>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

LUCK3 33usd ND 21.04-26.04

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
napisali mi jeszce :przepraszamy ale potrzebujemy dodatkowy czas , takze pewnie za duzo kasy by stracili na mnie i pewnie nie wyplaca,odpisali jeszcze ze kilka dni to potrwa,,,

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
kurde no nie wiem ale z tego co widze to kazdy co mial co 200 E wybral kase a od 200 E ciezko juz! A z mazaqiem nie wiem co bedize kase mu odjeli a napisali mu zeby czekal 14 dni dziwni sa!

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
szczerze, to ja myślę , że to powypłacają, tylko coś zwlekają z wypłatami teraz, dłużej im to zajmuje, myślę, że to nie ma wpływu , jaka kwota pieniędzy jest do wypłacenia, tylko jeśli np. 100 euro to sprawdzają to szybko , a jak ktoś ma do wyjęcia np. ponad 200 E to sprawdzają dane szczegółowo itp. bo innej możliwości nie ma.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
no w tym tygodniu już wszystko powinno się wyjaśnić, bo powoli zaczynają sobie jaja robić z ludzi ... na początku stycznia zlecona wypłata , fakt dokumenty przesłałem 2 dni później i dane potwierdziłem ok 2 tyg temu , ale mimo wszystko ...

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
mi pieniądze dziś znikły z konta, rano wszedłem w payment history i chwilowo pisała literka S (successfull) , a teraz jest znów P i 0,00 na koncie , czyli wypłata prawdopodobnie dojdzie do skutku ???? ???? ????

Do góry Bottom