>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Małymi stawkami, też się da... By oskaryh13

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Dziś trochę Champions League
3# ⚽

Chelsea vs Napoli typ: over 2,5gola [1,65 Bet365]✅
Stawka:5j Do wygrania:3,25j

Real Madryt vs Cska Moskwa typ: Real(-2) HC [1,66 Bet365]✅
Stawka: 7j Do wygrania:4,62j

Nie będę podawał żadnych statystyk, bo wiadomo Liga, a Liga Mistrzów to co innego. Jedyne czym się posłużę to pierwsze mecze.
Chelsea przegrało na wyjeździe z Napoli 1-3. U siebie nie mają nic do stracenia i jeżeli chcą jeszcze walczyć o kolejną rundę to zagrają ofensywnie. Napoli raczej ustawi się defensywnie i będzie liczyło na okazje do dobrej kontry. Liczę zatem na dużo goli na Stamford Bridge.
Teraz coś o Realu. Królewscy w pierwszym meczu wywieźli z Moskwy tylko 1 punkt, choć nie da się ukryć to oni grali lepszy football. Myślę, że można się spodziewać na Santiago Bernabeu istnego pogromu jaki miał miejsce wczoraj na Allianz Arena (7-0). Dlatego stawiam na to, że Real po prostu pokaże kto jest lepszy i ogra spokojnie drużynę z Moskwy.
Edit: Chelsea, zgodnie z planem, ale ta nerwówka z Realem... gol w 94&#39;
Wygrana: 7,87j Budżet: 100,87j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Pójdę za ciosem i dziś kolejne spotkania Europejskiego Pucharu.
4# ⚽

Manchester City vs Sporting CP typ: Over 2,5gola [1,65 Bet365]✅
Stawka: 7j Do wygrania:4,55j

Athl.Bilbao vs Manchester United typ: ManUtd -1(HC) [3,55 Bet365]⛔
Stawka:5j Do wygrania:12,75j

Trochę analizy. Manchester City po przegranej w Portugalii 0:1 musi odrabiać straty na własnym boisku. Według mnie uda im się i to dość spokojnie. Biorę pod uwagę mecz City z inną portugalską drużyną (Porto) gdzie rozgromili u siebie aż 4:0. Tu spodziewam się podobnej liczby goli i gram spokojnie over 2,5.
Następny mecz to Athletic B v Man Utd. Czerwone diabły u siebie dość niespodziewanie odniosły porażkę 2:3. Nie mają tak łatwo jak ich przeciwnicy z miasta, bo muszą grać na wyjeździe. Jednak jeżeli chcą się liczyć nadal w tym pucharze to po prostu muszą wygrać i to minimum 2bramkami. Dla mnie kurs miodzio. Jeżeli Man Utd wyjdzie mocno zdeterminowane to powinni spokojnie wygrać. GLORY GLORY MAN UTD !!!
Edit1: To co robił Man Utd na boisku (bo grą w piłkę tego nazwać nie szło) przechodzi wszystko. Spokojnie mógł przegrać więcej. No ale coż, oby chociaż Man City pokazało klasę
Edit2: No Man City mnie nie zawiódł, jednak wyjdzie i tak ⛔
Przegrana:0,45j Budżet: 99,42j
PS: To na dole było wcześniej rozliczone

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Jeszcze taka taśma, liczę na szczęśćie :p
5# ⚽

Athletic Bilbao vs Manchester United [2,40]⛔
Udinese vs AZ Alkmaar [2,10]✅
PSV Eindhoven vs Valencia [3,10]⛔
Manchester City vs Sporting Lizbona[1,25]✅
Besiktas vs Atletico Madryt[2,00]✅
Buk: Bet365 Ako:39,05 Stawka:1j Do Wygrania: 38,05j
Edit: Tu nie liczyłem na jakieś większe sukcesy, fakt byłbym zły gdyby tylko Man Utd zawalił. I tak lepiej niż się spodziewałem
Przegrana: 1j Budżet: 99,87j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Dzisiaj z skromnej oferty piłki wybrałem takie 2 spotkania:
6# ⚽

Bastia v Amiens typ: Bastia -1,5(azjan) [2,00]⛔
Genclerbirligi v Trabzonspor typ: Trabzon [2,25]⛔
AKO:4,50 Stawka:4j Do wygrania:14j
Analiza typów:
Na początek Bastia v Amiens. Czyli spotkanie lidera 2. ligi francuskiej z drużyną ostatnią. Bastia to duży faworyt i nie podlega to wątpliwości. U siebie grają jak z nut, odnotowując zwycięstwo za zwycięstwem przegrywając tylko w meczu towarzyskim z Lyonem. Ostatnio również mają dobrą formę w meczach dom/wyjazd bo 5ostatnich meczy to 4 wygrane i remis. Ich przeciwnicy nie grają najlepiej, tym bardziej na wyjazdach. Odzwierciedla to ich miejsce w tabeli. H2H mnie trochę zaniepokoił, bo w ostatnim spotkaniu padł remis, ale sądzę, że Bastia u siebie zaprezentuje dobrą piłkę i ogra przeciwnika.
Drugie spotkanie, czyli Genclerbirligi v Trabzonspor. Tu sprawa nie jest tak oczywista jak wyżej, jednak mam jakiś taki &quot;sentyment&quot; do ekipy Trabzonspor i lubię na nich grać. Obie ekipy mają podobny bilans jeżeli chodzi o Gencl. U siebie i Trabzon na wyjeździe. Gencl. - 3-3-1 (dom) Trabzon. - 3-1-3. Jak widać ciężko zdecydować tutaj o faworycie. H2H to 2 wygrane Gencl. 6 wygranych Trabzonsporu i 2remisy. Liczę na 7 zwycięstwo ekipy Trabzonspor i obym się nie mylił.
Edit: Gol w 90minucie na 1-1 dla Gencler. :/
Edit2: Nie zawiódł mnie tylko Trabzon... niestety, coś nie mam szczęścia do tych niższych lig.
Przegrana: 4j Budżet: 95,87j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na (dobry) początek dnia, zacznę od szkockiej PL.
7# ⚽

Dundee United v Glasgow Rangers typ: over 2,5gola [1,70]✅
Buk: Expekt Stawka: 5j Do wygrania: 3,5j

Cóż nie będę tutaj podawał wielkiej analizy. Typ grany trochę na wyczucie. Obie ekipy z górnej części tabeli (Rangers 2. Dundee 4.) obie świetnie dysponowane można powiedzieć &quot;w ogniu&quot;. Liczę na dużo bramek i obym się nie przeliczył ????
Edit: Liczyłem na więcej, ale wygrana i to się liczy ????
Wygrana:3,5j Budżet: 99,37j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Taki jeszcze przedsionek wieczoru, niemiecka Bundesliga.
8# ⚽

Bor. Dortmund v Werder Brema typ: Dortmund -1(HC) [1,66]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 5j Do Wygrania:3,3j
Lider Bundesligi czyli Borussia Dortmund na własnym stadionie zmierzy się z zespołem Werder Brema. Faworytem jest tutaj oczywiście zespół z Dortmundu. Ich własny stadion to zdecydowany atut tej drużyny. Ostatnia porażka to porażka z zespołem francuskiej Marsylii, mecz ten odbył ponad 3 miesiące temu (6.12.11). Później remis (11.12.11) w meczu towarzyskim z Kaiserslautern i od tego czasu Borussia aż do teraz odnosi same zwycięstwa na swoim stadionie. Przyjezdni utrzymują się na 6. pozycji w tabeli, ale wyjazdy idą im średnio, żeby nie powiedzieć słabo. Spośród 7 ostatnich meczy na wyjazdach wygrali tylko 2. Jeden z Hamburgiem w lidze i drugi z AZ Alkmaar - towarzysko. 3 razy przegrali ( w tym również 1 w meczu towarzyskim) i odnotowali 2 remisy. Jeżeli spojrzeć na ostatnie 5 meczy dom/wyjazd śmiało można powiedzieć, że Borussia jest w gazie. 4 wygrane i 1 remis (w ostatniej kolejce z Augsburgiem). Werder notuje 2 wygrane, 1remis i 2 przegrane. Stawiam na Borussie i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Edit: Zabrakło niewiele :/
Przegrana: 5j Budżet: 94,37j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Gram dalej, ostatni kupon z piłki dziś, oby na +.
9# ⚽

Sevilla v Barcelona typ: over 2,5 goli [1,44]⛔
Rayo Vallecano v Real Betis typ: Rayo [2,20]✅
Buk: Bet365 Ako:3,17 Stawka: 5j Do wygrania:10,85j
Najpierw o Barcelonie. Choć wolałem unikać granie Barcelony na wyjazdach, to jednak pójdę za ciosem mojej passy na over bramek i postanowiłem zagrać w tym spotkaniu. Kurs może nie powala, ale do tego kuponu wystarczy. Wiadomo jaka jest sytuacja w Barcelonie, jeżeli wierzą do końca w zwycięstwo w La Lidze to nie mogą już się potknąć. Jednak Sevilla to nie byle jaki przeciwnik, który również potrzebuje punktów. Gram znów trochę na czuja i myślę, że się powiedzie.
Teraz spotkanie Rayo Vallecano i Betisu. Muszę przyznać, że drużyna Rayo bardzo mi zaimponowała w meczu z Realem Madryt. Odnieśli porażkę to fakt, ale wcale nie tak druzgocącą i po dobrej grze. W tabeli zajmują dobre 10. miejsce a przyjezdni z Betisu 15. Rayo gra fajną piłkę i nie raz to pokazywali, nawet z &quot;silniejszymi&quot; drużynami. Betis nie zachwyca, ale to nie znaczy, że się podłożą drużynie Rayo. Jednak liczę tym razem na gospodarzy.
Edit: Co za duzo to nie zdrowo... ta... jednak będę unikał Barcy na wyjeździe. Jak powiedział pan Leszek Orłowski &quot;Zanosiło się na kolejną 4 może 5&quot; no niestety piłkarzom Barcy chyba wprost się nie chciało już strzelać. Trudno, mam nauczkę.
Edit: Rayo zagrało tak jak chciałem, żeby zagrało. Pewne 3:0 u siebie. Kurde załuję tej Barcelony :/
Przegrana: 5j Budżet: 89,37j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Na noc pierwszy kuponik na NBA
10# ????

Boston Celtics v Denver Nuggets typ: over 196,5 [1,90]⛔
Philadelphia 76ers vs Chicago Bulls typ: Sixers +5 [1,86]⛔
Buk: Bet365 Ako:3,49 Stawka: 9,37j Do wygrania:23,33j
Co do Sixers to przekonałem się po paru analizach z działu NBA także jak ktoś chce się upewnić to zapraszam do tego działu.
Boston hmm przyznam szczerze, mam co do nich szczęście i lubię na nich grać. Tym razem nie na win, ale over pkt. Gram na wyczucie i oby to wyczucie mnie nie myliło ????
Edit: Moje wyczucie i wyczucie innych z dzialu NBA niestety zawiodło, trudno dziś postaram się to nadrobić kilkoma meczami z Piłki Nożnej, jestem dobrej myśli, nawet się trochę cieszę, że straciłem przynajmniej wiem jak teraz grać.
Przegrana: 9,37j Budżet: 80j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Podsumowanie 10 kuponów
Na początek parę słów ode mnie. Pierwsza &quot;dziesiątka&quot; nie była udana czego skutkiem jest 20j w plecy. Czegoś mnie to nauczyło i mam nadzieję, że reszta już będzie tylko na ✅.

Kupony zagrane/trafione/nie trafione: 10/2/8
Typy zagrane/trafione/nie trafione: 21/9/12
Całkowita postawiona kasa:60,37j
Wygrana/przegrana kasa: -20j
Yield:-73,62%
Budżet na następne typy: 80j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Nowa dziesiątka, nowe ambicje i mam nadzieję lepsze typy z &quot;olejem w głowie&quot;.
11# ⚽

Levante v Villarreal typ: Levante [2,45]✅
Buk: Expekt Stawka:5j Do wygrania: 7,25j
Parę słów o tym spotkaniu. Idę za ciosem La Ligi, wczoraj wg. moich oczekiwań Rayo pewnie ograł Betis. Tutaj sprawa ma się chyba bardziej jasna. Levante drużyna, która w tym sezonie walczy o Europejskie puchary i utrzymuje się na 6. miejscu hiszpanskiej La Ligi podejmować będzie dzisiaj Villareal, który w tym sezonie gra poniżej oczekiwań każdego. Krótko i na temat, Villareal już i tak nie ma o co grać w tym sezonie no chyba, że o utrzymanie, a jeżeli Levante ma ambicje na gre w Lidze Europejskiej to taki mecz musi po prostu wygrać. Stawiam na nich po ładnym kursie i liczę na ich dobrą grę.
Edit: Ale nerwowka, gol w 90&#39; na 1:0.
Wygrana: 7,25j Budżet: 87,25j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Kusi mnie kolejne spotkanie La Ligi.
12# ⚽

Athletic Bilbao v Valencia typ: Athletic B. [2,30]⛔
Buk: Expekt Stawka:5j Do wygrania: 6,5j

Drużyna Athletic B. bardzo urosła w moich oczach od czasu dwumeczu z Man Utd. Obie te drużyny walczą dalej w Lidze Europejskiej. W lidze ich bilans jest identyczny 2-1-2 na ostatnie 5meczy. Jednak gra Athletic B. w ostatnich meczach przekonuje mnie na ich stronę. W dodatku są gospodarzami i to ostatecznie potwierdza mój typ.
Edit: O jedno spotkanie La Ligi za dużo...
Przegrana: 5j Budżet: 82,25j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Po dość średnim, ale zawsze na + wczorajszym dniu, na dzisiaj taki szybki typ czeskiej ligi.
13# ⚽

FK Dukla Praha v Slavia Praha typ: Dukla Praha [2,05]⛔
Buk:Expekt Stawka:5j Do wygrania:5,25j
Dukla Praha w ostatnich 5 meczach notuje 3-1-1 więc całkiem dobry bilans. Grają u siebie i walczą o górne miejsca w tabeli. Ich przeciwnicy ostatnie 5 spotkań bez wygranej 0-3-2 i raczej już nie mają o co grać. Kurs bardzo dobry, warty grania. Myślę, że gospodarze bez problemu tutaj wygrają.
Edit: Ehh i znowu dupa...
Przegrana:5j Budżet: 77,25j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Wszystko albo nic.
14# ⚽

AS Roma v Genoav typ: Roma -1 [1,65]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 6,5j
Krótko i na temat. Jeżeli Roma chce walczyć w europejskich pucharach musi trzymać się na swojej pozycji, i dalej zdobywać punkty. Gdzie indziej zdobywać pkt jak nie u siebie. Przeciwnik nie jest zbyt wymagający, choć po włoskiej lidze można się spodziewać wszystkiego. Gram za więcej, ale trzeba się w końcu wziąć w garść.
Edit: Ahh te Serie A
Przegrana:10j Budżet: 67,25j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Powrót do La Ligi.
15# ⚽

Espanyol v Racing Santander typ: Espanyol [1,65]✅
Buk: Expekt Stawka: 10j Do wygrania: 6,5j
Równie krótko co przy Romie. Espanyol jeżeli wygra wciąż będzie w grze o europejskie puchary. Jest dość &quot;dziwną&quot; drużyną grającą różnie. Raz wygra/zremisuje z przeciwnikiem dużo lepszym, raz straci pkt z dużo słabszym. Nie mniej jednak mają potencjał i walczyć będą. Ich boisko to ciężki do zdobycia teren i myślę, że i tym razem odprawią klub Racingu.
Edit: Przynajmniej Espanyol mnie nie zawiódł.
Wygrana: 6,5j Budżet:73,75j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
NBA na noc
16# ????

76ers vs Bobcats typ: Over 182,5 [1,90]✅
Buk:Bet365 Stawka:10j Do wygrania: 9j
Edit: Kosz mnie troche uratował dziś ????
Wygrana:9j Budżet: 82,75j

Otrzymane punkty reputacji: +1
oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Coś jeszcze z NBA
17# ????

Celtics vs Hawks typ: Celtics [2,00]✅
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 10j
Edit: Zgodnie z planem
Wygrana:10j Budżet:92,75j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Po udanej nocy NBA, dziś La Liga.
18# ⚽

Osasuna v Getafe typ:Osasuna [2,25]⛔
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 12,5j
Osasuna to drużyna, która w tym sezonie może zająć dobre miejsce w tabeli. Na razie klasyfikują się na miejscu 7. jednak jeżeli odnotują kilka zwycięstw mają szansę być wyżej. Gdzie zatem szukać punktów jak nie u siebie ? Myślę, że Getafe nie będzie dla nich wielkim wyzwaniem i wygrają to spotkanie szybko, łatwo i przyjemnie. Kurs dobry do grania także powodzenia
Edit: Bardzo wyrównane spotkanie, wszystkie statystyki na to wskazują, wygrać mógł każdy, na moje nieszczęście padł remis.
Przegrana:10j Budżet: 88,85j
P.S: To na dole było rozliczone wcześniej

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Kolejne z dzisiejszej oferty La Ligi
19# ⚽

Barcelona v Granada typ: 1. połowa over 1,5goli [1,61]✅
Buk: Bet365 Stawka: 10j Do wygrania: 6,1j
Mam jeszcze jeden pomysł na grę w tym spotkaniu, ale to w osobnym kuponie. Gram tak, ponieważ trochę się natchnąłem ostatnim meczem z Sevillą. Barcelona wychodzi zmotywowana od początku i będą szukali bramek już w pierwszych minutach, aby potem w 2. połowie po prostu cieszyć się grą. Tutaj przeciwnik raczej nie jest wymagający Granada znajduje się na 15. miejscu tabeli. Także myślę, że już po pierwszej połowie wynik będzie wysoki.
Edit: 17minuta i wszystko jasne ????
Wygrana: 6,1j Budżet: 98,85j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Jeszcze jedno z Barcelony
20# ⚽

Barcelona - Granada typ: over 10,5 rzutów rożnych(azjan) [1,95] ⛔
Buk:Bet365 Stawka:10j Do wygrania: 9,5j
Ten typ choć dość &quot;niecodzienny&quot; gram, ponieważ zawsze gdy grałem over rzutów rożnych na Barcę wychodziło to z pozytywnym skutkiem, nie myślę, że będzie inaczej i tym razem. Sugeruję się po prostu tym, że Barcelona będzie szturmować bramkę Granady, przez co padnie dużo strzałów i mam nadzieję dużo rzutów rożnych.
Edit: ehh.. nie tym razem, a zapowiadało się na +.
Przegrana: 10j Budżet:78,85j

oskaryh13 21

oskaryh13

Użytkownik
Podsumowanie 10 kuponów
Cóż, ta &quot;10&quot; bardziej udana niż poprzednia jednak w ostatecznym rozrachunku został malusieńki ⛔

Kupony zagrane/trafione/nie trafione: 10/5/5
Całkowita postawiona kasa:85j
Wygrana/przegrana kasa: -1,15j
Yield: -54,29
Budżet na następne typy: 78,85j

Do góry Bottom