T
30
themanimal
Użytkownik
No pewnie, że lepiej, bo jest zawsze prawdopodobieństwo, że ktoś nieplanowany dostanie kartkę, też tak zagrałem po kursie około 2.0 To samo pomyślałem z Aguero i czekałem aż zdejmie koszulkęKwestia tego, że lepiej było i jest grać na kartki drużynowe, sprawdziło się wczoraj to w meczu City. Dwójka mogła się wykartkować, więc można było grać np. Over 1,5 kartki City po kursie ok. 1,7-1,8. Zakład wszedł, a nikt się nie wykartkował.
Jesli chodzi o obostrzenia UEFY, to dla mnie średni pomysł. Teraz mogą piłkarze po prostu faulować i jeszcze kończyć się może kontuzją np. A wcześniej pamiętam jak było choćby w polskiej lidze, gdy Arek Głowacki chciał się wykartkować parę lat temu przed ważniejszymi meczami, to po prostu wziął się za wykop z piątki i długo nie wznawiał gry, dostał kartkę za opóźnienie gry, podziękował sędziemu i gra toczyła się dalej, nikt nie ucierpiał, a to też element taktyki jest.
A jeśli chodzi o Aguero, to ciekawe, jakby z radości po bramce ściągnął koszulkę, to co? Uznane by to było za kalkulację? Równie dobrze mógłby to zrobić w emocjach, nie myśląc o kartce - nie do udowodnienia kwestia.
Januszy może i buki złapały na kursach 1.4, ale jeśli ktoś zagrał po 5 Aguero, czy Ramosa, to było to ogromne VALUE.
Jeśli by nie zagrał tj. Otamendi wczoraj, to dostaniesz zwrot. Ja dostałem, bo postawiłem również na niego. A co do czyszczenia kartek w LM, to kasują się one dopiero PO ćwierćfinałach.A to dzięki za info bo nawet nie wiedziałem, że jak zawodnik w ogóle nie wystąpi to też się czyści... No i po 2 teoretycznie to wciąż mogą się jeszcze wykartkować w ostatniej kolejce ? Jeśli tak to zagram na Ramosa... bo tak czy inaczej on się na pewno wyczyści. Jeśli by w ogóle nie grał to bet byłby rozliczony jako nieważny ?