Tak jak pamiętny mecz grupowy Dinamo Zagrzeb - Lyon 1:7 kosztem Ajaxu, awans do fazy pucharowej.Ustawiony karny? Przecież w CL to niemożliwe xD
Faul to był już chwilę wcześniej. Wpada na niego i pcha. Dobrze obejrzeć powtórkę bez zwolnionego tempa. Karny niestety ale ewidentny.Panowie karny ewidentny, kto sądzi inaczej to jest chyba ślepy
Hahaha grales kiedys w pilke??? karnego nie było??? a co on chciał zrobić do piłki nie miał szans dojść a pchał sie na zawodnika który zastawia piłkę i probuje uderzyć ????Karny ewidentny? Bez jaj!
Gdybym miał czas to pokazałbym Wam ponad setkę filmików, gdzie za bardziej dotkliwe przewinienia jedenastki nie było. Poszukajcie sobie interwencji Ramosa, Pepe albo obrońców Chelsea, najlepiej w erze Mourinho.
Raz piszecie, że zawodnicy to płaczki, a innym razem odwrotnie.
Owszem, kontakt był, ale atak był z boku i na piłkę, a nie w żoładek czy klatkę. Jak ktoś po każdym dotkneciu kładzie się z bólem, jakby mial za chwilę skończyć karierę, to są inne sporty, bezkontaktowe, np. szachy czy brydż. Choć i w szachach podobno koń może kopnać.
Dla mnie ewidentnie Juventus zostal wczoraj wy....ny, w myśl obowizującego już od kilku lat prawa UEFA:
Real nie może, sędzia pomoże
A ja wam powiem, że karny karnym, ale dlaczego Juventus pozwolił na na 3:0 u siebie ? Dlaczego City stało jak stado owiec w pierwszym z dwumeczy ? Dlaczego w zeszłym sezonie PSG pozwoliło na 4:1 itd itd Zawsze należy brać poprawkę i zakładkę na błędy sędziów. W meczu City było na niekorzyść gospodarzy, teraz na korzyść, ale to było balansowanie na linie... Juventus zagrał świetny mecz, każdemu szkoda tego karnego bo chciał oglądać dogrywkę, ale błędy były i będą... Jeśli dadzą VAR to znacznie usprawni. Pytanie tylko takie czy i z VAR sędzia by nie podyktował wczoraj tego karnego ?Real wygrywa ostatnie dwie edycje i idzie po trzecia. W każdej z nich mały lub większy wałek. Rok temu już ich Bayern miał na patelni to sędzia zareagował czerwienią a potem golem z metrowego.spalonego. Wczoraj kontrowersja mniejsza ale mógł się powstrzymać i dopuścić do dogrywki, która by nam pokazała sprawiedliwego zwycięzcę dwumeczu. Już to widzę gdyby Ramos był na miejscu obrońcy wczoraj. Pewnie by jeszcze chciał podniesc i pobić rywala.
Nie zgodzę się, po pierwsze Lucas nawet nie widział Benatii. Rozpędzony Benatia wleciał w Lucasa próbującego oddać strzał. Benatia miał wybór, odpuścić i liczyć, że Lucas nie strzeli lub sprokurować karnego i liczyć, że Buffon obroni. Pisanie, ze Lucas tylko czekał na kontakt to gruba przesada. Moje słowa potwierdzili liczni eksperci w studiach pomeczowych. Karny był EWIDENTNY.Mi także pozostaje niesmak po wczorajszym meczu, bo zdania odnośnie karnego są mocno podzielone. Piłkarz Realu tylko czekał na dotknięcie z tyłu, dołożył od siebie i karny gotowy.