Barcelona gra w tym sezonie bardzo wyrachowanie. Wg mnie wyjdą z założeniem na obronę i minimalny wysiłek i jeśli coś grać to chyba w stronę Romy. Do tego Barcelona nie gra nawet u siebie jak Real więc i dla kibiców nie ma co się starać. Roma strzeli albo jakieś handi dodatnie na Romę jak dla mnie.a moze Panowie takie kursy jak: strzeli w 1 połowie Messi 3,50 Suarez 3,75 w drugiej polowie 2,75 Messi 3,00 Suarez ???? albo Messi strzeli bramke i Barca wygra kurs 2,43 buk Unibet bo tak szczerze to nie wierze ze Roma bedzie posiadala pilke a Barca za nia biegala a jak tak to Barca pojdzie z kontra i wtedy moga byc trafione kursy ????
Brał udział we wczorajszym treningu i wszystko było dobrze wieć zagra dziś od 1 minutyZnalazl juz ktos oficjalke że Mo Czupakabra Salah zagra dzisiaj? W robocie jestem... i szykuje dobrego beta na tą bitwe ????
Skład Liverpoolu na 99% taki:Znalazl juz ktos oficjalke że Mo Czupakabra Salah zagra dzisiaj? W robocie jestem... i szykuje dobrego beta na tą bitwe ????
Bardzo rozsądny typ moim zdaniemApropo rzutów rożnych, znalazlem fajny kurs na over 0.5 korka do 8:00 minuty meczu. City depnie od pierwszego gwizdka. Biore to do dubla @1.83. Cos mi mówi że juz w 1 polowie duzo bedzie sie dzialo ???? zapoluje cos na live
A Ty co pograles kierowniku? ????Bardzo rozsądny typ moim zdaniem
Niczym ????Czym się różni jeden zakład od drugiego ?
Ja spróbowałem takie AKO w FortunieA Ty co pograles kierowniku? ????