>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

"Mój dowód, ID, DNA, grupa krwi.." typy by Arkadiuszch!

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Kuzmina - Makarainen [email protected] bet365 ✅
Kaisa poprawiła sie znacznie w strzelaniu (82.4% wyglada jak na nia dobrze).
Kuzmina ma w strzalaniu ciagle problem, tylko 78.4%.
Finka walczy o mała kryształową kule w sprincie, a dzisiaj ma bardzo dobra okazje aby powiekszyc swoja przewage nad Gasparin, ktora juz w takiej formie jak na poczatku sezonu nie jest, oraz nad Pidruszna, ktorej zabraknie w tym tygodniu.
Kaisa prezentuje po prostu lepsza w forme w ostatnich tygodniach, a sprint bardzo jej lezy. To tylko dwa strzelania, co dla Kaisy jest bardzo wazne. Ostatnie dwa biegi sprinterskie Kaisa konczyla na drugim miejscu. Dzisiaj ponownie liczę na podium Kaisy.
Biegowo w kazdym sprincie zdecydowanie lepiej niz Kuzmina, a strzelacko w aktualniej formie nie powinna miec wiecej pudeł niz Kuzmina co da jej miejsce przed nią, ktora zazwyczaj plasuje sie w drugiej dziesiątce jezeli chodzi o biegu sprinterskie.
No i jutro bieg na dochodzenie i popieram ten sam typ.
Kuzmina - Makarainen [email protected] bet365
Te same argumenty, do tego 13 sekund przewagi na stracie, bieg po stronie Kaisy, strzelanie po stronie Kaisy. Wszystko po stronie Kaisy :cool:
Solemdal - Hildebrand [email protected] Bet365
No i drugi typ. Solemdal 21 sek przewagi na stracie nad Niemka. Na strzelnicy podobnie. % strzelcki Norweżki 85.8%, a Niemki 85.7%.
Biegowo podobnie, z lekkim wskazniem na Solemdal. Nawet jezeli Norweżka spudłowałaby raz wiecej niż Niemka to i tak powinna byc przed nią. Jednak jak widać strzelają podobnie i wydaję mi się, że przewaga przeszło 20 sekund na starcie powinna wystarczyć.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Kuzmina - Makarainen [email protected] bet365 ✅
Kaisa poprawiła sie znacznie w strzelaniu (82.4% wyglada jak na nia dobrze).
Kuzmina ma w strzalaniu ciagle problem, tylko 78.4%.
Finka walczy o mała kryształową kule w sprincie, a dzisiaj ma bardzo dobra okazje aby powiekszyc swoja przewage nad Gasparin, ktora juz w takiej formie jak na poczatku sezonu nie jest, oraz nad Pidruszna, ktorej zabraknie w tym tygodniu.
Kaisa prezentuje po prostu lepsza w forme w ostatnich tygodniach, a sprint bardzo jej lezy. To tylko dwa strzelania, co dla Kaisy jest bardzo wazne. Ostatnie dwa biegi sprinterskie Kaisa konczyla na drugim miejscu. Dzisiaj ponownie liczę na podium Kaisy.
Biegowo w kazdym sprincie zdecydowanie lepiej niz Kuzmina, a strzelacko w aktualniej formie nie powinna miec wiecej pudeł niz Kuzmina co da jej miejsce przed nią, ktora zazwyczaj plasuje sie w drugiej dziesiątce jezeli chodzi o biegu sprinterskie.
No i jutro bieg na dochodzenie i popieram ten sam typ.
Kuzmina - Makarainen [email protected] bet365
Te same argumenty, do tego 13 sekund przewagi na stracie, bieg po stronie Kaisy, strzelanie po stronie Kaisy. Wszystko po stronie Kaisy :cool:
Solemdal - Hildebrand [email protected] Bet365
No i drugi typ. Solemdal 21 sek przewagi na stracie nad Niemka. Na strzelnicy podobnie. % strzelcki Norweżki 85.8%, a Niemki 85.7%.
Biegowo podobnie, z lekkim wskazniem na Solemdal. Nawet jezeli Norweżka spudłowałaby raz wiecej niż Niemka to i tak powinna byc przed nią. Jednak jak widać strzelają podobnie i wydaję mi się, że przewaga przeszło 20 sekund na starcie powinna wystarczyć.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
A ja w STSie gram dubelka:

Kto lepszy na strzelnicy:
Landertinger - Lindstroem [email protected] ⛔ człowiek glupi, zamiast grac H2H to wymysla..
Wiadomo jak Szwed w ostatnim czasie strzelał. Panu Bogu w okno praktycznie za każdym razem. Dominik na strzelnicy jest bardzo stabilny i pewny. Dzisiaj pewnie 10/10, no minimum 9/10.
Szwed dzisiaj spudłuje co najmniej 2 razy, bo watpie, zeby poprawił w dwa tygodnie tak swoją formę strzelecką.
Oraz H2H:

M. Fourcade - EHS [email protected] ✅
Wg mnie dzisiaj Martin wygra.
W probie przedolimpijskiej rok temu pokazał, że trasa mu lezy a o jego strzelanie jestem spokojny.
Wg mnie Martin lepszy na strzelnicy, a bieg rownież na korzyść Francuza.
Martin celuje w max medali i pewnie mu to sie uda.
AKO: 2.38 (juz po odjeciu podatku).

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ja mądrzejszy o wczorajszy start pogram dzisiaj taka pare:
Kto lepszy na strzelnicy:
Brunet - Skardino [email protected] STS ✅ Obie 10/10 :cool:
A dlaczego tak? Wszyscy widzieli jak to wygląda na strzelnicy. Jest tak umiejscowiona, ze nie ma praktycznie wiatru. Wystarczy spojrzeć na wczorajsze wyniki panów. W pierwszej 10 aż szczesciu zawodników było bezbłędnych. A w tej parze spotykają się zawodniczki, które bardzo rzadko pudłują. 90,1% na strzelnicy Brunet i 90.9% Skardino mówią same za siebie. Obie w biegu są z tych człapiących, a więc nie mogą sobie pozwolić na jakikolwiek bład na strzenicy, a przy ich strzelaniu i warunkach panujących na strzelnicy spokojnie je na to stać. Po takim kursie biorę.

A mój główny bet to:
Najlepsza z Ukrainek - Valj [email protected] STS Szkoda ostatniego strzałku Valj. Siostra przed nią :-(
Dlaczego tak? Valj przed IO spisywała się bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze i na IO będzie prezentowała wysoką formę, bo na pewno stać ją na walke o medale.
Strzelecko wszystkie Ukrainki są bardzo dobre. Vita Semerenko 92.7%, Dzhyma 91.3%, Pidhrushna 86.9%, Valj 86.2%. Jak widać wszystkie w scislej czołowce. Jednak zdecydowanie najlepszą w biegu jest Valj. Nawet jeżeli zaliczy jedną karną rundę więcej od swoich koleżanek z reprezentacji to i tak w biegu powinna bez problemu je wyprzedzić. Trasa jest bardzo ciężka, a pozostalem trzy koleżanki człapią i na tej trasie będą sporo tracić.
Oczywiście spodziewam się, że Valj będzie bezbłędna na strzelnicy i wtedy powalczy o win, ale gdyby nawet spudłowała to wierze, że nie jest bez szans w pojedynku reprezentacyjnym.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Dzisiaj z Bet365:
Fourcade - EHS [email protected] ✅
Ten typ chodzi za mna od razu po wynikach sprintu.
Opisywałem ta parę już własnie na sprint i był ✅.
Martin wg mnie jest w lepszej formie niz Emil. Czy to strzelecko czy biegowo jest po prostu lepszy. Do tego dochodzi przewaga na starcie. Mysle, ze bedzie izi.

Ustyugov - Lindstroem [email protected]✅
Tutaj Rusek powinien bez problemu byc przed Szwedem. W sprincie Szwed zaskoczył mnie swoim strzelaniem. Na zero, co mu zbyt czesto sie nie zdarzało. Ale coś za coś. Strzelał na zero to biegowo wygladał bardzo srednio.
Ustygov strzelecko jest zdecydowanie lepszy niz Szwed, a biegowo rownież na tej trasie zdecydowanie wyżej cenie Ruska. Powinno byc rownie łatwo jak z Martinem :smile:

i na dodatek:
Eder - Smith [email protected]✅
Eder 23 sek przed Kanadyjczykiem na starcie. Strzela bardzo solidnie, a w dodatku jest jednym z najszybciej strzelającym ze stawki. Smith najgorszy na strzelnicy nie jest, bo 86%, ale to i tak słabiej od Edera, a biegowo Austriak jest zdecydowanie lepszy.

Otrzymane punkty reputacji: +6
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Martin Fourcade WIN @2.20 Bet365 ⛔
Moc w biegu na dochodzenie była, a w indywidualnym tylko potwierdził, ze biegowo nie ma mocnych na niego.
Kto ma mu zagrozic ? Myslalem, ze EHS cos sie obudzi, ale nic z tego. OEB co miał wygrać i co mu się nalezało to już zdobył. Landertinger biega zdecydowanie za wolno, Bracia Boe zupełnie pod formą, Moravec, Fak czy Shipulin to nie jest ten kaliber imo.
Jest w mega formie strzeleckiej jaki i biegowej,a biorąc pod uwagę, jak umiejscowiona jest strzelnicy to max 1 pudło w jego wykonaniu, daje spokojne zwycięstwo.
Jedne zawody w tym sezonie, ktore odbyły się w biegu ze startu wspolnego wygrał własnie Martin.
Trafił z niesamowitą formą na IO i nie widzę innego kandydata do wygrania jutrzejszych zawodów, a chyba kazdy chce podwoić swoj budzet? :cool:

H2H:
M. Fourcade - EHS [email protected] Bet365 ⛔
Opisałem Martina wyzej i jezeli ktos nie jest przekonany do win to w tej parze pograc, rownie izi jak i w 3 pozostalych startach na tych IO :cool:
Martin ????

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ja pogram tak:
Prowadzenie po 1 zmianie:
Niemcy @5.00 Bet365
USA @7.00 Bet365
Typ przeciwko Berger. Tora nie trafiła zupełnie z formą na IO. Zawodzi na strzelnicy oraz co najgorsze w biegu. Jedyne udane zawody w jej wykonaniu to bieg poscigowy, reszta to straszna klapa.
Na pierwszej zmianie w ekipie Niemieckiej była biegaczka Sachenbacher-Stehle, a w USA Dunklee i na te kobiety bede liczyl na pierwszej zmianie.
Postawiłem na najszybsze biegaczki z całej stawki. Vitkova pewnie bedzie strzelała celnie ale biegowo zdecydowanie odstaje, a w biegu sztafetowym są dobierania, wiec nie traci sie duzo czasu na dobieraniu. A liczę na to, że ani Evi ani Susan nie beda duzo dobierały. Zresztą Evi pokazała, ze potrafi strzelać na zero w biegu masowym,a w sprincie pudłowała tylko raz. Susan w sprincie tylko 1 pudło, a w koncu ten bieg jest najbardziej zblizony do biegu w sztafecie, wiec liczę, że kobitki nie beda bardzo pudłować, tym bardziej, ze strzelnica jest ulokowana w takim miejscu, że nie powinno byc ich dużo.
Tora tez potrafi sie popisac na strzelnicy, nie mowie ze bedzie dobierała po 3 razy, ale chociaz jedno dobieranie to juz strata kilku sekund, a biegowo to ona nie powala na tych IO.
Ukrainki sie nie obawiam, bo one w rezerwowym skladzie i Burdyga nie powalczy. Dalej jest Dorin, Wierer, Zaitseva, Pałka. One są zdecydowanie w biegu wolne i nie powalczą z Berger, Evi czy Susan.
Jak to mowia value :cool:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
A ja zagram dzisiaj w STSie następująco:
Harris under [email protected]
Liczą się 4 pierwsze biegi, a gdzie on ma zdobyc te 6 pkt?
Wystarczy spojrzeć na jego biegi:
Janowski Garrity Pawlicki Harris
Andersen Janowski Harris Milik
Garrity Ward Harris Grajczonek
Ward Andersen Pawlicki Harris

Kogo on chce objechac? Przy odrobinie szczęscia raz objedzie Garrity&#39;ego, i jakims cudem moze Grajczonka lub Milika. Reszta nie do objechania w aktualnej formie Krzyśka.
Do tego dochodzi trudny teren jakim jest Pool. Mają mnie przekonać 7 pkt zdobyte w poniedziałek ? ???? Dobre sobie.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Do góry Bottom