>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

"Mój dowód, ID, DNA, grupa krwi.." typy by Arkadiuszch!

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Z ATP nasunęły mi się dwa overy do gry:

Dodig - Kohlschreiber over 39.5 [email protected] Pinnacle over pokryty i krecz Kolby.
Tutaj z pewnością nie zamknie się to w 3 setach a i przewiduje co najmniej jeden TB.
Dodig bardzo dobry turniej w Eastbourne, gdzie odpadł dopiero w półfinale z Lopezem, ktory wygrał ten turniej. Kolba pograł u siebie w Niemczech w Halle i poźniej w 1r przegrał z Stepankiem również w Eastborune. Czy to było zamierzone aby odpocząć przez Wimbledonem? nie wiem i jestem ciekaw kto lepiej na tym wyjdzie.
Niemiec ma do obrony sporo punktów, rok temu doszedł tu do ćwierćfinału, ale teraz już w 1 rundzie nie będzie miał łatwego zadania. Każdy oglądajacy turniej w Eastbourne pamięta jakim serwisem dysponuję Dodig. Przez 3 mecze nie dał rywalowi się nawet połamać. Dopiero w 2 secie w meczu z Lopezem coś się stało (1 set skończył się w TB).
Nawierzchnia sprzyjająca dobrym, szybkim serwisom. Myślę, że obaj panowie będą twardo trzymać swoj serwis i zobaczymy długi, overowy mecz.

Tomic -Querrey over 41.5 gema @1.81 Pinnacle ✅
Podoba sytuacja jak w meczu powyżej. Może panowie w troche gorszych formach, ale serwisem są w stanie zdziałać dużo. Wiadomo jakim serwisem dysponuje Querrey, będzie go bardzo ciężko przełamać. Tomic ze zwgledu na swoje 196 cm wzrostu powinien również pewnie trzymać serwis. Tym bardziej, że jest to nawierzchnia trawiasta.
Nie ma co za dużo się tu rozpisywać. Z pewnością w tym meczu zobaczymy jakiś tb, a i nie zamknie się to w 3 setach, gdyż nie widzę tutaj jednoznacznego faworyta w tym starciu.

Otrzymane punkty reputacji: +14
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Dzisiaj bez analiz bo nie mam czasu:

Kvitova - Shvedova over 21.5 gema @1.83 Pinnacle 6/10 WO. zwrot
Brown +6.5 gema - Hewitt @1.80 bet365 6/10 ✅
De Schepper +7.5 gema - Cilic @1.72 bet365 5/10 WO. zwrot
Bouchard +5.5 gema - Ivanovic @1.89 Pinnacle 5/10 ✅

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
No to jedziemy. Dzisiaj 2/2 + 2 zwroty. Jutro będzie też dobrze.

Erakovic - Peng over 21.5@1.89 Pinnacle ⛔ jeden gem..

Bardzo dobry kurs jak i dobra linia. Typ wchodzi przy 7:5 6:4 w ktoras z stron.
Erakovic co prawda w pierwszym meczu męczyła sie z Moritą, ale po pierwszym przegranym secie ogarnęła się i wygrała mecz. Peng za to bez problemu pokonała Medine. Obie panie lubią grać na trawie i gra na tej nawierzchni im bardzo pasuję. Ja tu widzę over. Peng ma do obronienia sporo punktów z przed roku, a Erakovic łatwo nie popuści. Zresztą nie ma tutaj faworytki, mecz z cyklu 50/50 i kto wie czy nie będzie to trzysetówka.
Ja pobieram over bez problemu bo obie trzymają dość pewnie swój serwis i nawet w dwóch setach może byc pokryty over. Kobiety spotkały się ze sobą raz (własnie na trawie) 2 lata temu i wtedy padł wynik 2:1 dla Peng.
Jutro może być podobnie. Over :cool:

Drugi over widzę w meczu Lisicki - Vesnina.
Lisicki pewnie pokonała Schiavone nie dając przełamać sie ani razu rywalce, ba dała jej ugrać tylko 3 gemy. Vesnina również nie chciała być gorszą i również pokonała pewnie swoja rywalke, wychodząc w drugim secie z stanu 0:4. Vesnina zainponowała mi na turnieju w Eastbourne którego była triumfatorką. Pokazała tam, że nawierzchnia trawiasta bardzo jej leży i będzie z pewnością chciała osiągnąć wiele na Wimbledonie, biorąc pod uwagę, że Sharapova, Errani czy Ivanovic poleciały z turnieju.
Obie zawodniczki posiadają dość solidne podanie, a nawierzchnia trawiasta im tylko w tym serwisie pomaga. Tutaj również linia ustalona tak, że over może byc pokryty w dwóch setach.
Ja jednak widzę w tym meczu zaciętą walkę trzysetową.
over [email protected] Pinnacle ⛔

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Isner - Dev Varman over 22.5 + Stepanek @2.79 Bet365 6/10
Pisałem analize, ale komp mi się zresetował. Może poźniej coś dopisze pare słow.

Otrzymane punkty reputacji: +10
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Beach soccer:
Francja - Grecja [email protected] STS ✅
Francuzi wrócili na odpowiednie tory. Wyniki mówią same za siebie. Strzelają bardzo dużo bramek, a z drużynami pokroju Grecji wygrywali bezproblemowo.
Bo trzeba przyznać, że drużyny typu Turcja, Izrael czy Estonia nie róznią się zbytnio od Greków.
IMO Grecji wyszedł już jeden mecz na tym turnieju z Czechami. Wczoraj pokazali się z bardzo słabej strony z Anglią (0:5!), którzy również wirtuozami na piasku nie są.
Francja jeżeli zagra chociaż w 50% to co potrafi powinna bezproblemowo wygrać w dzisiejszym spotkaniu.
Hiszpania - Szwajcaria 2X@ 1.67 STS ✅
Hiszpanie mnie nie przekonują. Owszem to co mieli wygrać to wygrali. Jednak wczoraj z Rosją już nie było tak kolorowo.
Helweci po wpadce w 1 meczu z Portugalią widać, że wracają na odpowiedni tory. Zaczynają strzelać tyle goli do ilu nas przyzwyczaili. A dzisiaj powinni tą passe kontynuować.
Nie przekonuje mnie własny piasek i hiszpańscy kibice. Szwajcaria po prostu wróciła na odpowiedni tory, po wpadce w pierwszym meczu i dzisiaj pokaża gospodarzą gdzie jest ich miejsce w światowym beach soccerze.
Warto również przytoczyć spotkanie, które odbyło się połtora miesiąca temu. Szwajcarzy pokonali Hiszpanów 9:3.

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Polska - Japonia [email protected] bet365 ✅
Bułgaria - Dominikana [email protected] bet365 ⛔
@1.82
Taki dubelek wg mnie powinien wejść bez problemu.
Wczoraj Polki pokazały na co ich stać.. Fatalnie zagrały z Niemkami. Nawet jak dzisiaj zagrają lepiej to nie widzę szans dla nich w pojedynku z Azjatkami. Wiadomo jak grają drużyny z Azji. Szybka gra w ataku, bardzo dobra gra w obronie.
Polska może ugra seta jak Skowrońska pociągnie ich grę, ale na dłuższą metę Polki nie mają kim straszyć.
Japonki 5 meczy 5 zwycięstw m.in z Niemkami czy Turczynkami. Polki mimo, że u siebie to nie powinny być dzisiaj przeszkodą nie do przejścia dla Japonek.
Drugi mecz to Bułgarki z Dominikankami.
Bułgarki ograły wczoraj Brazylijki 3:1, co już jest jakimś wyznaczynkiem ich gry.
Bułgarki po pierwszym przegranym meczu z Chinkami ogarnęły się i grają już bardzo dobrze. Bo wygrane z Holandia czy też właśnie Brazylią o czymś świadczą.
Dominikanki z słabszymi rywalkami z Portoryko potrafiły wygrać. Jednak jak trafiły już na kogoś lepszego kończyło się to porażka. (Brazylia czy Serbia).
Bułgarki to jakas klasa wyżej jak nie dwie on Dominikanek i nie powinny mieć problemu z ich pokonaniem dzisiaj.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Pięciopak z STSu ode mnie:
Bjerre over 8.5 @1.8
Iversen over 11.5 @1.6
Janowski over 8.5 @1.7
Emil over 11.5 @1.7
Walasek over 10.5 @1.8

@14.98

O Bjerre było pisane wyżej. Bardzo dobrze czuję się na MotoArenie, w parze z juniorem, także punktów nie powinien tracić.
Pod nieobecnośc Pawlickiego to on powinien pociągnąc drużynę, żeby nie było klęski.

PUK w Gorzowie i wszystko jasne. Jedyny kto może zagrozić Iversenowi jest Tajski. Reszta będzie oglądać plecy PUKa. Nie będzie mowy o żadnym odpuszczaniu w tym meczu, więc PUK powinien spokojnie pokryć over w 5 biegach.

Janowski w Częstochowie potrafi i lubi jeździć. DMŚ czy start w poprzednim sezonie to pokazały. Magic, Artiom i Kołodziej to będzie trójka, która będzie punktowała po stronie gości. Na wyjazdach na Madsena czy Vaculika nie ma co liczyć.

Emil jak to Emil. Jeżeli wyjdzie tylko maksymalnie skoncentrowany to powinien zakrecić się koło kompletu. W parze z juniorem, także kolejny plus. Również nie ma mowy o odpuszczaniu, więc wszyscy w Częstochowie liczą na Emila.

Walasek u siebie na torze w Rzeszowie jest bardzo mocny. Walka o utrzymanie trwa, więc Grzegorz musi zrobić co najmniej 11 pkt. W parze również z juniorem, a na przeciwko siebie będzie miał jeżdzącego w kratke po kontuzji AJ w pierwszym swoim biegu, dwa razy spotka się z Protasiewiczem, które na torze w Rzeszowie jest do objechanie przez Walaska i raz z Hampelem, ale kto wie jak to się potoczy. Może i Jarka objedzie.

Dlaczego mówie o tym odpuszczaniu ? Bo już nie raz przejechałem sie na tym, że zawodnicy o nic nie walczyli i dali wykazać się młodszym. Jednak w dzisiejszej kolejce nie powinno mieć to miejsca u zawodników na ktorych stawiam.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Woffinden T. - Iversen N.K. [email protected]
Tajski będzie latał jak zresztą wszędzie w tym sezonie. Stać go dzisiaj zdecydowanie na wygraną. PUK wg mnie zatrzyma się w półfinale. W lidze mnie przekonuję, ale w GP jest trochę innym zawodnikiem i wg mnie nie powinno być problemów dla Tajskiego w tej parze.

Zagar M. - Gollob T. [email protected]
&quot;Galop&quot; poza MotoAreną straszna cienizna w ostatnim czasie. O GP już nawet nie warto wspominać. Zagar domowe GP, więc z pewnością będzie chciał pojechać bardzo dobrze. Stać go na wiele, kto wie może nawet na finał?
Gollob będzie miał problemu z wejściem do półfinalu przy taki wyrównanej stawce jaka jest w tym roku w GP.

Bez analizy można dodać:
Pedersen N. - Jonsson A. [email protected]
Hancock G. - Kasprzak K. [email protected]

Wszystko w STSie :wink:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
✅ ✅ bez nerwow :cool:
Real Sociedad - Athletico Bilbao BTS @1.57 Bet3365

I dubelek z siatkówki:
[email protected]
Francja [email protected]
AKO: 1.71 Bet365
http://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg
Ok pora na NBA.
Wizards - GSW [email protected] Bet365
A dlaczego tak a nie inaczej? Wizards dwa ostatnie mecze u siebie z
Toronto i Dallas tragedia. Obie druzyny bez jakis nowych oslabien. Jakos nie widze zbyt wielu aspektow przemawiajacych za Czarodziejami poza własna hala. Para podkoszowych Lee - Bogut bija na glowe Nene - MG13 ???? Curry, Thompson, AG9 to na prawde bardzo mocni zawodnicy na pozycjach 1-3. Do tego ławka rezerwowych przemawia za GSW.
Nie licze, ze GSW zagra na takiej samej skutecznosci jak z Miami, ale po prostu licze ze Curry i spolka nie beda ceglic, czego nie mozna powiedziec o druzynie Wizards, ktora ostatnie swoje mecze grala na skutecznosc +/- 40% ????
Wszystko przemawia za GSW, a ostatnia seria 8 meczow bez porazki mnie przekonuje do grania na ta druzyne.
Go go Curry ! :cool:
Drugi typ ale bez juz obszernej analizy:
Miami - Raptors 2 +9.5@1.55 Bet365
Po prostu Raptors w dobrej formie. Ostatnie 5 meczy wygrane w tym z Indiana. Miami ostatnio bez polotu, niby cos z Orlando ruszylo ale Raptors to juz inny kaliber.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ok pora na NBA.
Wizards - GSW [email protected] Bet365
A dlaczego tak a nie inaczej? Wizards dwa ostatnie mecze u siebie z
Toronto i Dallas tragedia. Obie druzyny bez jakis nowych oslabien. Jakos nie widze zbyt wielu aspektow przemawiajacych za Czarodziejami poza własna hala. Para podkoszowych Lee - Bogut bija na glowe Nene - MG13 ???? Curry, Thompson, AG9 to na prawde bardzo mocni zawodnicy na pozycjach 1-3. Do tego ławka rezerwowych przemawia za GSW.
Nie licze, ze GSW zagra na takiej samej skutecznosci jak z Miami, ale po prostu licze ze Curry i spolka nie beda ceglic, czego nie mozna powiedziec o druzynie Wizards, ktora ostatnie swoje mecze grala na skutecznosc +/- 40% ????
Wszystko przemawia za GSW, a ostatnia seria 8 meczow bez porazki mnie przekonuje do grania na ta druzyne.
Go go Curry ! :cool:
Drugi typ ale bez juz obszernej analizy:
Miami - Raptors 2 +9.5@1.55 Bet365
Po prostu Raptors w dobrej formie. Ostatnie 5 meczy wygrane w tym z Indiana. Miami ostatnio bez polotu, niby cos z Orlando ruszylo ale Raptors to juz inny kaliber.
✅ ✅
Ok dzisiaj zaczynam od skokow.
Morgi win @2.40 Bet365 ⛔
Kto jak nie on? W treningach zmiadzyl rywali, w kwalifikacji skakal z rozbiegu obnizonego i to spowodowane było krotszym skokiem. A moze zrobil to po prostu specjalnie, zeby nie rywalizowac z Simonem ? :cool:
Rok temu tutaj wygral i widac, ze czuje sie jak w domu. Zna tą skocznie od początku rozbiegu aż do płaskiego :cool:
Poza tym zawsze tutaj zajmowal wysokie miejsca. Nawet w swoim pierwszym TCS byl tutaj szosty. Co tu duzo mowic, po prostu skocznia mu lezy i jest glownym faworytem do zwyciestwa z jego aktualna forma.
Kontuzja palca nie przeszkadza mu skakac, a ze musi gonic swojego mlodszego kolege w klasyfikacji TCS to nie bedzie dzisiaj kalkulowal tylko skoczy jak najdalej.
Pogoda podobno sprzyja, wiatr nie kreci wiec niespodzianek nie powinno byc.

Stoch - Bardal [email protected] Bet365 ✅
Jakos nie wierze w fenomen Kamila. Bardala cenie o wiele wyzej. W treningach Bardal skakal bardzo dobrze, az do kwali gdzie oddal troche slabszy skok. Ale nie przejmowalbym sie tym. Bardal potrafi odpalic i skoczyc bardzo daleko a przede wszystkim potrafi oddac dwa rowne skoki. U Kamila bywa to roznie. A to mu jeden skok nie wyjdzie i w drugim musi awansowac o 10 pozycji. Po prostu wg mnie Stoch nie przeskoczy danej odleglosci, ktora moga skoczyc Morgi, Schliri czy Bardal gdy sa w formie. Rok temu Bardal byl tutaj drugi. Po trenigach widac, ze skocznia mu lezy. Wg mnie troche zawyzony kurs na Bardala i warto pograć.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Dokładam na skoki:
Szukalem jakiegos dobrego H2H z Kraftem i znalazlem w Unibet.
Kraft - Kraus [email protected] ⛔
Kraftowi Bischofshofen lezy. Rok temu byl tutaj trzeci. W treningach i kwali rowniez zawsze w czolowce. Kraus dopiero w kwali oddal podobny skok do Krafta, a w treningach byl daleko za nim.
Kraft odda dwa bardzo dobre skoki, a wg mnie Krausa na to nie stac. Powinno byc izi :smile:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ok pora na nocne przemyslenia.
Dzisiaj dubelek zlaczony z NHL i NBA.
Nets - Hawks under [email protected] Bet365 ✅
Druzyny raczej underowe po brakach w skladzie. W Nets nie zagra Lopez, a w Hawks Horford, a wiec obie druzyny strasznie ucierpialy w ofensywie. Do tego Deron day-to-day, wiec jezeli jeszcze jego punktow by mialo zabraknac to Nets z 85 nie wyjda. Bo JJ ostatnio w mega slabej formie. Pierce odżył to cos tam rzuci, Blatche do tego i Teletovic pare trojek moze rzucic, a co dalej ?
Hawks z Anticiem w skladzie pod koszem nie istnieje. Gosciu rzuca praktycznie tylko za trzy. Bardzo malo punktow z pomalowanego.
Nets ze wzgledu na to, ze sa wiekowym zespolem beda grac spokojny, wyrachowany basket.
Ostatnie mecze Nets z Cavs czy OKC pokazały, że za Kidda to ten zespol zbytnio ofenywnie nie bedzie grał.
Hawks ostatnie 3 mecze rowniez około 90 pkt, tylko z GSW rzucili 100, ale kto z GSW nie ma wysokich wynikow?
Nets to zupelnie inna druzyna niz GSW. I licze tutaj na niski wynik. Chociaz linia ktora gram nawet w meczu Hawks z GSW nie była przekroczona.
NHL:
Colorado - Calgary 1 ML @1.47 Bet365 ⛔
Tutaj gospodarze sa bitym faworytem. Mają passe trzech meczy wygranych u siebie z Jackets, Flyers i SJS. Goscie maja serie 4 porazek z rzedu i bilans bramek 1:10. Colorado jest druzyna po prostu lepsza i powinni zdecydowanie wygrac mecz. Nic nie wskazuje na niespodzianke. Nie licze na nagle przebudzenie sie gosci, bo po prostu nie ma takich przeslanek.
No chyba ze public bet i vegas ????
AKO : 2.25

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Dzisiaj juz tylko NBA
Bobcats - Wizards [email protected] Bet365 ✅
Nie wierze w kolejny tak słaby mecz Wizards. Przecież ma kto grać w tym zespole. Przede wszystkich Wall. Jest tez Beal, Nene, Ariza, Webster czy Gortat. Nie wyglada to źle.
Bobki jako dog potrafia cos ugrac, ale kiedy przychodzi im gra w roli faworyta, a takim byli przed spadkiem kursów to nie idzie im najlepiej.
Wiadomo, własna hala jest plusem, ale wg mnie lepszym skladem dysponują Wizards i dzisiaj przerywają swoją zlą passe. Bobki u siebie przegrywali z takimi zespolami jak Jazz, LAL czy Orlando, ktore wg mnie stoja nizej nizeli Wizards. Drużyna z stolicy przypomni sobie jak gra sie na wyjazdach. U siebie im nie szło to pora odbić sobie w gościach.
Licze po prostu na przełamanie druzyny Wizards i grę na przynajmniej przyzwoitm poziomie, a to powinno wystarczyc na Bobki.

Cavs - 76ers [email protected] Bet365 ✅
Cavs u siebie w hali są na prawdę mocni. Jack i Irving day-to-day jednak po spadku kursów spodziewam sie ze przynajmniej Irving zagra. 76ers ostatnio zaskakiwali wynikami, ale w koncu Wilki ich zjadły i sprowadziły na ziemie. Dzisiaj licze, ze Cavs spokojnie ograja ogorkow ????
Nie widze innej opcji jak wygrana Cavs we własnej hali.

Do tego [email protected] ⛔ i NYK @1.71 ✅ wyglada bardzo kusząco :smile:
ale czasu na analizy juz nie mam :cool:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Biathlon tylko to co lubimy najbardziej :smile:

Wrzucam od razu składy, zeby nie było potem pytań:

http://services.biathlonresults.com/...14SWRLCP05SWRL

Wyraźnym faworytem poprzez swój najmocniejszy skład oczywiście są Norweżki.
Ale nie widze nic ciekawego do pogrania na nie, wiec odpuszczam. Szukam lepszych par.

Bet365:
Czechy - Słowacja [email protected] Bet365 ⛔
Jedyny bardzo dobry bet u tego bukmachera.
Słowaczki w dwóch poprzednich sztafetach zajęły 6 i 9 miejsce. Czeszki natomiast w obu zawodach plasowały się za nimi. 12 oraz 10 miejsce. Jednak co zmieni sie teraz? Słowacja w swoim niezmienionym składzie czyli: Grekova, Poliakova, Kuzmina, Chrapanova, a Czeszki zostały jeszcze osłabione brakiem Veroniki Vitkovej i wystąpia w następującym składzie: Puskarcikova, Landova, Jislova, Soukalova. Podejrzewam, ze kiedy na trase wyruszy najmocniejsza z Czeszek czyli Soukalova, strata bedzie tak duza do Słowaczek , nie mówiąc juz o reszcie ekip z czołowki, że Sokalova potraktuje te zawody jako swoisty trening i nie będzie się wysilać zbytnio.
Skoro ekipa Czech w mocniejszym znacznie skladzie nie potrafily wyprzedzić druzyny Słowacji w dwoch poprzednich zawodach to dlaczego mialaby zrobic to teraz tracac znacza czesc swojej sily w zespole ? :cool:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ok, pora dorzucic cos z STSu.

Norwegia - Rosja @1.35 ⛔
RADULA opisał już tą parę. Wszystko przemawia za Norweżkami. Widać, że chcą sprawdzić się przed Sochi w najmocniejszym składzie czy nie będzie trzeba jakis korekt w składzie zrobić. Biegowo Norweżki biją na głowę Rosjanki. Do formy wraca Berger. Na strzelnicy porownywalnie, moze z lekkim wskazaniem na Rosjanki, jednak w sztafecie są 3 dobierania przy kazdym strzale, wiec nie sadze zeby Norwezki musialy biegac karne rundy, a biegowo po prostu zjedzą na obiad Panie z Rosji.

Ukraina - Francja [email protected] ✅
Ukrainki trochę obniżyły loty i do tego bez Oleny Pidrusznej. Ale to moze wcale nie byc az tak wielkie osłabenie. Olena ostatnio nie była w wysmienitej formie. Ale Ukrainki to cały czas kolektyw bardzo dobrze strzelający, może troche słabiej biegający od czołowki, jednak zawsze zajmowały bardzo dobre miejsca, ponieważ zajmowały 1 i 2 miejsca w dotychczasowych sztafetach w tym sezonie. Jak widać bardzo dobre strzelanie pozwalało na zajęcia im czołowych lokat.
Burdyga jest słabszą wersją Pidrusznej. Dobrze strzela, jednak jej bieg zostawia wiele do życzenia.
Jednak kobitki z Francji bez swojej liderki Dorin nie są w dobrej formie.
Brunet wiadomo, ze bardzo dobrza na strzelnicy, jednak w biegu słabiutko, zresztą jak i wszystkie koleżanki z jej reprezentacji. Siostry Semerenko sa zdecydowanie szybsze w biegu od Bolliet czy Bescond z ktorymi beda rywalizowac na swojej zmianie. Powinny wyrobić zdecydowaną przewagę nad nimi. Dzhyma z Brunet to podobny poziom. Byc moze w obecnej formie Brunet to Dzhyma rownież zrobi kilkosekundową przewagę. Burdyga nie powinna dużo stracić do Chevalier na 3 zmianie, a wiec wszystko układa się za typem na Ukraine.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Typ z Bet365 został dzisiaj podany takze ja podam tylko tripelka z stsu:

Rosja - Niemcy [email protected] minus:
Moze indywidualnie Rosjanie nie powalają ale w sztafecie są zawsze mocni, zresztą pokazały to wczoraj panie. Skład najsilniejszy czyli Volkov, Ustyugov, Malyskho i Shipulin. Wszyscy są z pewnościa w top jeżeli chodzi o strzelanie a biegowo są lepsi od Niemców, ktorzy występują bez Peiffera.
Jedynie Birnbacher może powalczyć na drugiej zmianie z Ustygovem, na każdych innych zmianach Rosjanie powinni dolożyć kilka sekund nad swoimi rywalami z Niemiec, a z pewnościa na ostatniej zmianie Shipulin to bardzo duży plus. Niedość, że aktualnie najlepszy z Rosjan to potrafi bardzo dobrze finiszować, a w dodatku jest zdecydowanie szybszy niz Schempp w biegu. Jeżeli w Annecy Rosjanie w zdecydowanie słabszym składzie wygrali przed Niemcami, którzy są teraz osłabienie brakiem Peiffera, to dzisiaj powinno być izi.

Austria - Czechy [email protected] ✅
Oczywiście podzielam zdanie co do Czech z Włochami, jednak w parze z Austria nie mają za dużych szans. Austria w męskiej sztafecie zawsze lokuje sie w top. 4 miejsce i 3 mówia same za siebie. Do tego skład Sumann, Mesotitsch, Eder, Landertinger, wiec nie ma tu zadnej dziury w skladzie. Czego nie mozna powiedziec o Czechach. Slesingr, Krcmar, Soukup, Moravec. Oczywiscie mowa tutaj o 2 zmienie. Tutaj Austria moze zrobic sobie sporą przewagę. Ale oczywiscie nie tylko na tej zmianie. Na kazdej pozostalej zmianie Austriacy mają co najmniej podobnego zawodnika jak nie nawet lepszego. Czesi we wczesniejszych zawodach nie powalali 7 i 9 miejsce. Do reprezentacji Austrii to im jeszcze sporo brakuje.

Szwecja - Włochy [email protected] ✅
Tu juz taka typowa podbita, zeby byl dobry tripel.
Szwecja również jest to top jezeli chodzi o meską sztafetę. 2 i 4 miejsce. Włochy już zostały opisane wyzej z szafetą Czeska. Poza Hoferem to nie ma tutaj pewnego ogniwa, chociaz i jemu zdarzają się wpadki.
Szwecja przede wszystkim bardzo dobrze strzela. Arwidson, Ferry, Lindstroem i Bergman jest to mieszanka młodosci z doswiadczeniem co owocuje. Włosi z Windischami i De Lorenzim to nie ten sam poziom co Szwecja. 13 i 10 miejsce w tym roku nie napawa optymizmem. Do tego w tym sezonie ich strzelanie w sztafecie wyglada bardzo źle. W pierwszych zawodach 2 karne rundy, w drugich zawodach 4 karne rundy, przy tylko 5 dobieraniach Szwecji z pierwszych zawodach i 8 dobieraniach w drugich, ale tam warunki nie były najlepsze. Widać, że na strzelnicy dzieli te obie reprezentacje przepasc, a do tego biegowo stawiam na Szwedów

Do góry Bottom