>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

"Mój dowód, ID, DNA, grupa krwi.." typy by Arkadiuszch!

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Typowanie między Francja, Norwegią czy Rosjanami się nie podejmę bo dla mnie wszystkie te trzy ekipy mają bardzo mocną, wyrównaną kadrę.

Ode mnie taki tripelek z STSu:
Rosja - Niemcy [email protected]
Niemcy w składzie: Scheemp, Birnbacher, Peiffer i Lesser. Dawno tak słabiej sztafety Niemcy nie mieli.
Dla porównania Rosjanie: Shipulin, Ustyugov, Garanichev i Malyshko.
W sprincie: 3 Rosjan w pierwszej 10, Niemców brak. Sprint jest najbardziej adekwatny do sztafety. 2 strzelania, dystans podobny (10km, w sprincie 7.5). Trzeba przypomnieć, że Rosjanie odpuścili bieg indywidualny szykując się własnie na sztafete, w której mają największe szanse na medal. Garanichev i Malyshko odpoczywali. Wydaję mi się, że będzie miało to duże znaczenie w dzisiejszej rywalizacji. Również warto spojrzeć na klasyfikacje sprintu. Rosjanie okupują pierwszą lokate wraz z Francuzami (po 202 pkt, a Niemcy daleko za nimi 5 miejsce - 165 pkt).
Aktualna forma biegowa i na strzelnicy, regres formy u wszystkich Niemców to wszystko sprawia, że nawet po takim kursie do tripla jest to dobry zakład.

Austria - Czechy [email protected]

Ok, rozumiem, że Czesi to gospodarz tych Mś itp, ale bez przesady. Taki kurs na sztafetę Austrii w pojedynku z Czechami ?
Eder, Mesotitsch, Sumann i Landertinger to na prawdę mocny skład. Brak tu jakiejkolwiek dziury w składzie.
Nie chce tutaj znowu porównywać wyników sprintu, bo wiadomo, że zalezy tez duzo od dyspozycji dnia itp.
Ale tutaj Austriacy czują szanse na medal i pojdą za ciosem.
W Czechach: Slesingr, Moravec, Soukup, Krcmar. Przyznam szczerze, że młody Czech na ostatniej zmianie jest mi on bliżej nieznany i Landertinger pewnie będzie w stanie wygrać tą zmianę o dobre kilkanaście sekund.
Rozumiem, że Soukup w indywidualnym pobiegł zawody życia, ale popatrzmy na to z drugiej strony. W sztafecie miał 2 pudła i nie pobiegł już tak fantastycznie. Wydaję mi się, że była to akurat dobra dyspozycja dnia i drugiego takiego występu biegowego to on już nie wykona.
Jedyną zagadką w drużynie Austrii wydaję się być bardzo doświadczony Sumann. Jednak te doświadczenie sprawi, że nie będzie biegał żadnych karnych rund i nie straci wiele na swojej zmianie do Soukupa, a na ostatniej zmianie wszystko rostrzygnie się na korzyść Austriaków.

Szwecja - Włochy [email protected]
Tutaj kolejna zaskoczenie. Dobry kurs jeżeli przypatrzymy się bliżej na ryzyko tego typu.
Szwecja w składzie: Bergman, Ferry, Arwidson i Lindstrom. Trzech panów z tej sztafety nie trzeba chyba przedstawiać. Pozostaje jedna zagadka - Arwidson. Strzelanie na poziomie 86% w tamtym sezonie, bardzo dobre miejsca zajmowane na MŚ juniorów, myślę, że nie spartaczy tej sztafety.
Po stronie Włoch: De Lorenzi, Windisch, Martinelli i jedyny pewny punkt sztafety Hofer.
Już po dwóch pierwszych zmianach Szwecja powinna mieć przewagę przeszło 30 sekund albo i więcej. Na 3 zmianie w drużynie Włoch również nie znany mi bliżej Martinelli. I tutaj nie wygląda już to tak ciekawie. Na strzelnicy jeszcze to jakoś wygląda (2 pudła w sprincie i biegu na dochodzenie), jednak w biegu wygląda to tragicznie. Myślę, że 3 zmiana również na korzyść Szwedów.
No i na ostatniej zmianie zostaje najmocniejszy Szwed - Lindstrom z rewalacją biegu indywidualnego Hoferem.
Szwed nawet gdyby miał przewagę 5 sekund (ja przewiduję, że po trzeciej zmianie już wszystko będzie wyjaśnione, i Szwed będzie miał przewagę okolo 40 sekund) to powinien sobie poradzić z Hoferem. W każdym biegu, który się odbył na tych MŚ Szwed był wyżej od Włocha. Tutaj również zdecydowanie typ na Szwecje i mam nadzieje, że bez takich przygód jak w wczorajszym biegu kobiet.

Rosja - Niemcy [email protected]
Austria - Czechy [email protected]
Szwecja - Włochy [email protected]
AKO: 2.49 po podatku

Warto :cool:
Poźniej będą jakies typy od innych buków.

Edit: W Stsie poleciały kurs po zagraniu. @1.32, @1,42 @1.40.

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Typowanie między Francja, Norwegią czy Rosjanami się nie podejmę bo dla mnie wszystkie te trzy ekipy mają bardzo mocną, wyrównaną kadrę.
Tak zacząłem analize.
Wg mnie dzisiaj zobaczymy podium następujące: Norwegia, Francja, Rosja.
I jestem pewien, ze wszystko rozegra się na ostatnich metrach.
Bet365 proponuje nam następujący zakład:
Różnica zwycięstwa - 0 do 9.9 sekund (włącznie) @1.70.
Uwazam, że to bardzo dobry bet.
Ostatnia runda biegowo a na niej EHS i Martin.
Będzie się działo. Jeżeli Francja albo Norwegia będą traciły do lidera to ich bieg ich znacznie do nich przybliży, a przewagę nie powinna być większa niż 10 sek na mecie.
Albo wpadną razem na finish i wszystko rozegra się o długość narty.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ja dzisiaj poluje na wyższe kursy:
Fak J.-Malyshko D. [email protected]
Fak spisuje się bardzo dobrze na tych MŚ. 3 w sprincie, 6 w biegu na dochodzenie. Jest moc. Malyshko 5 w sprincie, 4 w biegu na dochodzenie. Jednak widać, że Rosjanie przechodzą jakieś lekkie załamanie formy. Nie mają medalu jeszcze na tych MŚ(!), a to dla mnie wielkie zaskoczenie.
Wczorajsza sztafeta nawet pokazała, że ich forma jest daleka od wysokiej.
Malyshko na ostatniej zmianie nie pobiegł jakoś fenomenalnie, tracąć nawet czas do Lessera w biegu, którego Martin &quot;połknął&quot; bez problemu.
Widać, że Fak lubi biegu ze startu wspólnego. W ogolnej klasyfikacji jest na 3 miejscu. % na strzelnicy na przestrzeni sezonu bardzo podobny (84.4%-85.7%), jednak biegowo Fak bije Malyshke.
Aktualna forma jednak przepowiada za Słoweńcem.
Bjorndalen O.E.-Boe T. [email protected]
Król biathlonu Ole Einar i jego kolega z drużyna Tarjei.
Kurs, który wystawił STS bardzo mi się podoba.
Po wczorajszym 50 złotym medalu z karierze Ole będzie zmotywowany do powalczenie o kolejny medal. Ale czy jest w stanie? Moim zdaniem nie.
Było widać, we wczorajszej sztafecie, że Bjorndalen to jednak najsłabszy punkt tej ekipy. Przykro to mówić o królu nart, ale wiek robi swoje.
Boe ma bardzo dobry procent na strzelnicy bo aż 87.6%, przy 83% O.E.
Jest to zdecydowana przewaga młodszego z Norwegów.
Kolejnym bardzo ważnym czynnikiem będzie to, że zawody są rozgrywane z dnia na dzień. Wczoraj 7.5 km, dzisiaj trzeba przebiec kolejne 15 km.
Myślę, że organizm Bjorndalena nie zregeneruje się tak szybko jak Boe i będzie miał pewne problemy na trasie.
Uważam ,że młodszy Norweg będzie szybszy na trasie i będzie lepiej strzelał niż O.E. Już wczorajsza sztafeta pokazała, że Bjorndalen ma problemy z strzelaniem, a to dzisiaj będzie bardzo ważna.
Tora Berger [email protected]
Kto inny ma wygrać?
Tora istna maszyna. Jak w biegu tak i w strzelaniu.
Nie widzę innej kandydatki do złotego medalu. Nie ma opcji, żeby Gossner, Domracheva albo Makarainen pudłowały tylko raz. Dwa pudła przy aktualnej dyspozycji Tory eliminuje już je z walki o złoto.
Inne zawodniczki biegowo nie poradzą sobie na trasie z Torą, nawet przy bezbłędnym strzelaniu. Dla mnie sprawa jest prosta.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
GKS Bełchatów - Śląsk Wrocław

popieram under 2.5@ 1.53 Bet365 ✅

Prosta rachuba: Bełchatów 4 mecze w rundzie wiosennnej 0:0, Ślask trzy ostatnie mecze ligowe na wiosnę 1:1.
Nie widzę tutaj aby Śląsk od początku za wszelką cenę probował strzelić, będą spokojnie dążyć do celu. A czy to się uda? m.in Wiśle, Legii, Lechowi nie udała się ta sztuka.
Bełchatów z przodu straszna cienizna, wątpie aby strzelili bramkę. Śląsk również nie olśniewa grą ofensywną.
Biorąc pod uwagę, że to Polska ekstaKASA, to z pocałowaniem ręki biorę kurs na under. W tym meczu wszystko wskazuję na to, a i pogoda ma nie rozpieszczać zawodników, także boisko będzie bardzo trudne do gry.

Swansea – Tottenham

Widząc ten mecz, pierwsze co rzuciło mi się w oczy to [email protected] i over [email protected] Bet365
✅
✅
Swansea u siebie to zespół potrafiący zagrać bardzo ofensywny futbol. Co prawda dwa ostatnie wyniki tego nie potwierdzają bo przegrana z Arsenalem 0:2 i wygra z Newcastle 1:0, ale warto przypomnieć, że Sroki były wtedy przed meczu ligi europejskiej, a Swansea po meczu w pucharze Anglii.
Teraz drużyna miała więcej czasu na przygotowanie się do meczu i z pewnością nie próżnowali w tym czasie. Liczę w tym meczu na tercet ofensywny: Hernandez - de Guzman - Michu. Michu mając 15 goli na koncie musi gonić Bale. Będzie to kolejny bardzo ciekawy aspekt dzisiejszego spotkania. Obaj będą chcieli strzelić bramkę żeby podreperować swoi bilans bramkowy. Ostatnie 6 meczy u siebie Swansea to 4x BTS i over 2.5 (wspomniana wcześniejsze mecze psują tą cała statystykę).
Popatrzmy na ostatnie mecze wyjazdowe Kogutów. Porażka z Liverpoolem 2:3, wygrana z West Ham&#39;em 3:2. Jak widać, jest to również drużyna ukierunkowana na ofensywę. Ale jak nie strzelać tu tyle bramek jak w takiej formie jest Bale? On ciągnie ten cały zespół do przodu. Ale oczywiście są tez inni. Na drugim skrzydle bardzo szybki Lennon, który sieje popłoch wsród bocznych obrońców. Jest również stary wyga Defoe (nie oszukujmy się, wiek 30 lat to nie jest młodzieniaszek - swoje doświadczenie ma).
Wszyscy mają ciąg na bramkę i potrafią dograć lub strzelić.
Mi się widzi tutaj overowy mecz :cool:

Taki kurs na BVB? Oszaleli. Stuttgart bardzo słabo zaczał rundę wiosenna. Odpadli w kiepskim stylu z LE, w Bundeslidze są jedną z najsłabszych drużyn.

Pozwolę sobie wkleić informację o osłabieniach i składach awizowanych:
W wyjściowym składzie gości zabraknie kilku podstawowych zawodników. Mats Hummels i Kuba Błaszczykowski zmagają się z kontuzjami i zmagania kolegów obserwować będą z boku, a na ławce rezerwowych zasiądą Sven Bender i Sebastian Kehl. Jeszcze więcej problemów kadrowych mają gospodarze – oni będą musieli sobie radzić bez kontuzjowanych Williama Kvista, Cacau, Tunaya Toruna i Daniela Didaviego, a także zawieszonego za kartki Cristiana Molinaro.

Składy mniej więcej powinny tak wyglądać:
Stuttgart: Ulreich - G. Sakai, Tasci, Niedermeier, Boka - Gentner, Okazaki - Harnik, Maxim, Traoré - Ibisevic

Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Felipe Santana, Schmelzer - Gündogan, Sahin - Großkreutz, M. Götze, Reus - Lewandowski

Nie chce porównywać składów bo tutaj niepodważalnie lepszą drużyna na papierze jest BVB, ale jest to ważny aspekt w dzisiejszym meczu. W drużynie BVB mimo kontuzji do składu wchodzą zawodnicy, którzy widzą o co chodzi w grze narzuconej przed trenera i nie będą biegać jak dzieci we mgle. A czy można tak powiedzieć o zmienikach w Stuttgarcie ? Wątpie.
Liczę na łatwą przeprawę BVB bo z pewnością chcą przełozyć fete Bayernu z okazji zdobycia mistrzostwa.

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Oby z taką skutecznościa jak wczoraj :cool:
Aston Villa - Liverpool [email protected] over [email protected] Bet365 ✅ ✅
Drużyna gospodarzy walcząca o utrzymanie jest z pewnościa zbudowana swoimi ostatnimi wynikami. W 2 meczach można powiedzieć ugrali 12 pkt. Wygrali dwa mecze o przyslowiowie 6 pkt i są znacznie bliżej utrzymanie niż drużyny QPR i Reading, które zostały ograne.
Jednak dzisiejszy rywali to zupełnie inny kaliber. Na Villa Park przyjeżdza Suarez i jego Liverpool. Liverpool będzie z pewnościa chciał pokazać, że mecz z Świetymi przegrany 1:3 był dziełem przypadku i dzisiaj ruszą do ataku od 1 minuty. Ten mecz będzie z pewnością toczył się w bardzo szybkim tempie, a okazji bramkowych będzie z pewnościa wiele z jednej jak i drugiej strony.
Wystarczy spojrzeć na ostatnie wyniki obu zespołów:
Aston Villa: 3:2 z QPR, 2:1 z Reading, 1:2 z Arsenalem, 1:2 z West Ham&#39;em, 3:3 z Evertonem.W ostatnich 10 mecach tylko raz nie udało się im pokryć linii 2.5 i BTS&#39;a. Był to mecz z mistrzem kraju Manchesterem City, gdzie skonczyło się 1:0 dla City.
Liverpool nie jest wcale gorszy: 1:3 z Southampton, 3:2 z Tottetham&#39;em, 4:0 z Wigan, 3:1 z Zenitem (w LE). Jak widać ostatnie wyniki również strasznie overowe.
Wydaję mi się, że zarówno BTS jak i over są najlepszym i najtrafniejszym wyborem na ten mecz :cool:

Jak dla mnie szukanie niespodzianki w tym meczu nie jest najlepszym rozwiązaniem.
Wpadka Realu może spowodować, że Atletico znowu wróci na 2 miejsce w lidze, co dla nich aktualnie jest priorytetem. Finał Copa Del Rey dopiero w maju także mogą się skupić tylko i wyłącznie na lidze.
Brak Soldado jest kolasalnym osłabieniem zespołu przyjezdnych (strzelec 14 bramek) do tego nie zagra podstawowy skrzydłowy Feghouli. Jak widać siła ofensywną bardzo okrojona. Również w drużynie gości kontuzje wciąż wykluczają Ramiego i Ruiza, więc na środku obrony zobaczymy nominalnie bocznego obrońce - Mathieu. Falcao będzie miał dzięki temu znacznie ułatwioną robotę. W Atletico praktycznie najmocniejszy skład. Zabraknie tylko Juanfrana, lecz nie jest to jakieś bardzo duże osłabienie, przy osłabieniach drużyny gości.
Liczę, że ostatnia wygrana Atletico z Osasuna na wyjeździe (0:2) jest dowodem na odbudowę ich optymalnej formy. Mecz u siebie oraz wczorajszy wynik Realu tylko podwójnie zmobilizuję gospodarzy do wygrania dzisiejszej rywalizacji i wyprzedzenia rywali zza miedzy w tabeli.

Heracles - Alkmaar
over [email protected] ✅

Heracles u siebie, a AZ na wyjeździe, czyli jak szybko i łatwo wykręcić overa :cool:
W tym jednym określeniu zawiera się wszystko.
Heracles jak dla mnie jest jednym z najbardziej ofensywnie grającym zespołem w lidzę. Preferuje futbol &quot;NA TAK&quot;. Caly zespół atakuje, lecz niekoniecznie cały zespół zdąży wrócić do obrony. Jednak nie zawsze styl ten daje odpowiedni wymiar. W tym meczu może trafić kosa na kamień :] Nie twierdze, że Heracles przegra ten mecz, ale widzę tutaj strasznie dużo goli.
AZ na wyjazdach również prezentruję się strasznie overowo. Tracą więcej bramek niż w meczach u siebie, ale co jest zastanawiające również strzelają więcej bramek niż w meczach kiedy oni są gospodarzami. Ostatnie mecze tych drużyn to odpowiednio: 1:3, 2:2, 1:3. Nic tylko brać over :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ajax Amsterdam - Nec Nijmegen Ajax handicap -1.5@1.5 bet365 ✅
Znowu zaglądam do Holandii. Over w meczu w Almelo wszedł bez problemu i tutaj również liczę na to.
Za 20 minut mecz także szybko i na temat: Ajax gra u siebie. Wiedzą już, że PSV i Feyenoord doznali porażki, także jest szansa na odskoczenie na 3 pkt od PSV i 4 od Feyenoordu.
Jeżeli chodzi o osłabienia to: Zagrać w tym meczu z różnych powodów nie mogą Poulsen, Cuenca i Klaasen w zespole gospodarzy, a Boymans, Loen i Sno w drużynie NEC.
Ostatnio forma NEC jest tragiczna. na 5 meczy są to 4 porażki i 1 wygrana - z Willem ????
Dzisiaj motywacja po stronie gospodarzy jest bardzo duża + własne boisko. Pokryją handi lekko. Być może juz w 1 połowie.
POLECAM! :cool:
Typu nie neguje,ale nie wprowadzaj ludzi w blad,PSV nie przegral.
Wybacz. Pisałem na szybko bo mało czasu do meczu było.
Oczywiście zremisował. Mój bład. Co nie zmienia faktu, ze moga odskoczyć na 2 pkt od rywali, jeżeli wygrają.

Otrzymane punkty reputacji: +8
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Szkoda Atletico...
Na nocke gram tak:
J.R. Smith (NY Knicks) over 20.5 @1.58 9/10 bet365 ⛔ 15 pkt
Smith jest w gazie. Ostatnio rzuca więcej niż Melo. Dzisiaj ich rywale to Boston. Powinien spokojnie tą linie punktowa pokryć. Szkoda tylko, że nie żdązyłem pograć wczesniej, bo kurs poleciał. pare dni temu na wyjeździe w meczu z Bostonem rzucił 32 pkt. Teraz w Madison spokojnie pokryje over 20.5, biorąc pod uwagę jego aktualną formę rzutową i to, że trener mu ufa i daje zasłużone minuty gry.
I w dubelku NYK + NOH @1.89 8/10 bet365 ✅
Jest również typ na NYK. Są w strasznym gazie. Mając takich strzelców jak Smith czy Melo w końcu pokazują na co ich stać. 7 meczy pod rząd wygranych NYK. 4 dni temu spotkali się z Bostonem na ich hali i tam pokonali ich 15 pkt. Boston przerwał serie 5 przegranych meczy dwoma wygranymi, jednak nie wydaję mi się, żeby był to początek jakiejś serii, bo rywale to Cavs na wyjeździe i Hawks u siebie. Jednak dzisiaj ich seria kończy się w Madison Square Garden.
Dzisiaj liczę na ponowną łatwą przeprawę graczy z Nowego Jorku.
Drugi mecz to NOH z Cavs, którzy strasznie cieniują. 7 przegranych z rzędów a i dzisiaj nie zapowiada się, żeby miała ta seria się skończyć.
NOH wraca do swojej hali, gdzie notują 3 wygrane z rzędu i to nie byli z kim bo z Boston, Memphis i Denver. Co prawda co składu Cavs ma wrócić Irving, lecz nie wiadomo na ile będzie w stanie pomóc swojej drużynie. Dalej będzie brakowało Waitersa i Varejao, czyli dwóch podstawowych graczy drużyny gości. Braki kadrowe w drużynie gości są zbyt duże, aby powalczyć z NOH grających we własnej hali.
Dubel jak marzenie :cool:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
PSG - Barcelona [email protected] Bet365 ✅

Nie myślałem, że kiedyś zagram przeciwko Barcelonie, jednak dzisiaj musi to nastąpić.
Jest zdania, ze Barcelona to już nie jest ta sama drużyna co za czasów Pepa, chociaż trzeba przypomnieć, że i za jego czasów gra na wyjeździe Barcelony w LM nie wyglądała tak kolorowo. Co prawda wygrywali, ale nie były to przekonujące wygrane. Teraz się sporo zmieniło..
Zmiany trenera w Barcelonie odbiła się negatywnie na tej drużynie. Najpierw był Villanova, jednak wiadomo z jakich powodów na ławce zasiadał Jordi Roura i wydaję mi się, że on nie potrafił zapanować nad tą drużyną w 100%. O czym mówią wyniki. Odpadnięcie z Copa del Rey, przegrana pare dni poźniej w Gran Derbi, przegrana na wyjeździe z Milanem 0:2.
Dzisiaj na ławkę trenerską ma ponownie wrócić Tito, jednak czy to na tyle pomoże Barcelonie ? Nie wydaję mi się.
Barcelona na ostatnie 10 wyjazdowych meczów w każdym z tych spotkań tracili co najmniej bramkę. Wydaję mi się, że asystenci Pepa, którzy aktualnie prowadzą zespół zapomnieli podejrzeć jak Pep ustawiał drużynę w obronie i jakie przydzielał graczom zadania defensywne. A wystarczy popatrzeć na siłe ofensywną paryżan: Ibra, Lavezzi, Moura czy Pastore. Jest to ogromna siła. Ibra będzie chciał coś udowodnić swoim byłym kolegom i wydaję mi się, że dzisiaj może strzelić bramkę.
Jeżeli takie zespoły jak Celta Vigo strzela 2 bramki Barcelonie, Granada potrafi strzelić bramkę, Real Sociedad strzela 3 bramki czy też Valladolid strzela to jestem pewien, że PSG strzeli dzisiaj co najmniej 1 bramke, a kto wie czy przy takiej defensywie Barcelony nie strzelą dwóch lub więcej bramek.
PSG gra bardzo dobrze w defensywie. Wystarczy spojrzeć na ligowa tabele. W meczach u siebie stracili tylko 8 bramek na 16 meczy. Są na pewno zbudowani ostatnią wygraną nad mistrzem Francji - Montpellier HSC. Maxwell, Alex, Thiago Silva, Van der Wiel jest to bardzo mocna linia defensywna, która wie jak się ustawić i potrafi zagrać twardą piłkę. co dzisiaj będzie miało duże znaczenie, bo przeciwko Barcelonie po prostu trzeba tak grać. Twardo, zdecydowanie.
Wszystko skład się tutaj na 1 typ: PSG lub remis.
Gra wyjazdowa Barcelony, gra w obronie Barcelony, siła ofensywna PSG oraz gra w defensywie PSG. Dobry bet po bardzo dobrym kursie :cool:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Wczoraj PSG 1X izi ????
Dzisiaj takie coś:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Real Madryt - Galatasaray
Typ: Pojedynek zawodników H2H C.Ronaldo vs D.Drogba - C. Ronaldo ✅
Kurs: 1.44
Bukmacher: Bet365
Analiza: Proponuję parę H2H zawodników w tym meczu. Oczywiście, jest to zakład trzydrogowy, jednak nie wydaję mi się, żeby w tym pojedynku padł remis. W Galatasaray wbrew pozorom nie strzela bramek Drogba, tylko Burak Yılmaz. Według mnie Didier ma już swoje lata i nie poradzi sobie z obrońcami Realu jak kilka dobrych lat temu by to zrobił. Niedość, że drużynie z Turcji będzie bardzo trudno o gola, to jestem zdania, ze nawet jakby udało się go zdobyć to nie powinien go strzelić Drogba, które najlepsze lata gry ma już za sobą.
Mourinho na pewno zwróci szczególną uwagę na grę defensywną swojego zespołu. Wie, ze strata bramki przez jego zespół może mieć bardzo negatywne skutki. Rewanż w Turcji, gdzie kibice są strasznie specyficzni, do tego Real na wyjeździe na olśniewa także skupią się na meczu u siebie, żeby nie stracić bramki, a strzelić co najmniej 2-3. A kto w Realu ma strzelać bramki jak nie Ronaldo ? Nie oszukujmy się, to Crisu ciągnie tą drużynę. Jest w bardzo dobrej formie, wedlug mnie w najlepszej od kiedy jest w Realu. Ronaldo w ostatnich 4 meczach strzelił 5 bramek, co jest chyba najlepszym komentarzem do jego osoby.
Wczoraj bramkę strzelił Messi i jestem pewien, że to pozytywnie wpłynie na Portugalczyka i będzie chciał coś udowodnić swojemu największemu rywalowi, przecież to rywalizacja, która elektryzuje całą Europę, ba.. kto wie czy nie Świat. Ronaldo będzie chciał dzisiaj udowodnić, że wcale nie jest od Messiego gorszy i jedną bramkę z pewnością ukuję. Dodatkowo biorąc pod uwagę, że wolne i karne są jego specjalizacją szanse na bramkę rosną. Być może Ronaldo i nawet strzeli dwie lub więcej bramek, ale wydaję mi się, że w tej parze i jedna bramką wystarczy.
Kurs, że Ronaldo strzeli @1.20, w parze z Drogbą @1.44. Wybierzcie sami, ja wybrałem i mam nadzieję, że dobrałem trafnego wyboru :cool:
peffka wg mnie :cool:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ok, 2/2 w lidze mistrzów i dzisiaj w LE będzie podobnie.
Tottentham - Basel [email protected] bet365 ⛔
Tottentham - Basel - Tottentham [email protected] Bet365 ⛔
Tottentham - Basel - Tottentham czyste [email protected] bet365 ⛔
Stawiam tutaj na gospodarzy. Basel rewalacja LE, wyeliminowała Dniepo oraz Zenit, a w grupie zajeli 2 miejsce, jednak ich grupa nie była mocna. Na wyjeździe Basel nie spisuję się najlepiej, w grupie remisy z Genk i Sportingiem Lizbona oraz przegrana z Videotonem a w dalszej fazie remis z Dniepro oraz przegrana z Zenitem. Nie będe wspomniał jak to się ma w lidze, ponieważ zespoły grające na codzień w lidze szwajcarskiej a drużyna z Anglii to zupełnie dwa inne światy. Jak widać wyjście z grupy oraz dalsze awanse Szwajcarzy wywalczyli na własnym terenie.
Tottentham u siebie strasznie mocne. Potwierdza to zarówno ligą jak i właśnie LE. Jeżeli na White Hart Lane nie potrafi wygrać MU, przegrywa Arsenal, Inter czy też Lyon to również nie wróże tutaj chociaż remisu drużynie Basel.
Składami jakimi dysponują obie drużyny są nieporównywalne, dlatego nie jest dla mnie niepokojącym faktem, że w spotkaniu w ekipie Spurs nie zobaczymy Jermain&#39;a Defoe, Younesa Kaboula oraz Sandro. Nie wystąpi także Kyle Walker, którego nieobecność spowodowana jest zawieszeniem za nadmiar otrzymanych kartek.
Villas-Boas na przedmeczowej konferencji wspomniał: &quot;&quot;Na tym etapie każdy marzy o wygraniu pucharu&quot;
&quot;Mecz z Interem na długo pozostanie w naszej pamięci. Wygranie jednego meczu nie daje Ci pewności awansu, mamy nauczkę. Chcemy zagrać dobrze i nie stracić żadnej bramki.&quot; Te słowa trenera utwierdzają mnie w tym, że Tottentham odniesie dzisiaj spokojne zwycięstwo, a będą również uważac w defensywie i jest wielkie prawdopodobieństwo, że zagrają na zero z tyłu.
Tottentham powinien spokojnie wykorzystać fakt, że gra na własnym boisku, ma o wiele mocniejszą kadrę personalną i zrobić solidną zaliczkę przed meczem rewanżowym.
Benfica - Newcastle [email protected] bet365 ✅
Tutaj również na gospodarzy, chociaż może nie być tak łatwo i przyjemnie, żeby pocisnąć handicapy, ale wygrana Benficy jest jak najbardziej w ich zasięgu. To wszystko przez kontuzje, które trapią Newcastle. Co prawda do składu wraca Krul oraz Santon, ale wątpie, że trener Pardew wstawił ich od 1 minut do zespołu. Raczej są zabezpieczeniem na ławce. Zabraknie Tiote, Haidary, Colocciniego, Ben Arfy. Debuchy i Gouffran nie mogą grać w LE. Benfica za to w pełnym składzie. Bez żadnych poważnych osłabień. U siebie Benfica bardzo mocna. W lidze odskoczyli od Porto i sa na dobrej drodze po tytuł. Newcastle ostatnie dwa wyjazdy to dwie porażki w bardzo kiepskim stylu z Wigan 1:2 oraz Manchester City 0:4. Newcastle powinno raczej skupić sie na następnym meczu ligowym, ponieważ w Premiership znajdują się 3 pkt nad strefą spakową. A liga jest znacznie ważniejsza dla drużyny z Anglii. Oczywiście będą chcieli wywieźć jak najbardziej korzystny wynik z Portugali, jednak według mnie nie będzie to nawet remis. Jak widać wyniki są słabe i dzisiaj szykuję się 3 z rzędu porażka.
Braki kadrowe, forma wyjazdowa Newcastle, pełen skład gospodarzy i ich ostatnie wyniki. Wszystko kieruje mnie do jednego - wygrana gospodarzy.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Mattek-Sands - Keys [email protected] Bet365 ✅ izi 0-2 ;)
Nie rozumiem dlaczego kurs poszedł w górę. Wyjściowe kursy tp 1.8-1.8, a teraz nagle się zmieniło na 1.6-2.2.
Oglądałem wczoraj Keys z Min i Amerykanka mi zaimponowała, przede wszystkim swoim serwisem. Bardzo pewne trzymała swój serwis. Keys na tej &quot;mączce&quot; czuje się bardzo dobrze. Wiadomo, ze jest to całkiem inna mączka, jednak jak widać Keys ona leży.
Druga sprawa to forma w tym roku Keys. Od początku roku zaskakuje swoją grą oczywiście pozytywnie. Od turnieju w Sydney odpada dopiero z naprawdę topowymi zawodniczkami WTA takimi jak Li, Kerber, Stosur czy Lisicki. Zawodniczki pokroju Mattek-Sands w tym roku ogrywa bez problemu. Mattek-Sands męczyła sie z Rodionova i wygrała dopiero po tie breaku, a poźniej pewnie ograła Stephens, lecz podejrzewam, że Stephans trafiła na jakiś fatalny dzień i po prostu przeszła obok meczu.
Warto odnotować, że w pojedynku H2H jest 0-1. Zawodniczki spotkały się ze sobą pod koniec roku 2012 w Phoenix i góra była Keys. Oczywiście było tu zupełnie na innej nawierzchni, jednak z pewnością mecz ten da pewen komfort i przewagę psychiczną Keys.
Liczę, że młodsza Amerykanka będzie prezentowała podobny tenis co w meczu z Min, a wtedy Mattek-Sands będzie bez szans w tej rywalizacji. Uważam kurs za prezent od bukmacherów :cool:

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
To co Tottentham zrobił to nie mieści mi się w głowie.. no nic. Dzisiaj będzie lepiej ;)

Lech Poznań - Lechia Gdańsk under [email protected]

Lech wraca na Bułgarską a Wy na nich gracie? Dla mnie to co najmniej dziwne.
Ja osobiście nie będę grał nic w stronę Lechii, jednak widzę tutaj zdecydowanie under.
Lech to taki zespol, ktorzy lepiej czuję się na wyjazdach. Czym to jest spowodowane? Nie mam pojęcia, ale statystyki mówia same za siebie. na Bułgarskiej Lech 2 wygrane, 3 remisy i 4 porażki, ale co mi się rzuciło w oczy bardzo mało bramek strzelają ale i nie dużo tracą (stosunek bramek 10:10).
Lechia nie jest żadnych chłopcem do bicia i dzisiaj postawi twarde warunki Lechowi. Co dziwne jest to kolejny zespół, który gra lepiej na wyjazdach niż w meczach u siebie. 5 wygranych, 2 remisy i 3 porażki to jak na statystyki wyjazdowe to znacznie ponad przeciętne. Lecz tutaj też bilans bramkowy bardzo rzuca się w oczy, a mianowicie 11 strzelony bramek przy 9 straconych. Widziałem ostatni mecz Lechii z Wisła i na prawdę podobała mi się ich gra jak i w defensywie jak i w ofensywie. Wisła przez 90 minut nie potrafiła stworzyć sobie dogodnej sytuacji, a strzałów na bramkę Lechii było jak na lekarstwo. W ofensywie starali się rozgrywać piłkę dokladnie i szybko co jak na polskie realia wychodziło im dobrze. Jednak nie ma co się oszukiwać. Po stracie Traore Lechia ma problemy z zdobywaniem bramek. Jednak ich zdecydowana i twarda gra defensywna, którą widziałem w meczu z Wisła powinna wystarczyć i nie powinni stracić wiele bramek na Bułgarskiej, a w ofensywie też będzie ciężko o bramki zwłaszcza, że Lech traci mało bramek na Bułgarskiej, ale ich problemem jest to, że nie potrafią wykazać sie skutecznością w Poznaniu.
Nie twierdzę, że Lech nie wygra tego meczu, jednak na pewno nie przyjdzie im to z łatwością. Może zdobędą pierwsze 3 pkt na Bułgarskiej od października zeszłego roku, lecz nie widzę tutaj wyniku overowego.
Wg mnie padnie wynik 1:0, a być może Lechia sprawi niespodziankę i ugra jakiś remis ? (jeżeli remis będzie można uznać niespodzianką:grin ????
Jeżeli tak to 0:0, 1:1 bo nie wierzę w wyższy bramkowy remis.
Dla under jest bardzo dobrym betem w tym meczu.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Duque-Marino - Van Uytvanck [email protected] Bet365

Dlaczego taki wysoki kurs?
Doque-Marino nigdy orłem na trawie nie była (bilans 1-7). Ba, ona miała problem z wygraniem meczu. Dopiero wczoraj wygrała swój pierwszy mecz z Rezai, która bądź co bądź jest w bardzo słabej dyspozycji (jeden udany turniej w Portugalii na nawierzchni ziemnej nic poza tym).
Doque-Marino oczywiście doszła dość daleko w Roland Garros, ale teraz inna nawierzchnia i zupełnie inny turniej.
Van Uytvanck pewnie pokonała Bychkova, a teraz przyjdzie jej się mierzyć z słabszą rywalka na trawie imo.
Belgijka miała bardzo dobrze przetarcie w Birmingham. Pokonała tam Kumkhum, po raz kolejny Bychkova oraz Morite.
Myślę, że po takim kursie warto wejść.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Przecież gdyby nie Wozniacki to Hampton nie byłoby w finale.
Wczorajszy 1 set pokazał, że Hampton też jakoś super psychicznie nie stoi.
Ma *5:4 *40:15, dwa sp i nagle przestaje grać i jest przełamanie.
Poźniej znowu łamie na *6:5 i oddaje. W TB to już Bóg wie co siedziało w głowie Wozniacki, a mimo wszystko wygrała pierwszego seta.
Drugi set zaczyna sie od przełamania. I znowu trwa passa przełamań po jednej jak i po drugiej stronie. Wozniacki serwuje na mecz i... znowu zaczyną się Carolina show.
Gdyby to była Vesninia to ten mecz byłbym dawno zakończony. 3 set zostawie w spokoju bo cyrk ze strony Wozniacki.
Hampton będzie trzymała kroku Vesninie dopoki będzie jej wszystko siedzieć w korcie. Nagle wydarzy się taki moment w secie, że będzie wszystko wyrzucała lub uderzała w siatkę, a Vesnina to na pewno wykorzysta.
EF81 za to Hampton jest pewna ???? Wczoraj to co robiła z volleyami pod siatką ????
Lepiej zostawić bez komentarza :smile:
Vesnina z 2:2 ugrała 10 gemów z rzędu, ale to oczywiście przypadek. I to, że nie dała szansy rywalce nawet na bp jest również przypadkiem albo słabą postawą Yaniny ???? Zwycięstwo z Na Li to też słaba gra Chinki :cool:

Vesnina @1.61 Bet365

+ Lopez @1.66 Bet365.
✅ izi kasa ????

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Szwajcaria - Hiszpania [email protected] Betsafe ✅
Znowu taki kurs wysoki na Szwajcarów. Ale tym razem do wg bukmacherów Hiszpania jest faworytem. Dlaczego ?!
Hiszpania - gospodarz Superfinału nie gra o nic, po prostu zeby utrzymać formę i się sprawdzić. Nie mają ciśnienia. Szwajcaria potrzebuja jak powietrza wygranej. I w takiej formie jakiej są nie widzę problemu, żeby zwyciężyli. Dwa przekonujące wygrane z Francja 12:4 i z Portugalią 6:2 napędzają Helwetów. Hiszpania co prawda też dwie wygrane, ale już nie wyglądają tak przekonująco (odpowiednio 5:2 i 4:3). Dzisiaj obrońcy będą mieć cięzkie życie z Stankovicem, który powinien podtrzymać swoja passe strzelecką, a Szwajcarzy, którzy mega bardzo zdeterminowani powinni wygrać.

Czechy - Anglia [email protected] Betsafe ⛔
Czesi przyjechali tutaj po 9 pkt i kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa. Przeciwników mają na prawdę słabych i nie powinni mieć problemów z Anglią, która na piasku mnie nie przekonuję. Co prawda Anglicy również wygrali dwa mecze, ale oba wymęczone zwycięstwa a biorac pod uwage rywali to nie napawa to optymizmem. Czesi dwie pewne wygrane, lepszy zespół i determinacja. Te aspekty powinny wystarczyć na Anglików, którzy męczą się z Andorą 4:2 i Mołdawią 2:0 ????

Edit: Czesi niesamowicie spartaczyli sprawe..

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Bertens K. - Shvedova Y. [email protected] Bet365 ✅
Faworytka tego spotkania może być tylko jedna. Jest nią Kazaszka Yaroslava.
Warto odnotować, że rok temu spotkały się w 2 rundzie i wtedy wygrała Shvedova. Teraz będzie podobnie. Niepokoi mnie jedynie to, że Shvedova nie grała w tym roku na trawie i nie miała przetarcia przed Wimbledonem. Ale w sumie mozna powiedzieć to samo o Bertens, która zagrała mecz z Medina i bardzo szybko go przegrała. Holenderka nigdy wirtuozem gry na trawie nie była i raczej unikała tej nawierzchni. Rok temu Shvedova zaszła tu dość daleko, przegrywając dopiero z Serena 1:2 (ugrała seta Serenie!). Myślę, że nie zapomniała jak gra się na trawie, z pewnościa odbyła na tej nawierzchni treningi, a skoro to jej ulubiona nawierzchnia to myslę, że powinien paść wynik podobny do tego jak rok temu. Stawiam na łatwą przeprawe Yaroslavy!

Voegele S. - Cirstea S. [email protected] Bet365 ✅
Tutaj kolejny dobry bet wg mnie.
Voegle jakoś nie grzeszy umiejętnościami na trawie, znacznie lepiej idzie jej na innych nawierzchniach. Zagrała tylko dwa mecze na trawie w tym roku ( wygrała 2:1 z Putintseva i w nastepnej rundzie doznała porazki 0:2 z Tsurenko). Cirstea zanotowała bardzo dobre przetarcie w Birmingham, gdzie mogła się spotkać z takimi zawodniczkami jak Pironkova, Jovanoski, które pokonała. Uległa Vekic, która była objawieniem tego turnieju i doszła do finału. W Eastbourne porażka z Kerber, która wstyu na pewno nie przynosi.
Rumunka rok temu awansowała do trzeciej rundy Wimbledonu, więc ma więcej pkt do obronienia niż Voegele, która rok temu wygrała w pierwszej rundzie z Min, ale w drugiej już odpadła z Pliskovą. Umiejętności na trawie zdecydowanie po stronie Sorany i nie widzę innego wyniku niż pewna wygrana Rumunki.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Aż dziw, że psotnick, który uwielbia grać overy nie wziął pod lupę meczu Tomljanovic - Jovanovski.
Tomljanovic przeszła przez kwale bez strarty seta, a wczesniej bardzo dobrze pokazala sie w Birmingham. Widać trawa jej służy i lubi na niej grać.
Bojana kogo miała ograć to ograła, a z kim miała przegrać to przegrała. To tak w skrócie nawiązując do jej gry. Warto zauważyć również, że oprócz ostatniego meczu z Kirilenko pięć ostatnich meczy Serbki na trawie kończyły się w 3 setach.
Warto zauważyć, że obie dobrze trzymają serwis. Nie będzie to zadnym zaskoczeniem, jeżeli będzie w tym meczu chociaż w jednym secie TB, a wtedy już over będzie sprawą praktycznie załatwioną.
Ja widzę tutaj 3 wyrownane sety i over spokojnie do pogrania.
Over [email protected] Pinnacle ✅

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Ok, 3/3 to kolejna poracja typów:
Morita - Erakovic [email protected] Pinnacle ✅
Co tu dużo pisać. Nowozelandka na prawdę lubi grać na trawie i wychodzi jej to bardzo dobrze. Morita ze względu na swoje warunki fizyczne na trawie niezbyt lubi grać, ma problemy z serwisem, a na trawie za dużo meczy nie wygrywała.
Kobiety spotkały się ze sobą trzy razy. Dwa razy górą była Mortina, ale jak przyszło już grać na trawie to Eraković nie dała szans rywalce i przy stanie 0:5 w 1 secie skreczowała. Nowozelandka miała dobrze przetarcie w Birminham, gdzie pokonała 2:0 Svitoline, 2:1 Makarova. Przegrała dopiero z Schavione ale po na prawdę wyrównanej grze. Erakovic ma bardzo dobry serwis, który na trawie wykorzystuje.
Jeżeli popatrzymy na dwa mecze Mority przed Wimbledonem to nie napawają optymizmem, a swoim rywalką dawała wiele szans do przełamań swojego serwisu.
Dla mnie wygrać może tylko jedna :cool:
Cadantu - Paszek [email protected] bet365 ⛔
Tutaj kolejny dobry kurs, jeżeli spojrzymy na ryzyko typu. Cadantu na trawie? dajmy spokój. Wystarczy spojrzeć na jej wyniki. Bilans 0-5 i tylko 1 set wygrany.
U Paszek niepokoją mnie te krecze.. Tydzień temu krecz z Wozniacki, na początku czerwca krecz z Riske..
Ale bez przesady. nawet jak w pierwszym meczu zagra na pol gwizdka to i tak powinna spokojnie pokonać Cadantu. To powinien być spacerek. A do obronienia jest bardzo dużo punktów. Rok temu Austriaczka doszła tutaj bardzo daleko. Więc Paszek na pewno się zepnie na 100% i spokojnie wygra ten mecz.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Co do Halep zgadzam sie w 100%.
Govortsova na trawie grać nie potrafi. Wystarczy spojrzeć na wyniki z ostatnich lat z tej właśnie nawierzchni.
A Halep czuje się na trawie znakomicie w tym roku. Co prawda wynik z poprzednich lat nie ukazują tego, ale w tym roku Rumunka gra bardzo dobrze.
Ważna aspekt to równiez H2H. 2-0 na korzyść Halep. Co prawda oba mecze rozegrane na nawierzchni twardej, jednak w głowie Białorusinki będzie siedzieć to, że po drugiej stronie jest rywalka z która gra się jej ciężko.
psotnick opisał resztę ja podpisuję się pod typem:

Under [email protected] Unibet ⛔

Medina - Peng [email protected] Pinnacle ✅
Medina i trawa? Niezbyt mi sie to widzi. Wiadomo, coś tam pogrywa, ale żeby miała wygrać z Peng, która na trawie radzi sobie bardzo dobrze? Jeżeli się przez dwa ostatnie lata dochodzi do 4r Wimbledonu to coś trzeba na tej trawie grać.
Medina znacznie lepiej sobie radzi na nawierzchni ziemnej, tam przecież Hiszpanów uczą grać.
H2H 3-0 na korzyść Chinki. Co prawda na trawie się jeszcze nie spotkały, ale sytuacja analogiczna jak w meczu Halep.
Przez chwilę niepokoiło mnie to, że Peng nie rozegrała jeszcze meczu na trawie w tym roku, jednak jak spojrzałem w statystyki z poprzednich lat to rok temu również nie rozegrała meczu na trawie przed Wimbledonem, a wynik był bardzo dobry. Jak widać to jej sposób na przygotowanie się do turnieju w Londynie i wychodzi na tym bardzo dobrze.
Dwa lata temu Chinka odpadła z Sharapova, rok temu z Kirilenko po walce, nie widzi mi się aby w tym roku miała odpaśc z Mediną i to w pierwszej rundzie.

Do góry Bottom