>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Małymi stawkami, też się da... By oskaryh13

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Zaczynamy kolejną &quot;10&quot; tym razem liczę na kolejną udaną noc NBA
21# ????

OKC Thunder vs UTA Jazz typ: over 205,0 [1,90]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 9j
Edit: Nie tak miało być, ale cóż reszta udana ????
Przegrana: 10j Budżet: 68,85j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
22# ????

MEM Grizzlies v SAC Kings typ: over 204,0 [1,90]✅

Edit: Tutaj już tak jak sądziłem, ponad 220 pkt padło.
Wygrana: 9j Budżet: 77,85j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
23# ????

LA Lakers vs HOU Rockets typ: over 190,5 [1,90]✅

Liczę na overową noc ????

Edit: Tutaj również się posypały pkt.
Wygrana: 9j Budżet: 86,85j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
24# ⚽

Real Sociedad v Levante typ: Levante lub remis [1,83]✅
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 8,3j
Aż się przeraziłem kursem na Levante, w sensie pozytywnym jednak dla bezpieczeństwa gram z podpórką. Taki kurs na drużynę, która w tym sezonie pokazała, że potrafią grać i to bardzo dobrze. Obecnie znajdują się na 4. miejscu w tabeli. Czego chyba mało kto się spodziewał. Walczą o gre w pucharach i ta walka raczej się opłaci jeżeli teraz będą notować wygrane. Nie rozumiem też faworyzowania przez buków Realu Sociedad. Są na 14. miejscu w tabeli i grają o &quot;pietruszkę&quot;. Już raczej nie spadną, a żeby myśleć o jakimś wyższym miejscu to już chyba mogą zapomnieć. Faktem jest, że stadion Realu Sociedad, to ciężki teren, grają ostatnio dobrze, zaś ich przeciwnicy czyli Levante na wyjazdach gra słabo. Jednak wierze, że w końcu się przełamią i takiego przeciwnika jak Sociedad spokojnie ograją.
Dla większych &quot;hardcorów&quot; proponuję sam Win, ja jednak zagram z remisem ????
Edit: Pewne zwycięstwo Levante 3-1, a mogłem się pokusić o kurs 4,20 na sam win, ale mądry Polak po czynie. Jednak jest wygrana i to się liczy ????
Wygrana: 8,3j Budżet: 95,15j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
25# ⚽

Atlético Madrid v Athletic Bilbao typ: Atletico [1,68]✅
Buk: Expekt Stawka: 10j Do wygrania: 6,8j
Krótko i na temat. Obie drużyny z podobnych miejsc w tabeli, obie z ambicjami na europejskie puchary, jednak stawiam na gospodarzy. Athletic Bilbao już raz mnie zawiódł i drugiej szansy im nie dam. Boisko w Madrycie nie łatwo zdobyć, a jeżeli Atletico chce walczyć o jeszcze wyższe miejsca musi taki mecz wygrać.

Edit: Tutaj również po mojej myśli.
Wygrana: 6,8j Do wygrania: 101,95j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
26# ⚽

Manchester City v Chelsea typ: Man City [1,90]✅
Buk: Expekt Stawka: 10j Do wygrania: 9j

Chyba najciekawsze spotkanie tej kolejki Premier League. Wicelider tabeli czyli Manchester City podejmować będzie u siebie 5. zespół - The Blues. Chelsea jako jedyny zespół angielskiej ligi awansował w europejskich pucharach i jest już w 1/4 finałów Ligi Mistrzów. Nie będzie to łatwa przeprawa dla obu zespołów. Jednak skłaniam się ku gospodarzom z kilku powodów. Ligi nie odpuścili i cały czas walczą o mistrzostwo, mają ostatnio świetną formę, potrafią walczyć no i grają na własnym stadionie. Chelsea nie można lekceważyć i pokazali to nie raz. Również walczą o wysokie miejsce w tabeli jak i w Champions League. Ostatnio na Stamford Bridge to The Blues byli górą wygrywając 2-1 czyżby szykował się rewanż na stadionie w Manchesterze ? Mam taką nadzieję}

Edit: Nerwówka niesamowita, ale jednak udało im się to 2:1 wywalczyć

Wygrana: 9j Budżet: 110,95j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
27# ⚽

Everton v Arsenal typ: Arsenal [2,25]✅
Buk: Expekt Stawka: 10j Do wygrania: 12,5j

Kolejne ciekawe spotkanie z tej kolejki PL. Everton będzie podejmować u siebie ostatnio wspaniale grających zawodników The Gunners. Arsenal, w ostatnich 5 meczach notuje 5zwycięstw. Grają bardzo dobrze i gonią Tottenham, który znajduję się na 3 miejscu. Jednak Evertonu, a zwłaszcza Evertonu grającego u siebie nie można lekceważyć. Fakt ostatnio nie idzie im za dobrze (2-2-1), ale na własnym stadionie nie takie drużyny zatrzymywali. Wygrali między innymi z : 3. Tottenhamem , 5. Chelsea czy 2. Man City. Dla Arsenalu nie będzie to łatwy mecz jednak myślę, że po walce wyjdą z niego zwycięsko.
Edit: Bardzo wyrównany mecz, i tylko 1 bramka, na moje szczęście dla Arsenalu ????
Wygrana: 12,5j Budżet: (dośc zabawny :p) 123,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Może kolejne overy w NBA ?
28# ????

NY Knicks vs PHI 76ers typ: over 191,0 [1,90]⛔

Edit: Kolejna udana noc... prócz tego :p
Przegrana: 10j Budżet: 113,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
29# ????

LA Clippers vs OKC Thunder typ: over 195,5 [1,90]✅

Edit: Tym razem Oklahoma mnie nie zawiodła.

Wygrana: 9j Budżet: 122,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
30# ????

GS Warriors vs NO Hornets typ: over 186,0 [1,90]✅

Edit: Tu też zgodnie z planem.

Wygrana: 9j Budżet: 131,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Podsumowanie 10 kuponów
Trzecia &quot;10&quot; nowej gry, przyniosła już tylko zysk, i to taki, który mnie w całości zadowala. ✅ ✅ ✅

Kupony zagrane/trafione/nie trafione: 10 / 8 / 2
Całkowita postawiona kasa: 100j
Wygrana/przegrana kasa: +72,6j
Yield: 72,6%
Budżet na następne typy: 131,45j

Otrzymane punkty reputacji: +7
oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Ahh ta La Liga, tak kusi kursami :p
31# ⚽

Real Betis v Espanyol typ: Espanyol [3,75]⛔
Buk: Expekt Stawka: 10j Do wygrania: 27,5j

Końcówka sezonu i zespoły z różnych stron tabel. Betis w tym sezonie już nie ma na co liczyć. Nie spadną do Segundy, a o Pucharach czy nawet pierwszej &quot;10&quot; mogą już zapomnieć. Ostatnio idzie im średnio wręcz słabo 1 wygrana 1 remis i 3 przegrane. Espanyol również ostatnio nie zachwyca jednak gra lepiej: 2 wygrane 1 remis i 2 porażki. Parę słów o przyjezdnych. Wciąż walczą o wyższe miejsce w tabeli, obecnie są na 8. miejscu i wciąż mają szanse na Puchary. Udowodnili nie raz, że potrafią grać i to z lepszymi przeciwnikami. Kurs wart ryzyka. Jedyne co mnie nie pokoi to to, że są przyjezdnymi, a jakoś nigdy nie mam pewności co do ekip grających na wyjazdach. Jednak teraz liczę na dobrą grę drużyny z Barcelony i na ich zwycięstwo.
Edit: ehh tak to jest, gdy trzeba grać z podpórką to nieee, ale kiedy jest ona zbędna to się gra...
Przegrana: 10j Budżet: 121,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Korci mnie na zagranie dużej ilości meczy na over w koszu, ale odpuszczę i zagram standardowo 3 które mi się od razu rzucił w oczy.
32# ????

GS Warriors vs HOU Rockets typ: over 196,5 [1,90]⛔

Edit: Już tak ładnie się układało, ale się zesrało chyba koniec dobrej passy.
Przegrana: 10j Budżet: 111,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
33# ????

MEM Grizzlies v POR TBlazers typ: MEM over 97,5 [1,83]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 8,3j

Przegrana: 10j Budżet: 101,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na koniec taka wisienka na torcie. Obie drużyny dużo rzucają przez co over bardzo wysoki. Aż za bardzo i tu mam wątpliwości, ale żeby wygrać, trzeba grać :p
34# ????

UTA Jazz vs SAC Kings typ: over 211,5 [1,90]⛔

Przegrana: 10j Budżet: 91,45j
Łatwo przyszło, łatwo poszło, ale trudno wziąć się trzeba i odrobię ????

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Trochę pechowe to NBA dziś, ale konsekwentnie gram dalej.
35# ????

BOS Celtics vs PHI 76ers typ: over 177,5 [1,90]✅
Tu tylko chcę napisać, że Boston rzadko mnie zawodzi, tym razem over, bardzo niski na Becie więc wykorzystam to.
Edit: Tak jak chciałem, żeby było ????
Wygrana: 9j Budżet: 100,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
36# ????

MIN Timberwolves vs OKC Thunder typ: UNDER 210,5 [1,90]⛔
Oklahoma nie może wiecznie rzucać w meczach tyle punktów :p
Edit: Dogrywka przez co: 289 pkt ????
Przegrana: 10j Budżet: 90,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
37# ????

DEN Nuggets vs UTAH Jazz typ: over 207,0 [1,90]✅
Daję ostatnią szansę Utah, niech mnie teraz nie zawiodą ????
Edit: No... Maja szczęście :p

Wygrana: 9j Budżet: 99,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Po udanej nocy NBA, czas odrabiać straty i wychodzić ma plus. Szukam szczęścia w Premier League
38# ⚽

Arsenal vs Aston Villa typ: Arsenal -1 [1,80]✅
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 8j

Arsenal ostatnio jest nie do zatrzymania. 5 ostatnich meczy to 5 zwycięstw. Wywalczyli swoje 3. miejsce i będą go chronić przed depczącym mu po piętach Tottenhamem. Taki Arsenal powinien wygrać taki mecz spokojnie 2:0 jeśli nie więcej. Aston Villa gra o nic. Przez co liczę na gospodarzy i na pogrom z ich strony ????
Edit: Bez niespodzianek
Wygrana:8j Budżet: 107,45j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Zawsze chciałem takie coś zagrać i teraz mam świetną okazję ????
39# ⚽

Chelsea vs Tottenham typ: Chelsea i over 2,5 [2,87]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 18,7j

W tym typie dużo zależy jak zagrają obie drużyny. Jeżeli będą się broniły, aż do straty bramki, to mogę już wpisać tutaj ⛔. Ale jeżeli obie ruszą od początku do końca po to, aby te bramki zdobywać, i nie będą liczyć tylko na kontry czy pomyłkę rywala to powinniśmy obejrzeć tutaj spokojnie 3-4 bramki. W takim razie dlaczego Chelsea? Ostatnio podobała mi się ich gra na Etihad Stadium. Co prawda odnieśli porażkę, ale zdobyli bramkę na 1:0 i znacznie ożywili mecz. Gram tak ponieważ liczę, że choć skromnie to Chelsea powinna wygrać ten mecz i mam nadzieję, że padnie dużo bramek ????
Edit: Ehh to co się obawiałem, Chelsea strzały: 8 w tym pięć w światło, Tottenham strzały: 14 w tym 4 w światło. W ostatnich 20minutach mogło ułożyć się wszystko po mojej myśli, słupek, obrona, wybicie z linii... no nic mam za swoje liczę na dobre NBA tej nocy.
Przegrana: 10j Budżet: 97,45j

Do góry Bottom