>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

LUCK3 33usd ND 21.04-26.04

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
panowie no nie wiem czy tak napewno wyplaca skad to wiecie? ja bym nie byl taki pewniy i sie nie nastawiam oczywiscie bede cieszyl jak wyplaca ???? bede myslal co zrobie z kasa jak ja dostane na konto! na zadynm forum nikt nie pisal ze wybral kase z tamtad! skad wiecie ze napewno wyplaca ???? smiejecie ze mnie ze se robie nadzieje?

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
no oby wypłacili , powodzenia , skoro taką wiadomość otrzymałeś , że departament weryfikuje twoje dane, to powinni wypłacić ???? czyli teraz musisz czekać do 14 dni i będziesz &quot;bogaty&quot; ????

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
ja wysłalem 10 stycznia i dalej czekam jak nic nie zrobia w tym tygoniu to pisze do nich bo widac support zyje i odpowiada po paru godzinach! ale czekamy... ????

L 5

landzaat21

Użytkownik
Napisałem do nich 15-tego co z moją wypłatą to zamknęli mój ticket i 0 odpowiedzi ???? 2 tygodnie dawno minęły od wysłania skanów, więc nie ma co liczyć na kasę ????

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Napisałem do nich 15-tego co z moją wypłatą to zamknęli mój ticket i 0 odpowiedzi ???? 2 tygodnie dawno minęły od wysłania skanów, więc nie ma co liczyć na kasę ????
mi tam odpisuja w pare godzin na miela! wysłalem im skany z 2 tygonie temu , napisalame pare dni temu miela to napisali ze potwierdzili moje dane a teraz moje konto ma sprawdzic jakis departament takze nie wiem ...

L 5

landzaat21

Użytkownik
Luck3 support 12: It can take up to 14 working days! odpisałem,że czekam już 16 dzień roboczy na wypłatę to mi odpisał Your account is still checking by Security Department. A na pytanie jak długo to potrwa odpisał mi: Verification result will be on this week, więc poczekajmy do końca tygodnia i wszystko powinno się wyjaśnić ????

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Luck3 support 12: It can take up to 14 working days! odpisałem,że czekam już 16 dzień roboczy na wypłatę to mi odpisał Your account is still checking by Security Department. A na pytanie jak długo to potrwa odpisał mi: Verification result will be on this week, więc poczekajmy do końca tygodnia i wszystko powinno się wyjaśnić ????
dlatego wlasnie czekajmy a moze staniemy sie bogaci choc nie napalajmy sie! lepiej sie nie nastawiac ale ale... ???? ja wierze ???? skoro odpisuja to znaczy ze zyja i cos robia z naszymi kontami ????

Do góry Bottom