>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

LUCK3 33usd ND 21.04-26.04

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
to co sie stalo? obrót miales bo przeceisz pokazywales screena! kurde ale ze failed i wogule ci kase odjeli to ciekawe bo jesli nie wiem zrobilbys pare kont to przeceisz byl bys zablokowany nie rozumie moze im sie kasa skonczyla;p

K 0

kmllmk

Użytkownik
no poczekamy zobaczymy czego 4400zl? 1280E to ponad 5000 ale podatek tak?
nie , zapomnialo mi sie ile wygrales cos mi sie skojarzyło ze 1000E 1E=4,40zl wiec napisalem 4400zl. Na kasynach chyba nie ma odprowadzania podatkow...

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
czyli spoko, pozostaje mi tylko czekać i nic więcej. Wczoraj im napisałem wiadomość o tym, że początkiem stycznia wysłałem im skany a parę dni temu tylko swoje dane im wysłałem (czego żądali) , a dziś napisałem im to co Ty , także czekam ????

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
kurcze to prawie wszytkim wyplacili ja chyba nawet pierwszy zelcilem wypate i wyslalem dokumenty i dalej mam Status P pisalem do nich wczoraj miela ale oni nic... czekam dalej

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Apropo tego...
Napisałem im maila, dlaczego moja wypłata ma status &#39;nieudanej&#39;, a pieniądze gdzieś zniknęły, zamiast wrócić na konto.
Oni odpisują mi:
Dear Customer,
Thank you for contacting Luck3 support.
We need you to please confirm your personal details, as registered on your
Luck3 account, It can take up to 14 days.
Our security department decides on the withdrawal of your money.
Soon you will receive a response to your request.
Thank you for your patience.
Should you have any further queries, do not hesitate to contact us.
Thank you for choosing Luck3.
Regards,
Luck3 Support Team.
Nie rozumiem :f

Do góry Bottom