kojocik89
Użytkownik
Guest:
Wczoraj między 17 a 22 zleciłem 3 wypłaty potem o 22 dostałem e-mail aby połączyć wszystkie 3 w jedną odpisując na meila, odpisałem żeby tak zrobić bo wtedy wypłąta dojdzie szybko i w całości a jej nadal nie ma
Welcome Guest! Your request has been directed to the Polska (Polski) department. Please wait for our operator to answer your call.
Call accepted by operator Eliza. Currently in room: Guest, Eliza.
Eliza:
Witam!
Eliza:
Bardzo prosze podac numer konta
Guest:
571806
Eliza:
Chwileczke, sprawdze konto
Guest:
ok
Eliza:
Pieniadze Pana beda na koncie Netellet jutro, dlatego ze wyplata trwa 24 godziny, bardzo prosimy Pana poczekac
Guest:
a moge teraz odebrać Freebet od pierwszego depozytu powyżej 80zl - w moim przypadku 97 PLN gdy już wypłaciłem pieniądze?
Eliza:
Niestety, bonus na pierwszy depozyt nie mozemy dodac dlatego, ze Pan dokonal wyplate. Zadanie wycofania przed otrzymaniem bonusu, powoduie utrate kwalifikacji do bonusu
Guest:
no to niezle ciekawe jak mialem to zrobić jak przez 2 dni czat dla Polski byl nie dostępny
Guest:
po co kazaliscie mi wycofac wyplate wczoraj mialbym juz pieniadze na koncie
Guest:
a tak czekaj kolejne 24 godziny
Guest:
jak dla mnie to oszustwo wycofalem je bo napisaliscie ze pieniadze beda szybciej na koncie
Eliza:
Aby otrzymac bonus Pan nie musi dokonywac wyplate. Po obroceniu depozytu Pan musial skontaktowac sie z nami aby go otrzymac
Guest:
tak tylko ze czatu nie bylo po polsku a odpowiedzi na e-mail otrzymywalem po angielsku
Guest:
bardzo dobre podejscie do Polaków, tylko pogratulowac
Eliza:
Bardzo przepraszamy za to, prosze Pana poczytac regulamin bonusu
Guest:
ja go czytalem tylko problem w tym ze live chatu po polsku od momentu mojej wpłaty nie bylo
Guest:
tak trudno to zrozumiec?
Guest:
mialem pisac do Niemca/ Rumuna? czy Czecha?
Guest:
a skoro napisaliscie ze wyplata bedzie szybsza to tez klamaliscie bo jaka szybsza skoro standardowe 24 godziny
Guest:
to są jakieś żarty
Eliza is now off-line and may not reply. Currently in room: Guest.
-----------------------------------------------------------
Bez komentarza, ten buk to jakaś amatorka. Prowadzę rozmowę i nagle support kończy chat bez żadnej odpowiedzi. Zdecydowanie odradzam.
Wczoraj między 17 a 22 zleciłem 3 wypłaty potem o 22 dostałem e-mail aby połączyć wszystkie 3 w jedną odpisując na meila, odpisałem żeby tak zrobić bo wtedy wypłąta dojdzie szybko i w całości a jej nadal nie ma
Welcome Guest! Your request has been directed to the Polska (Polski) department. Please wait for our operator to answer your call.
Call accepted by operator Eliza. Currently in room: Guest, Eliza.
Eliza:
Witam!
Eliza:
Bardzo prosze podac numer konta
Guest:
571806
Eliza:
Chwileczke, sprawdze konto
Guest:
ok
Eliza:
Pieniadze Pana beda na koncie Netellet jutro, dlatego ze wyplata trwa 24 godziny, bardzo prosimy Pana poczekac
Guest:
a moge teraz odebrać Freebet od pierwszego depozytu powyżej 80zl - w moim przypadku 97 PLN gdy już wypłaciłem pieniądze?
Eliza:
Niestety, bonus na pierwszy depozyt nie mozemy dodac dlatego, ze Pan dokonal wyplate. Zadanie wycofania przed otrzymaniem bonusu, powoduie utrate kwalifikacji do bonusu
Guest:
no to niezle ciekawe jak mialem to zrobić jak przez 2 dni czat dla Polski byl nie dostępny
Guest:
po co kazaliscie mi wycofac wyplate wczoraj mialbym juz pieniadze na koncie
Guest:
a tak czekaj kolejne 24 godziny
Guest:
jak dla mnie to oszustwo wycofalem je bo napisaliscie ze pieniadze beda szybciej na koncie
Eliza:
Aby otrzymac bonus Pan nie musi dokonywac wyplate. Po obroceniu depozytu Pan musial skontaktowac sie z nami aby go otrzymac
Guest:
tak tylko ze czatu nie bylo po polsku a odpowiedzi na e-mail otrzymywalem po angielsku
Guest:
bardzo dobre podejscie do Polaków, tylko pogratulowac
Eliza:
Bardzo przepraszamy za to, prosze Pana poczytac regulamin bonusu
Guest:
ja go czytalem tylko problem w tym ze live chatu po polsku od momentu mojej wpłaty nie bylo
Guest:
tak trudno to zrozumiec?
Guest:
mialem pisac do Niemca/ Rumuna? czy Czecha?
Guest:
a skoro napisaliscie ze wyplata bedzie szybsza to tez klamaliscie bo jaka szybsza skoro standardowe 24 godziny
Guest:
to są jakieś żarty
Eliza is now off-line and may not reply. Currently in room: Guest.
-----------------------------------------------------------
Bez komentarza, ten buk to jakaś amatorka. Prowadzę rozmowę i nagle support kończy chat bez żadnej odpowiedzi. Zdecydowanie odradzam.