madman01
Użytkownik
Serio bez kibiców? bo nigdzie w necie nie mogę znaleźć, a w Milenium na blogu jakiś expert pisze:Tez myślę, że Liverpool - PSG to mecz tylko do oglądania. Wiele razy statystyki pokazywały, że w meczu powinno być over 3,5 a kończyło się 1 lub 2 bramkami. Czuję tutaj jakiś remis ponieważ żadna z drużyn nie będzie chciała przegrać już podczas pierwszego meczu wiedząc, że Napoli jest jednak słabszym zespołem od tej dwójki i tam będą szukać 3 pkt. Tutaj przewiduje 1:1. Natomiast nie wiem dlaczego rosną kursy na Napoli? Przecież grają z najsłabszym zespołem w grupie i muszą zagrać na 100% żeby zgarnąć pewne 3 pkt. Zvezda gra bez kibiców więc to na pewno im nie pomoże. Argumenty, że czerwona gwiazda nie przegrała od x meczów u siebie? A jakich miała przeciwników? Ostatnia przegrana to LE z Arsenalem w rezerwowym składzie i dziś również typuje przegraną bez kibiców.
C. zvezda - Napoli typ: 2
Crvena Zvezda – Napoli
Niesamowicie zapowiadające się spotkanie. Patrząc na kibiców, na trybunach może być gorąco. Dodatkowo stadion w Belgradzie rządzi się swoimi prawami. Stricte sportowo – Crvena rozegrała siedem meczów w lidze, zdobyła 21 pkt, ma 22 bramki strzelone oraz trzy stracone. Drużyna z Neapolu – 4 mecze w Serie A, 3. miejsce, 9 pkt, bilans bramek 6:6. Uważam, że w tej grupie Napoli namiesza i przejdzie dalej, jednak na taki mecz, jak ten rozgrywany w Belgradzie, „czerwono-biali” wyjdą podwójnie zmotywowani. Widzę wygraną Crvenej + BTTS.
https://www.milenium.pl/blog/pierwsza-kolejka-ligi-mistrzow-okiem-tjmmnw
Jeśli faktycznie bez kibiców to jestem spokojny o Napoli, nie będą grali w tzw. kotle, nie będzie presji na Polskiego sędziego z trybun więc Marciniak zrobi swoje...