &quot;szczęście&quot; co do Celtów z Bostonu i choć teraz czeka ich dużo mocniejszy przeciwnik to myślę, że dadzą radę ????
Edit: Niestety nie tym razem.

Przegrana: 10j Budżet: 87,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na nową &#39;10&#39; (poprzednią rozliczę później z wiadomych przyczyn). Kontynuuje moje Overy z NBA dotychczas mi się udawało i żeby już od początku zacząć udanie zagram i dziś.
41# ????

IND Pacers vs MIL Bucks typ: over 204,5 [1,90]✅
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 9j

Wygrana: 9j Budżet: 96,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
42# ????

SAC Kings vs GS Warriors typ: UNDER 210,5 [1,90]⛔
Tu tylko chciałem napisać, że granie over chyba zbyt ryzykowne, za wysoki a raz już ekipa z Sacramento mnie zawiodła więc liczę, że w tym meczu będzie dużo pkt, ale nie za dużo ????
Edit: Coś do tych underów to mam pecha.
Przegrana: 10j Budżet: 86,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
43# ????

SA Spurs vs NO Hornets typ: over 192,0 [1,90]⛔

Przegrana: 10j Budżet: 76,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Podsumowanie 10 kuponów
Łatwo przyszło, łatwo poszło to idealne podsumowanie tej &quot;10&quot;. Koszmar po prostu koszmar, ale nie ma się co załamywać i gramy dalej ???? . Teraz już tylko ✅.

Kupony zagrane/trafione/nie trafione: 10 / 3 / 8
Całkowita postawiona kasa:100j
Wygrana/przegrana kasa: -44j
Yield: -44%
Budżet na następne typy: 87,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
La Liga
44# ⚽

Zaragoza v Atlético Madrid typ: Madrid [1,80]⛔
Buk: Expekt Stawka: 16,45j Do wygrania: 29,61j
Nie ma to tamto, zrobiło się dość poważnie. Bycie na ⛔ mnie nie interesuję. Podwyższyłem stawkę, żeby już wyjść na +. Atletico to drużyna, która myśli o europejskich pucharach. Cały czas walczy o te miejsca i wiele im nie brakuje. Jeżeli naprawdę chcą zaistnieć w następnej edycji Ligi Europy to taki mecz muszą wygrać. Zaragoza to nie jest wymagający przeciwnik, ich spadek jest już chyba nieunikniony, jednak grają na własnym stadionie i to może przeszkodzić przyjezdnym z Madrytu. Jednak nie liczę tutaj na wielkie niespodzianki, Madryt taki mecz musi wygrać.
Edit: To już przeszło jakiekolwiek granice.
Przegrana: 16,45j Budżet: 71j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Serie A
45# ⚽

Atalanta v Bologna typ: Bologna (DNB) [2,50]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 15j
Edit: Tym razem Bologna mnie zawiodła
Przegrana: 10j Budżet: 61j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Pierwszy AKO od niepamiętnych czasów.
46# ⚽

Espanyol v Málaga typ: Malaga (DNB) [2,05]✅
Levante vs Osasuna [2,10]⛔
Buk: Expekt Ako:4,30 Stawka: 16j Do wygrania: 52,8j
Mecz w Barcelonie jest ryzykowny. I choć nie lubię grać na gości to tutaj wygląda to zupełnie inaczej. Sąsiedzi w tabeli (5. Malaga i 6. Espanyol) staną na arenie w Barcelonie. Stawką są 3pkt, które oba zespoły chcą zdobyć. Oba zespoły w grze o Europejskie puchary, a Malaga goni Levante aby walczyć w Lidze Mistrzów. W dodatku Malaga ostatnio prezentuje się świetnie i wygrała w ostatnich 5 meczach aż 4 i odnotowała 1 remis. U Espanyolu nie wygląda to tak kolorowo, w ostatnich 5 spotkaniach notują 2wygrane 1 remis i 2 porażki. Gram bez remisu, dla większego bezpieczeństwa.

Levante, o którym wspomniałem wyżej znajduje się w tabeli na miejscu, które daje kwalifikacje do Ligi Mistrzów. Jeżeli chcą utrzymać to miejsce i nie dać się przegonić Maladze czy Espanyolowi musi mecz z Osasuną wygrać. Grają u siebie i tu jeszcze bardziej się utwierdzam. Również notują świetny bilans w ostatnich 5 spotkaniach bo 4wygrane i 1 porażka zaś Osasuna notuje 2 wygrane i 3 remisy. Stawiam na Levante
Edit: Ehh to już przeszło wszelkie granice...
Przegrana:16j Budżet: 45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na otarcie łez coś na ostro z naszej polskiej piłki.
47# ⚽

Korona Kielce v Polonia Warszawa typ: Korona [2,30]✅
Buk: Expekt Stawka: 25j Do wygrania: 32,5j

Szansa dla Korony na awansowanie w tabeli. Jeżeli wygrają ten mecz mają szansę na zajęcie 3. miejsca w polskiej Ekstraklasie. Ostatnio są w ogniu wygrywając 4 z poprzednich 5meczy i tylko raz zremisowali. Na własnych śmieciach ciężko jest ich pokonać. Polonia choć gra dobrze i ma tyle samo pkt co Korona i również walczy o 3. miejsce to ostatnio gra średnio. 2-1-2 to ich bilans, który w porównaniu do bilansu Korony nie wygląda tak dobrze. Liczę na gospodarzy, żeby wyjść z tego dołka, a potem to już z górki ????
Edit:Tu po prostu nie mogło być już żadnej niespodzianki. Brawo Korona, a ja powracam do gry o +.
Wygrana: 32,5j Budżet: 77,5j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Odważne posunięcie w PL.
48# ⚽

Man Utd vs Fulham typ: Man Utd -2 [2,90]⛔
Buk: Expekt Stawka: 20j Do wygrania: 38j

Krótko i na temat. Gospodarze są w ogniu. 5 meczy spośród ostatnich 5 wygrali, jeżeli ten mecz wygrają to będą liderem mającym przewagę 3pkt nad rywalami z miasta. Fulham to nie jest wymagający przeciwnik i Man Utd powinno spokojnie ograć ich 3:0 jak nie lepiej.
Edit: To az niewiarygodne, że na 9 celnych strzałów wpadł tylko jeden. Niestety, może NBA mnie poratuje.
Przegrana: 20j Budżet: 57,5j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
NBA
48# ????

UTA Jazz vs NJ Nets typ: over 197,5 [1,90]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 20j Do wygrania: 18j

Edit: Szkoda, szkoda :/
Przegrana: 20j Budżet: 37,5j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
49# ????

SAC Kings vs HOU Rockets typ: over 210 [1,90]✅
Buk: Bet365 Stawka: 20j Do wygrania: 18j

Edit: Na ratunek Sac Kings ????
Wygrana: 18j Budżet: 55,5j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Dla tych co zaraz mogą sobie pomyśleć (Ale kretyn, gra all in, lolz itd. itp.) od razu mówię, że wiem co robię. Wszystko oczywiście grałem wirtualnie, było raz lepiej raz gorzej i doszło do totalnej sraczki. Postanowiłem zakończyć (na razie) na 50 kuponach i przemyśleć to jak grałem, gdzie popełniłem błędy, z czego to wynikło. Zagram kupon za całą sumę która mi została w formie takiego pożegnania. Na pewno wrócę, ale muszę to przemyśleć. Jeżeli ten kupon wejdzie, to... to już sam nie wiem ???? .
50# ⚽
SV Grödig v LASK Linz [2,40]⛔
St. Andra (-1) v First Vienna FC 1894 [2,00]⛔
Nitra v Slovan Bratislava [1,65]✅
Zlate Moravce v MSK Zilina [2,20]⛔
Buk: Expekt Ako: 17,42 Stawka: 55,5j Do wygrania: 911,31j
Taa fajna sumka. Ale nie ma co marzyć tak jak pisałem wyżej, czeka mnie mnóstwo myślenia. Może znajdę jakiś lepszy pomysł na grę, może skupię się tylko na 1 lidze, albo tylko na koszu ? Kto wie ? Na razie to przerwa z typami od oskaryha ;)
Edit: To nie miało prawa wejść. Przegrana, saldo konta równe: 0,00j. Pomyślę, popróbuję i mam nadzieję, że już nie długo wrócę z lepszą taktyką. Z taką, która da mi wymarzony +.

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
oskaryh przemyślał sobie trochę spraw. Popatrzyłem, podumałem, trochę statystyk i powoli zaczynam myśleć o powrocie do typowania. Miałem na początek parę pomysłów. Bardzo spodobałą mi się gra Funta w swoim temacie, który gra kilka(naście) typów na jedno spotkanie NHL. Jednak tu by był problem gdyż ja na NHL raczej nie znam się bardzo dobrze, lubię oglądać, ale to jeszcze nie to, a na Piłkę Nożną nie ma tylu możliwości, zatem to sobie odpuściłem. Później spojrzałem na overy/undery NBA i tu szło mi całkiem dobrze. Jednak na tym i tylko na tym ciężko coś ugrać. Przyznam się, że wszystko grałem tylko i wyłącznie &quot;na czuja&quot; i kierowałem się kilkoma drużynami(SAC Kings, UTA Jazz, OKC Thunder,HOU Rockets itd.) i stwierdziłem,że to na dłuższą metę nie opłaci się grając tylko to. Na razie mogę zapewnić, że zmieni się trochę prowadzenie działu, będę inaczej podawał statystyki itd. Jak będę grał to dowiecie się niebawem na razie testuję. Mam nadzieję, że to przyniesie mi ✅.

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Swym (nie)genialnym umysłem doszedłem do wniosku, że wrócę do gry. Do gry, w której zwycięstwem jest osiągnięcie ✅. Statystyki będą prowadzone trochę inaczej tzn. bardziej szczegółowe rzadziej. Co do samego sposobu gry. Nadal będę grał wirtualnie (tutaj, bo czasem pokuszę się o zagranie za realne pieniądze) zacznę sobie tak jak poprzednio od 100j i będę grał płaską stawką 10j. Typy będą wyłącznie z piłki kopanej i interesować mnie będą gole tzn. overy/undery ; overy/undery w 1. połowie ; czy obie drużyny strzelą ; over/under konkretnej drużyny itd. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, podam coś później. Celem jest tylko ✅. Nie musi być duży ważne, żeby był. Miejmy nadzieję, że ta 3. (ostatnia) próba wyjdzie.

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Ruszamy z nową grą. 100j na koncie i oby rosło ????

Everton (pow. 1,5gola)v West Brom [1,80]✅
Manchester City (strzeli w obu poł.) v Sunderland [1,70]✅

Buk: Expekt
AKO: 3,06
Stawka: 10j
Do wygrania: 20,6j

W obu meczach stawiam na gospodarzy. Everton większych problemów z West Brom nie powinien mieć. Everton na 9. miejscu już bez szans na granie w pucharach. West Brom na 14. miejscu już tym bardziej. Everton powinien strzelić tutaj spokojnie 2 bramki.
Man City cały szas w pościgu za rywalami z miasta. Tracą 3 pkt, ale będą walczyć do końca. Jeżeli faktycznie chcą zdobyć mistrzostwo w tym sezonie to taki mecz wygrać muszą. Dlaczego zagrałem tak? Sunderland problemów nie powinni sprawić. Liczę, że Manchester ruszy od początku zdeterminowany i ustali wynik już w 1. połowie. W 2 zostanie im dołożyć 1 bramkę i jestem happy ????
Edit: Nowy pomysł zanosi się dobrze, ale nie zapeszajmy ????
+20,6j
⚽:✅

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Coś z La Liga.
Barcelona (strzeli w obu poł.) v Athletic Bilbao [1,45]✅
Osasuna v Real Madrid (pow. 1,5gola) [1,40]✅
AKO: 2,03
Do wygrania: 10,3j

Cóż, Barcelona ruszy od początku na rywala(mam taką nadzieję) i powinna ustalić już wynik w 1. połowie, w 2 zaś dołożą bramkę, dwie i oskaryh jest szczęśliwy ????
Tu też nie spodziewam się niespodzianki i choć Real na wyjazdach coś ostatnio słabo to jednak takiego meczu nie odpuści, ogromna przewaga zaczęła im uciekać spod nóg i to powinno ich bardziej zmobilizować. 2 bramki to nie jest dużo jak na ich standard i powinno się udać
Edit1: Real gładko ????
Edit2: Barca również bez niespodzianki ????
+10,3j
⚽:✅✅ +30,9j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Kwiecień zaczął się dopiero dzisiaj, ale poprzednie 2 kupony policzę do kwietnia, nie ma sensu liczyć 2 kuponów do marca. Na dziś coś takiego:
Newcastle (pow. 1,5gola) v Liverpool [2,55]✅
Bologna (pow. 1,5gola) v Palermo [2,55]⛔
AKO: 6,50
Do wygrania: 55j

W Premier League spotkanie Newcastle z Liverpoolem. Goście z Liverpoolu ostatnio grają fatalnie. 1 wygrana i 4 przegrane jak na taką drużynę to słaby bilans. Zajmują 8. miejsce w tabeli, a ich dzisiejsi przeciwnicy 6. Spotkanie powinno być bardzo ciekawe i liczę na dużo goli, zwłaszcza ze strony Newcastle ????
Choć nie lubię grać Serie A, to jak zobaczyłem taki kurs to nie mogłem nie zagrać. Starcie sąsiadów tabeli(Bologna 10. miejsce Palermo 11.) gdzie gospodarzem jest Bologna. Drużyna, która w tym sezonie wygrała z Interem, Lazio, remis z Juventusem itd. Ktoś może mówić, że to nic nie znaczące bo i tak są na 10. miejscu i nic z tego nie ma to jednak dla mnie jest to dość ważne, bo pokazuje, że jeśli trzeba grać to Bologna gra. Dziś są w roli gospodarza i mają szansę na rewanż z poprzedniego starcia tych drużyn gdzie na stadionie Palermo padł wynik 3-1 dla gospodarzy. To mnie akurat najmniej interesuję , byle strzelili dużo bramek ????
Edit: Newcastle bardzo dobrze, jednak w 2 meczu strzelała nie ta drużyna :p
-10j
⚽:✅✅⛔ +20,9j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na dziś nie koniec, trochę z La Ligi ????

Valencia (pow. 1,5gola) v Levante [1,65]⛔
PAOK (pow. 1,5gola) v PAS Giannina [1,80]⛔
AKO: 2,97
Do wygrania: 19,7j

Na początek derby Valenci czyli Valencia vs Levante. Gospodarze nie powinni mieć tutaj problemu z Levante. Jeżeli Valencia chce się utrzymać na swoim 3. miejscu to ten mecz musi po prostu wygrać. W przypadku wygranej Levante to oni wskakują na 3. pozycję. Ja liczę tylko, że wygrają przewagą 2 bramek ????
Jako 2 spotkanie wzięłem coś z greckiej ligi. Szukam overa w takiej dość egzotycznej lidze. Tutaj również PAOK powinien spokojnie ograć przeciwników, nie liczę na niespodziankę. A 2 bramki to już tym bardziej strzelić powinni ????
Edit: Trochę nędza, na dziś już dość, liczę na udany jutrzejszy dzień.
-10j
⚽✅✅⛔⛔ +10,9j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na dziś wymieszanie La Ligi z Premier League, typ z serii &quot;pewniaki&quot;.

Blackburn v Manchester Utd (pow.1,5goli) [1,45]✅
Sevilla (pow.1,5goli) v Mallorca [1,85]✅
AKO: 2,68
Do wygrania: 16,8j

W Anglii może być ciekawie. Ktoś kto ogląda trochę PL pewnie pamięta jaki wynik padł na Old Trafford. Blackburn wygrało wtedy 3:2. Myślę, że Diabły wyciągnęły z tego meczu wnioski i teraz nie dadzą siebie zrzucić z fotelu lidera, konsekwentnie wygrywając kolejne mecze. Ja tylko mam nadzieję, że strzelą 2 bramki ????
Sevilla v Mallorca, czyli drużyna z 9. miejsca podejmuje u siebie drużynę z miejsca 13. Obie drużyny rzecz jasna jeden mecz do tyłu także w przypadku wygranej Sevilli awansują na pozycję 7. Mallorca to dość niewygodny przeciwnik, zwłaszcza na swoim boisku jednak ten mecz rozgrywany jest w Sewilli. Tutaj ciężko jest wygrać tym bardziej, że obie drużyny ostatnio grają średnią, nie zdziwię się na podział pkt. Liczę tylko na dużo bramek (ze strony gospodarzy).
Edit: Sevilla spełniła swoje zadanie, boję się o Diabły 67&#39; i 0:0 ????
Edit: Niesamowity fart mi dopisał, następnym razem muszę uważać, na drużyny gości.
+16,8j
⚽✅✅⛔⛔✅ +27,7j

Do góry Bottom