Wobec tego, że kilku userów FB napisało do mnie abym nie karmił tego trolla , który zaistniał na forum 3.12 - to kończąc z nim korespondencję , napiszę mu tylko:
@ktosos,
podana przez Ciebie liczba 100 jest bardzo dobra, ale co do ilości godzin jakie radzę Ci, abyś przesiedział gołą dupą na lodzie - bo wtedy wobec odmrożenia sobie tej zadniej części ciała , zacząłbyś w końcu do myślenia używać głowy!
Wtedy wiedziałbyś, że tamten wątek:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/krotkookresowa-analiza-formy-w-hokeju-50985.html
został założony przeze mnie 30.11.2010 roku czyli ponad 2 lata temu i moja korespondencja do
@tremena który jako pierwszy użytkownik podał w tym wątku swoje typy wg tej metody - była zaproszeniem go do dalszego ich podawania i samodzielnego rozliczania, a nie jakąkolwiek prośbą o robienie przez niego analiz i zestawień.
Było to tego samego dnia, w którym wątek został założony, więc także 30.11.2010 - co skutecznie dowodzi, jak bezczelnie kłamiesz.
Kłamstwem jest także to co napisałeś, że nie odniosłem się do wpisu
@ziz99 , bo wykryłem i wskazałem mu błędy jakie są w jego tabelkach oraz nakierowałem go na właściwe tory w tym zakresie.
Jako najlepsze zastosowanie typów wygenerowanych tą metodą , wskazałem grę na sklejki 2-3 elementowe, czyli kupony AKO - a zatem wobec pełnej dowolności u czytelników wątku w ich z sobą sklejaniu do dubli czy trebli , nie ma tu przełożenia na wyniki gry takich kuponów AKO, gdy nie są znane takie dobory z wielu typów dziennie.
Zatem nie może tu być mowy o żadnej "automatycznej analizie" , wobec braku wejściowych dla niej danych w postaci takich kilkuelementowych kuponów AKO.
Jednak już blisko 11000 odwiedzin wątku zaświadcza o zainteresowaniu nim wśród userów FB.
Na tym kończę ten dialog i wybacz ale nie będę Cię już zaszczycał odpowiedziami - w zgodzie z duchem treści z pm od rozsądnych użytkowników tego forum.
P.s: tak więc udaj się na lód i wykonaj moje zalecenie, a to powinno pomóc w zamrożeniu dotąd używanej przez Ciebie do myślenia części ciała a przecież do tego zbędnej , a uruchomieniu tej którą normalni ludzie a nie oszołomy Twojego pokroju myślą...
Żegnam!
.