diegoforlan1
Użytkownik
Bardzo dobrze. Przynajmniej nie będzie oklepanie w kolejnej fazie.
Dla mnie osiągnięcie Romy jest większe niż Barcelony w zeszłym sezonie bo Roma od początku była dogiem w tym dwumeczu, a jednak Barcelona w tamtym sezonie była faworytem. To mi się nie mieści w głowie jak Barcelona w kolejnym sezonie znowu gra na wyjeździe... Tym razem nie straciłem na nich nawet 1zł, ale janusze księgujący zyski po tym 4:1 to chyba ostro teraz płaczą . Pewno nikt tego nawet nie kontrował... Dla mnie szaleństwo co zrobiła Roma...Rok temu PSG najwięksi frajerzy LM, w tym roku zdecydowanie Barcelona... chociaż jutro Real jeszcze, ale akurat po dwóch dzisiaj zaskakujących wynikach, jutro pewnie już spokojnie będzie Bayern wygrana, a Real nawet jakiś remis czy minimalna przegrana ale awansować awansuje.
Real ich rozniesie, Klopp jest mistrzem w przegrywaniu finalow , z Dortmundem w LM i z Liverpoolem z Sevilla w LE. Jak bedzie final Real vs Liverpool , stawka max laduje na Real awans albo Real dwoma bramkami. ????Co za wieczór panowie!!! Wlasnie przypomnialem sobie że zapomnialem za 1£ dac łamaka 1/2 @41 za dużo piwa ???? ale cwiercfinaly sie szykują, panowie The Reds powoli stają sie faworytem do puchara ???? ????
Nie wszyscy, kilka osób na pewno na tym dobrze wyszło. Bo to ustawka była.Ale ludziska potracili kasy...
Nie było ustawki to nie bałkańskie klimaty i eliminacje do LE. Na tym poziomie nie ma ustawek. Zresztą widać kiedy mecz jest ustawiany, a kiedy nie... Ten zdecydowanie nie był... Barcelona jak dzieci we mgle. Przycisnęli jak im się d. paliła od 3:0, ale 10 min. nie starczyło... Jak by Roma objęła prowadzenie na 3:0 w 70 min. to paradoksalnie mogła by nie awansować, ale 10 min. starczyło na obronę. Po prostu Barcelonę zgubiła pewność, że mają rozstrzygnięty dwumecz. Pojechali zagrać na stojąco. Przypomnijcie sobie jak grali w fazie grupowej np. 0:0 z Olympiakosem bodajże itp sprawy.jaka ustawka hahha ? o czym Wy mowicie ? zal wam sciska pewna czesc ciala , ze Barca odpadla ? gralo 11 na 11 takich samych ludzi .
Ustawki są na każdym poziomie. Różne, mniejsze lub większe, ale są ZAWSZE.Na tym poziomie nie ma ustawek.
Ja.Ciekawy jestem czy na forum ktokolwiek, gdziekolwiek - w dziale tematycznym, typach dnia, swoim temacie zagrał na awans.
Nie zabijaj moich marzen ???? czekamy na losowanie! Juz nie ma Barcy faworytem do mistrzostwa jest Real, Bayernowi i Liverpoolowi daje równe szanse, a najmniejsze Romie, ale zaczekajmy do jutra, pewnie znowu bedzie sie dzialo i poszukam jakis overków. The Reds wyglądają dobrze h2h z Realem a to najmocniejszy potencjalny rywal. Dwumecz z Bayernem bylby zajebistym widowiskiem i polowaniem na overy ???? YNWA