A z kim grali, że aż tak ich chwalisz? Z Interem? Z Juventusem? Nie. Grali z Empoli, które zajmuje 18-stą pozycję w Serie A. Deprecjonujesz ogrywanie ogórów przez PSG w lidze francuskiej, ale jak Napoli klepie leszczy to wszystko spoko i są arcy mocni ????PSG może Was kusić bo ich skład wygląda bardzo dobrze, w LIGUE 1 po 12. kolejkach mają komplet punktów możliwych do uzyskania. Jednak przychodzi Liga Mistrzów i wszystko weryfikuje. W Paryżu remisują z Napoli więc to już pierwszy powód aby nie obstawiac na nich. Następnie doświadczenie Carlo Ancielottiego. Po za tym piłkarze Napoli po piątkowym meczu w Serie A widać, że są w świetnej dyspozycji. Hat-trick Mertensa, gol Milika po wejściu w końcówce. Obroną dobrze dyryguje Koulibaly. Według mnie to nie jest dobry pomysł pakować się w PSG
Szczerze mówiąc nie lubię obstawiać meczów Atletico ale paradoksalnie lubie je oglądać. Moim zdaniem ze względu na ich styl gry trudno jest coś wytypować.Husarz co sądzisz o Borussi? Dobrze płacą za X2 a myśle,że do ogarnięcia na spokojnie.
Ciekawe ile goli miał strzelić im Liverpool, też pewnie ze dwie, czy trzy a skończyło się 1:0 dla Napoli przypomnęNawet Empoli wciulało im gola, więc, więc ???? Co może zrobić PSG? Ze dwa pewnie będą w stanie strzelić, zwłaszcza, że idzie o życie.
Zgadzam sie w 100%. Pojde nawet krok dalej i mysle ze psg nie wyjdzie z grupy, bo jest presja i musza wyjsc i nikt niebierze tego pod uwage, bo to przeciez psg, a z napoli i live to wpadki... w ligue 1 moga sobie nastrzelac (chociaz ost 2 mecze sie meczyli) ale prawdziwe zderzenie maja w lm, a napoli z ancelottim sie nieprzestrasza i mysle ze dzisiaj nie przegraja tego meczu.PSG może Was kusić bo ich skład wygląda bardzo dobrze, w LIGUE 1 po 12. kolejkach mają komplet punktów możliwych do uzyskania. Jednak przychodzi Liga Mistrzów i wszystko weryfikuje. W Paryżu remisują z Napoli więc to już pierwszy powód aby nie obstawiac na nich. Następnie doświadczenie Carlo Ancielottiego. Po za tym piłkarze Napoli po piątkowym meczu w Serie A widać, że są w świetnej dyspozycji. Hat-trick Mertensa, gol Milika po wejściu w końcówce. Obroną dobrze dyryguje Koulibaly. Według mnie to nie jest dobry pomysł pakować się w PSG
Bedzie skromnie albo pogrom ????Witam witam, co myślicie o typie liverpool/-3.5 bramki? Pod uwagę brałem głównie trudny teren i to, że Trio z Liverpoolu jeszcze nie strzela praktycznie na zawołanie jak w ubiegłym sezonie.
No ja aż oczy przecierałem jak to zobaczyłem i musiałem flasha odświeżyć czy aby napewno dobrze działa. Ładnie odjaniepawlilico to sie odwaliło w tym Belgradzie do przerwy ? 2:0 Crvena Zvezda . typowy Looserpool daje nam kurs 15 a my ładujemy w The Reds po 1.2 bo sie przewróce ????